Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה חזרתי הבייתה מבילוי בדרך הייתי עייף ועצרתי באחת מתחנות הדלק לתפוס תנומה קלה (אני לא לוקח סיכונים) ואז המשכתי בנסיעה בצומת סומך עצר אותי שוטר לביקורת וכשהתחלתי לנסוע האוטו התחיל לקרטע לי (עבד על 3 בוכנות) כשהעלתי טורים 3K ומעלה המנוע עבד עגול יחסית פתאום לאחר כ15 ק"מ המנוע החל להתחמם עצרתי בצד מילאתי מים והמשכתי בנסיעה לא היו מים בשמן שהגעתי הבייתה לאחר כעוד 5 ק"מ המנוע שוב החל להתחמם כיביתי את המנוע בבוקר עשיתי בדיקות כדי לדעת איזה צילינדר לא עבד הוצאתי פלאג פלאג כאשר המנוע מונע התברר שצילינדר 4 לא עובד נסעתי למוסך בעילבון הכונאי פירק את הראש וראינו מעבר מים לצילינדר הוא מעירך את התיקון ב1800 ש"ח מה אתם אומרים?

אגב הוא מכונאי אמין ואני עובד איתו די הרבה זמן.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...