Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון חשוב לציין כי אין נפגעים בגוף או בנפש, ולשני הצדדים שלום.

23:55 נפגש עם החברים, מחליטים לצאת לרמת החייל.

23:57 נכנס לכיכר של היציאה מהיישוב, מהירות נסיעה כ 30 קמ"ש (אני לא זוכר בדיוק, 10 קמ"ש לפה ולפה). אני אמור להמשיך ישר. בכניסה לכיכר אני קולט מיצובישי לנסר במהירות איטית ברחוב מימין (10 קמ"ש להערכתי), הנחתי כי היא תעצור, המשכתי בכיכר. לקראת היציאה מהכיכר אני קולט שהיא לא עוצרת. אין לאן לברוח, לעצור-כבר מאוחר מדי. לפני שחשבתי על כל אלו כבר הרגשתי בום. ארמברקס, פארקינג, כיביתי מנוע, וידאתי שכולם באוטו בסדר ויצאתי החוצה.

הנזק לא מי יודע מה. לי התעקמו קצת 2 דלתות, לו פנס+מכסה מנוע+פגוש. התגובה שלי הפתיעה אותי. אמנם הייתי מאוד עצבני, אבל לא נבהלתי או איבדתי עשתונות. הרגיעה אותי העובדה כי הוא אשם.

אני די מאוכזב מעצמי שלא זיהיתי בזמן שהוא לא עוצר, כי הייתי יכול להתחמק. כבר קרה לי שהתחמקתי מתאונה, שלדעתי מעטים האנשים שבאותה סיטואציה היו מתחמקים מזה.

העיקר שזה הסתכם בנזק לאוטו בלבד.

תנהגו בזהירות.

נ.ב.

מצורפת תמונה.

HIT.JPG

פורסם

שמח לשמוע שכולם בסדר.

חשוב שתבין: זה לא עניין של "לא זיהיתי בזמן שהוא לא עוצר". הבעיה היא שלא נסעת מספיק לאט בשביל לבלום בזמן. :roll:

אני אחזור פעם נוספת על המנטרה הקבועה שלי בפורום - כשאתה על הכביש, תמיד תשאל את עצמך: "מי רוצה להרוג אותי עכשיו?"

בקיצור, Shit happens. סע בזהירות ותפיק את הלקחים שלך.

פורסם

חשוב שתבין: זה לא עניין של "לא זיהיתי בזמן שהוא לא עוצר". הבעיה היא שלא נסעת מספיק לאט בשביל לבלום בזמן. :roll:

או לא מספיק מהר פשוט לא להיות שם שהוא מגיע...העיקר שכולם בסדר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכלל הכי חשוב במעגלי תנועה וצמתים הוא שאת זכות הקדימה לא לוקחים אלה נותנים,

לכן גם לפני צומת או מעגל תנוע שבה אמורים לתת לך זכות קדימה חייב לנהוג בזהירות רבה, ולפעמים כדאי גם להאט זה פשוט ימנע מצבים לא נעימים כמו התאונות הקטנות שלמרות שלא נפגעתה וכביכול התאונה לא באשמתך עדיין זה בזבוז זמן ועצבים.

לפחות יצאתם בלי נפגעים בגוף.

פורסם
ואני חושב שאתה צריך להפיק לקחים ולהתרחק מכיכרות לאלתר !!!

מסתבר שיש לך קטע רציני איתם :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=204678

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194473

אגב, זאת תמיד אותה כיכר ? (אז בכלל הייתי מתחיל לנסוע מכיוון אחר)

לא זה כיכר אחרת

אגב, את הלקחים של הפעמים הקודמות כבר למדתי, למרות שאני חושב שהצמיגים שלי מאוד הידרופוביים.

• תוכן חדש...