Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיזו 106 אוכלת שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ה106 שלי אוכלת המון שמן....

בערך גלון בכמה חודשים.

האם זה תקין בשביל מנוע שעשה 170000 ?

מה אפשר לבדוק ?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

זה לא תקין בפירוש. יכולות להיות שכמה סיבות, למשל גומיות שסתומים ייבשות, נזילת שמן (בדוק אם יש סימנים של שמן מתחת למקום שהרכב חונה), יכול להיות אתה שם שמן לא נכון וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איפה הגומית נמצאות ?

אין נזילות שמן אבל כל האזור של הראש מנוע הוא שומני....

אמרו לי שזה יכול להיות רינגים, אני לא כל כך מבין בזה .

רינגים זה האטמים של הראש מנוע ?

איפה כדאי לבדוק את זה ?

אני פשוט פוחד שמוסך מורשה פשוט יגידו לי לעשות שיפוץ ראש או להחליף מנוע.

אני משתמש בפרסטון חצי סינטטי

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

אתה גר באיזור המרכז?

אם כן, ואתה יכל להגיע לאור יהודה, ישלי ידיד שבבעלות אחיו מוסך, והוא ישמח לסייע לך ולתת לך חוות דעת מקצועית בנושא.

דרך אגב הגיר הוא אוטומט או רגי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...