Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. פעם ראשונה שאני פונה לפורום זה.

לשם שינוי ההתלבטות אינה בין סוויפט למזדה 2 (לא אוהב את העיצוב החיצוני והפנימי של המזדה).

בעיקרון התכוונתי לקנות סוויפט. מחפש רכב קטן, נוח, חסכוני, אמין, בטיחות סבירה והתנהגות כביש מכובדת שיעשה כ-20 אלף ק"מ בשנה בעיר ומחוצה לה. ההונדה ג'אז היוצאת נמכרת לאחרונה במחירי מבצע (הנחה של 6000 ש"ח למשל באחת הסוכנויות). הרכב מאד אטרקטיבי בעיני בשל המיוחדות שבו - הסידור הפנימי המדהים (אפשר לקחת אופניים בפנים...), תיבת ההילוכים הרציפה (+7 מצבים מההגה) האמינות המופלגת ותצרוכת הדלק הנמוכה מאד. ממש הזדמנות לשים יד על אחת דוקא לפני הדגם החדש הגדול ומן הסתם היקר מאד.

עוד הערה - לסוזוקי סוויפט דרוג אמינות מכנית מאד נמוך בסקר JDPOWER - איך להתייחס לזה ?

אשמח להערות, הארות ונסיון אישי

תודה. רמי

פורסם

מהיכן ידוע שהדגם החדש יהיה "יקר מאוד" כאשר אין עדיין תימחור בארץ? אולי נסיון של הסוכנות לעבוד קצת על הלקוחות על מנת להיפתר מין היחידות של הדגם היוצא? בכל מקרה היכן שדגם 2009 כבר נמכר הוא איננו יקר בהרבה מזה של 2008. אני בטוח כי לפחות במנוע של 1.3 ליטר הוא ישאר בקבוצה 2. לא הייתי מתפתה בהנחה של 6000 ולא נחרד מהפחדות, אלה ממתין בסבלנות לדגם החדש.

פורסם
שלום. פעם ראשונה שאני פונה לפורום זה.

לשם שינוי ההתלבטות אינה בין סוויפט למזדה 2 (לא אוהב את העיצוב החיצוני והפנימי של המזדה).

בעיקרון התכוונתי לקנות סוויפט. מחפש רכב קטן, נוח, חסכוני, אמין, בטיחות סבירה והתנהגות כביש מכובדת שיעשה כ-20 אלף ק"מ בשנה בעיר ומחוצה לה. ההונדה ג'אז היוצאת נמכרת לאחרונה במחירי מבצע (הנחה של 6000 ש"ח למשל באחת הסוכנויות). הרכב מאד אטרקטיבי בעיני בשל המיוחדות שבו - הסידור הפנימי המדהים (אפשר לקחת אופניים בפנים...), תיבת ההילוכים הרציפה (+7 מצבים מההגה) האמינות המופלגת ותצרוכת הדלק הנמוכה מאד. ממש הזדמנות לשים יד על אחת דוקא לפני הדגם החדש הגדול ומן הסתם היקר מאד.

עוד הערה - לסוזוקי סוויפט דרוג אמינות מכנית מאד נמוך בסקר JDPOWER - איך להתייחס לזה ?

אשמח להערות, הארות ונסיון אישי

תודה. רמי

מחליפת הג'אז כבר הופיעה בחו"ל, זו הסיבה להנחה הגדולה בהונדה.

איל להתייחס לדרוג?

בדיוק באותה מידה, כמו שכתבת על ההונדה "אמינות מופלגת".

לא המידע זה מבוסס ואמיתי, וגם לא האחר.

פורסם

אם אתה זקוק לרכב במיידי אז עדיף לך ללכת על הסוזוקי שהיא יותר מודרנית,אם יש לך זמן אז הייתי מחכה להונדה ג'אז החדשה,את הנוכחית לא הייתי לוקח כי היא כבר מיושנת וכבר יש מחליפה בפתח(למרות שזה רכב מעולה) הסוזוקי גם תעלה לך 10K פחות.

:fadein:
  • תוכן חדש...