Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני עמדתי לקנות רכב רנו אקספרס עם מנוע חדש מיבוא במחיר מוזל. היום התברר לי שהמספר מנוע אינו תואם את המספר בטופס רישוי של הרכב. הבחורה שמוכרת את הרכב אמרה לי שהיא צריכה להביא לי טופס מהמוסך שהתקין את המנוע ושאני יצטרך פשוט להביא אותו כשיהיה לרכב טסט, כדי שישנו את זה ברישוי של הרכב.

הייתי רוצה לדעת אם זה נכון או שאני צריך שהיא תעשה את זה בעצמה במשרד הרישוי.

דבר שני שהייתי רוצה לדעת זה מה המקסימום שתיקון מזגן יכול לעלות, ובכלל האם תיקונים של פנים הרכב כמו למשל גם מסילות של המושבים יקרים.

בתודה מראש

טל

פורסם

קח טיפ בחינם שיוכל לחסוך לך הרבה כסף ועוגמת נפש - תן למוכרת החביבה לטפל באישור המנוע ברישיונות.

לא שזה סיפור גדול כל כך לאשר מנוע חדש ברישיון. אבל כשאתה הוא לא זה ששילם על העבודה וקיבל במקור את המנוע דברים עלולים להסתבך.

לגבי מזגן - כל דבר מ200 ש"ח (גז בלבד) ועד 5000 ש"ח (התקנה של מערכת מיזוג חדשה במלואה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. רישום מנוע הוא לא עסק רציני ואין חובה(בעצם ישנה חובת דיווח ורישום מיידית) לחכות עם הרישום עד הטסט(למרות שניתן).

אם הרכב הוא בעל אותו דגם מנוע(לבנזין יש שני דגמים: E7J ו-E6J), לא תהיה כל מניעה לביצוע הרישום במכון רישוי. אך אם ישנו הבדל, אזי תצטרכו לבצע את הרישום בעמדה 1 בחולון(ואז זה כבר סיפור של ביזבוז זמן).

2. חופש במסילות מושבים - קח את הרכב לפחח ע"ע שיעריך את הנזק ועלותו. לעיתים התקלה היא לא רק במסילה ויש צורך להחליף גם את המושב.

פורסם
הכל שאלה של מחיר, אם היו מוכרים אותו ב 1500 ש"ח זה כדאי, ב 15000 לא כדאי.

רוצים עליה 6500, המצב המכני נראה טוב כביכול. המצב הפנימי לא נראה הכי טוב, והמזגן לא מחובר.

אני צריך רכב רק לסופישבוע לטיולים עם הכלב ואופניים, אז אני עוד בהתלבטות.

בכל מקרה ממש תודה על העצות וההענות

• תוכן חדש...