Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים.....

לפעמים (אפילו פעם בשבוע) קורה מצב שהאוט בפארקינג (לא תמיד שמהנוע קר , נגיד אני מחכה לחבר שיירד , מעביר לP ואחרי 5 דקות מחזיר ל D).

בקיצור אני מרגיש קושי מסויים של הידית לצאת מהמצב של P , למרות שאני לוחץ על הכפתור , ואני לוחץ על הברקס , אחרי שאני מפעיל קצת כוח , ושוב לא ברמה חזקה, ממש קצת כוח מופעל , יש מן בום כזה מהגיר , ואם החלון פתוח שומעים את זה מבחוץ , וגם מרגישים מכה כזאת...

מה זה יכול להיות?

האוטו עשה 150K והוא עדיין על המנוע ועל הגיר המקורי....(לא קרעו תאוטו)...

תודה מראש לעוזרים

תומר .כ. :?:

יוצא לריס?

פורסם
שלום לכם אנשים.....

לפעמים (אפילו פעם בשבוע) קורה מצב שהאוט בפארקינג (לא תמיד שמהנוע קר , נגיד אני מחכה לחבר שיירד , מעביר לP ואחרי 5 דקות מחזיר ל D).

בקיצור אני מרגיש קושי מסויים של הידית לצאת מהמצב של P , למרות שאני לוחץ על הכפתור , ואני לוחץ על הברקס , אחרי שאני מפעיל קצת כוח , ושוב לא ברמה חזקה, ממש קצת כוח מופעל , יש מן בום כזה מהגיר , ואם החלון פתוח שומעים את זה מבחוץ , וגם מרגישים מכה כזאת...

מה זה יכול להיות?

האוטו עשה 150K והוא עדיין על המנוע ועל הגיר המקורי....(לא קרעו תאוטו)...

תודה מראש לעוזרים

תומר .כ. :?:

יכול להיות תושבת מנוע, גיר.

אפשרות נוספת.

אם אתה מחנה את האוטו בשיפוע.

שם - P ואז מושך הנד ברקס.

הרכב ננעל על פין בגיר שהוא בעצם ה-P.

ולכן אין פלא שקשה לוציא מהילוך חנייה שכן כול משקל האוטו נמצא על הגיר.

נסה את הדבר הבא:

תחנה בשיפוע מסויים, תעביר ל-P. ואז תרים הנד ברקס ותנסה להוציא מ-P.

(מן הסתם יהיה קשה להוציא).

אח"כ, כאשר ההנד ברקס משוך עד הסוף! כלומר שהוא באמת נועל את הגלגלים בוודאות,

תעביר ל-P, ואז תיכווח שההוצאה קלה ופשוטה.

לטעמי, זאת אינה בעיה, הכול תקין ואין לך מה לדאוג.

פורסם

אני לא יודע עם כדאי לי להחליף אותה , כי בתכלס מה שנוצר מזה זה כמה רעידות בהילוך סרק.... לא משהו רציני , וכדי להחליף אותה , תאמין לי שהעבודה תעלה לי כמה אלפים...

תשאל כל מכונאי , המקום הכי צפוף ומסובך על האדמה זה מנוע של סאנבירד....

אז אני מעדיף לחסוך תהוצאה הזאת בידיעה שלא קורה נזק , אלה רק הנוחות נהרסה קצת...

יוצא לריס?

• תוכן חדש...