Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לקורבט שנת 96....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתי עושים מכוניות מודרניות מפיברגלאס ועוד שיודעים שהחומר מסרטן... נשמע לי מוזר מאוד ועוד שהייתי ונהגתי בקורבט ולא היה נראה שהיא ופיברגלאס ראו אחד את השני מעולם נהגתי על שנת 72... T-TOP :twisted:

למה? ככה!

פורסם
ממתי עושים מכוניות מודרניות מפיברגלאס ועוד שיודעים שהחומר מסרטן... נשמע לי מוזר מאוד ועוד שהייתי ונהגתי בקורבט ולא היה נראה שהיא ופיברגלאס ראו אחד את השני מעולם נהגתי על שנת 72... T-TOP :twisted:

למען האמת נהגתי על קורבט 96' לפני כשבועיים.

אכן, הרכב עשוי פיברגלאס. כך טוען גם הבעלים.

סהר.

פורסם
ממתי עושים מכוניות מודרניות מפיברגלאס ועוד שיודעים שהחומר מסרטן

תגיד תודה שלא עושים מכוניות מאזבסט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ממתי עושים מכוניות מודרניות מפיברגלאס ועוד שיודעים שהחומר מסרטן...

מה אתה רוצה?

מכוניות דלות קלוריות?

מחיטה מלאה?

עם ויטמין B1?

:roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

פיברגלאס הוא לא חומר שמסרטן להיות לידו. הוא כן מהווה סכנה למי שבונה איתו. בזמן העיבוד של החומר (חיתוך/שיוף וכו') מתפזרים סיבים מקרוסקופיים שלא בריא לנשום אותם. זה הכל.

אפשר לנהוג ברכב מפיבר, לעמוד לידו ואפילו לקיים יחסי מין (בטוחים) בתוכו ללא חשש בריאותי.

לעומת זאת יש רכבים מסוכנים מפח. אני אישית מכיר פורד אסקורט לבנה אחת, שהשענות עליה מסוכנת לבריאות. :wink:

• תוכן חדש...