Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם דוגמא, היום אני רוצה לקנות אוטו יד רביעית הבן אדם אומר לי שהוא לא היה של חברה ולא ליסינג, האם שאתה מעביר בעלות מופיע במחשב של הדואר גם ההיסטוריה של האוטו או שאין דרך לדעת מי הבעלים הראשונים?

תודה ויום טוב.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

לא בדואר אבל בטוח במשרד הרישוי.

ובנוסף ושווה בדיקה: כדאי להתקשר למשרד הרישוי ולשאול את השאלה בטלפון.

אני בטוח שלא יאמרו לך את היסטורית כל השמות של בעלי הרכב אבל אולי יוכלו להגיד לך אם היה או לא היה בבעלות חברת ליסינג ביד הראשונה.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

אתה צריך לגשת עם בעל הרכב הרשום למשרד הרישוי ואז תוכל לקבל בעל פה בלבד היסטוריית טיפולים.

חובה הגעה פיזית עם הבעלים לא תעודת זהות, לא ייפוי כוח ולא אישור מאלוהים/אמא/מפקד בחיזבאללה.

פורסם

לא ימסרו לך פרטים כאלה בטלפון חייב הגעה פיזית למשרד הרישוי עם בעל הרכב עם ת"ז ואז תוכל לדעת פירוט של הבעלים הקודמים

פורסם

אתה צריך לגשת עם בעל הרכב הרשום למשרד הרישוי ואז תוכל לקבל בעל פה בלבד היסטוריית טיפולים.

הסטוריית טיפולים ? במשרד הרישוי :?:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

או אם יש לך חבר במוסך מורשה של אותו סוג רכב הם יכולים להגיד לך אם זה היה בליסינג,

חוק חדש מחייב כל חברות ליסניג ברכבים 2007-2008 לציין ברישון רכב בסעיף רישום קודם לציין "החכרה"

• תוכן חדש...