Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jbl gti 608 או morel hybrid

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מבסות מהאנרגי רציתי גם יותר באס מהם ופחות גבוהים

Eclipse 7200mkII, Audison lrx 4.5, Boston GT 28,

Boston SPG , Boston Pro 60

פורסם

בוודאות אני אומר שGTI זה המידבאס הכי חזק ששמעתי והוא גם מנגן לא רע ... הטויטר פושר וחד אבל יש הרבה אפשרויות בקרוס ....

לעניות דעתי שם את הK2P בכיס הקטן

מנסיון עם שני הסטים

פורסם

אני הייתי הולך על K2P בעייניים עצומות סט שנשמע מעולה בדלת. טוויטר אבל קצת בעייתי , צריך לשמוע לפני.

לגברי ההיבריד, גם לי היה אותו ולא הייתי מרוצה, התוצאות שלו בדלת האטומה שלי( פורד פוקוס) היו עלובים.

מקווה שמצאתי את הנחת שלי בוופרים שבחתימה שלי שעוד לא הותקנו, והייעוד שלהם הוא להיות מחוברים בבי אמפ ולקבל 150RMS.

הוופר של הייבריד פשוט לא עשה לי את זה בכלל.

ובדלת לא אטומה נראה לי שבכלל אין על מה לדבר אפילו.

אמיר

עריכה:

בקשר לפולס? וואלה, התחרטתי כמו מטורף שהחלפתי את הפולס שלי בהייבריד( את הוופרים רק) הפולס היה טוב בהרבה!

יותר באס, יותר בועט אבל חלש יותר ביכולת ספיגה מהייבריד כמתבקש.

סביר להניח שהוא גם מתוכנן לעבודה בדלת יותר טוב. בשבילי הייבריד היתה אכזבה.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מסכים עם אמיר לי היה הייבריד וK2P היבריד הוא וופר רע אבל מיד טוב .. לשיקולך

את הGTI שמעתי ברכב של חבר ... מפגיז יותר מהK2P כמובן בנפח הדלת.. הטויטרים על אותו משקל עם עדיפות לJBL

• תוכן חדש...