Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ההורים שלי מתכננים לקנות לאח שלי רכב למטרת נסיעה לבית ספר

תוכלו לעזור לנו לבחור, תודה.

מאפיינים לרכב:

*משפחתי

*צריכת דלק נמוכה:?

*מנוע 1.6 או גבוה יותר (תלוי בצריכת הדלק {אם מנוע 2.0 צורך פחות מ1.6 אז אנחנו נבחר בו})

*שנת 2006+

*אני מעריך שהתקציב הוא עד 80000

*ידני/ אוטומט (לא משנה, אבל שיתאים למאפיינים הנ"ל)

כמובן שגם יהיה אמין...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם אותו נהג בן 17 כבר נגמר לו מלווה שהוא יכול לנסוע לבית ספר לבד?

דווקא בגיל כזה עדיף מנוע קטן יותר ואת שאר הכסף לחסוך לכמה קורסים טובים של נהיגה מתקדמת.

ממליץ על יאריס 1.3.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה נער בן 17 צריך קורסי נהיגה לא בשביל זה הוא למד?

לא הבנת אותי. התכוונתי שרכב חזק לנהג שאין לו עדיין לניסיון בשליטה על הרכב במצבים קריטיים - מסוכן, גם לו וגם לנהגים סובבים אותו בכביש. בגיל כזה, נהגים צעירים לעיתים רחוקות באופן נכון מסוגלים להעריך את המיומנות שלהם ועשויים לנהוג בצורה שרק רכב חזק יכול לאפשר.

לכן, כדי לשפר מיומנות של שליטה ברכב, אני ממליץ על הקורסים האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא הבנת אותי. התכוונתי שרכב חזק לנהג שאין לו עדיין לניסיון בשליטה על הרכב במצבים קריטיים - מסוכן, גם לו וגם לנהגים סובבים אותו בכביש. בגיל כזה, נהגים צעירים לעיתים רחוקות באופן נכון מסוגלים להעריך את המיומנות שלהם ועשויים לנהוג בצורה שרק רכב חזק יכול לאפשר.

לכן, כדי לשפר מיומנות של שליטה ברכב, אני ממליץ על הקורסים האלו.

בקיצור, לא הוא לא הולך לעשות קורסים.

לכן אני חוזר להודעה המקורית.

פורסם

רכב לנסיעות קצרות לבית הספר עבור נהג בן 17? אין שום סיבה שיצטרך רכב משפחתי. ממליץ על מכונית סופר-מיני, לרוב מגיעות עם מנועי 1.3-1.6. זה גם יאפשר עמידה נוחה יותר בתקציב, בשנתון ובצריכת הדלק. בין האפשרויות - יאריס, פולו, פאביה, איביזה, סוויפט, ועוד

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבחור שאמר פה קודם שאתה לא צריך רכב חזק צודק

יקח לך קצת זמן לקלוט שעכשיו אתה מתלהב, האסימון יפול לך כשיפול לך הלב לתחתונים כשאיזה זקנה תקפוץ לך לכביש בדיוק כשנתת קיק.

קח את זה כנקודה למחשבה מאנשים שעברו את מה שאתה עובר(חלילה וחס אני לא מתפלצף, עצה ידידותית בלבד)

ולשאלה שלך- יש לך 80 אלף שקל? אם כן אני מאמין שתצליח לגייס עוד 10 ותוכל לקנות שברולט אבאו חדשה מהאולם תצוגה, אחלה אוטו מומלץ בחום.

ובכלל יש הרבה רכבים היום בסביבות ה90K שתוכל לקנות חדשים ולא משומשים (משומשים אני מתכוון גם מליסינג\השכרה וכו').

או לחילופין מיד שניה- איביזה\סויפט\פולו\קליאו או ברמה אחת מעל: גולף 2002-2003

פורסם

בשביל מה שהוא לא למד.

למשל, בלימת חירום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הבחור שאמר פה קודם שאתה לא צריך רכב חזק צודק

יקח לך קצת זמן לקלוט שעכשיו אתה מתלהב, האסימון יפול לך כשיפול לך הלב לתחתונים כשאיזה זקנה תקפוץ לך לכביש בדיוק כשנתת קיק.

קח את זה כנקודה למחשבה מאנשים שעברו את מה שאתה עובר(חלילה וחס אני לא מתפלצף, עצה ידידותית בלבד)

ולשאלה שלך- יש לך 80 אלף שקל? אם כן אני מאמין שתצליח לגייס עוד 10 ותוכל לקנות שברולט אבאו חדשה מהאולם תצוגה, אחלה אוטו מומלץ בחום.

ובכלל יש הרבה רכבים היום בסביבות ה90K שתוכל לקנות חדשים ולא משומשים (משומשים אני מתכוון גם מליסינג\השכרה וכו').

או לחילופין מיד שניה- איביזה\סויפט\פולו\קליאו או ברמה אחת מעל: גולף 2002-2003

תגיד , אתה רציני כאשר אתה ממליץ על האביאו ?

הרי הרכב נחות בכול תחום מרכבים אחרים מאותה קטגוריה, מה עוד שהרכב קיבל אזהרה חמורה לאחר מבחני הריסוק בהם הוא נכשל באופן מחפיר.

אם אתה מחפש חיסכון בדלק, ורכב עירוני מעולה לילד בן 17, אני ממליץ לך בחום על הפיאט פנדה ואו גרנד פונטו ואו 206 ידנית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ההצעה שלי:

וולבו 240, לרפד אותה עם הרבה כריות מGolf&Co לרכך את המכה, ואת שאר התקציב להשקיע בביטוח רפואי טוב.

הצהרה כזו תוביל אותך לצרות.

פורסם

לא, לא בשביל זה הוא למד. הוא למד בשביל לעבור טסט שכל קשר בינו לבין נהיגה אמיתית על הכביש הוא מקרי בהחלט.

קנו אוטו שנת 2001 מקסימום..עם מנוע קטן וידני..

ככה גם תחסכו בתיקונים וגם הילד ילמד לנהוג באמת..

פורסם

אני מצטרף לתגובות כאן, כשאני עברתי טסט (לפני 4 שנים) קיבלתי את האוטו של הפועלים של אבא שלי (סקודה PICKUP שנת 92 עם מנוע 1200 (אם איני טועה), בהתחלה התעצבנתי על אבי שנתן לי "טרנטה" כזו אבל ככל שעבר הזמן רק הודתי לו שלא קיבלתי אוטו עם מנוע גדול יותר מכיוון שאם הייתי מקבל רכב עם מנוע גדול יותר הייתי נהרג בהשתולליות שלי.

אני מודה ומתוודה שבשנה הראשונה של הרשיון שלי עשיתי הרבה שטויות!

בנס ניצלתי מתאונה בשנה הראשונה (שלדעתי הכי קריטית) של הרשיון שלי.

פורסם
תגיד , אתה רציני כאשר אתה ממליץ על האביאו ?

הרי הרכב נחות בכול תחום מרכבים אחרים מאותה קטגוריה, מה עוד שהרכב קיבל אזהרה חמורה לאחר מבחני הריסוק בהם הוא נכשל באופן מחפיר.

אם אתה מחפש חיסכון בדלק, ורכב עירוני מעולה לילד בן 17, אני ממליץ לך בחום על הפיאט פנדה ואו גרנד פונטו ואו 206 ידנית.

תודה על התיקון...עוד לא יצא לי כ"כ לקרוא על הרכב אבל מהניסיון הפיזי שלי איתו הוא די נחמד

אדע לפעם הבאה :)

פורסם

בגלל גישה בטוחה כזאת יש כל כך הרבה תאונות דרכים, כל אחד חושב שהוא נהג מלידה!

כל מה שהוא למד אצל מורה הנהיגה הוא יכול לשכוח ולזרוק לפח כי זה פשוט לא נכון. אפילו להחזיק הגה נכון הם לא יודעים, כנ"ל תנוחת ישיבה כיוון מראות ועוד דברים בסיסיים שפשוט לאמ נכונים. ועדיין לא דיברתי בכלל על בלימת חרום, התחמקות ממכשול וכו'.

פורסם

הבנתי אתכם ואני מודה שאני טעיתי, צודקים אני אדבר על זה איתו ועם ההורים כדי שירשמו אותו

לקורס.

אפשר לדעת כמה עולה קורס כזה?

היכן קורס כזה מתקיים באזור חיפה?

מה הוא ילמד בו?

• תוכן חדש...