Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שאמרו בשרשור הזה בקשר להוראת נהיגה בארץ נכון ברוב המקרים כי יש מורים בודדים שמגדילים ראש בלימוד, מנסיון אישי צודקים פה, אני בתקופת מלווה אחרי כ 50 60 שיעור ואני מרגיש שאני ב3 שבועות שאני על הכביש ומלמידה עצמית ומהנסיעה עם ההורים שרוב מה שאתה לומד בשיעורי נהיגה זה לא באמת שווה הרבה... יותר מלמדים אותך להוציא טסט מאשר לנהוג.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע נראה לי משהו מאוד מוזר.

כמה הורים יש שבגיל 17 נותנים לילד שלהם רכב ב 80,000 ש"ח?

נראה לי זה סתם ילד משועמם שרוצה להטריד את אנשי הפורום.

פורסם

יש הורים שגם קונים לילד שלהם רכב ראשון בסכומים כפולים ומשולשים מכך.

כמו שכבר הציעו לך - קנה מכונית סופר מיני משומשת בת שנתיים שלוש, היא תעשה את העבודה.

תשלח את אחיך ואת עצמך על הדרך לקורס נהיגה מתקדמת, זה מציל חיים.

קורס טוב אמור לעלות באיזור ה- 1,000 ש"ח, שזה בדיוק כמו השתתפות עצמית במקרה של תאונה,

אבל זה גם יכול להיות ההבדל בין לעשות תאונה, ללא לעשות תאונה.

מורי נהיגה לא מלמדים אותך איך לנהוג נכון, פשוט מהסיבה... שהם לא באמת יודעים בעצמם.

הם יודעים איך לעבור טסט. לא יותר מזה. לצערנו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תעזוב אל תתן להורים שלך לקנות לאחיך מכונית, תן לו לעבוד ולהרוויח את לחמו. שיעבוד קשה יקנה אוטו בחמש אלף שקל.

ואת הדלק והטיפולים הם ישלמו. תאמין לי זה סתם דבר אדיוטי מנסיון [אני בן 17 עם אוטו], כל טיפול או כל חלף קטן עולה לי יותר מ-100 שקל, בוא נגיד שאני לא ממליץ לקנות סקודה טנדר לבן 17.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפעמים נראה כי הפורום הזה אינו אלא מערכת יחסי ציבור לקורסים...

זה לא כזה חובה, זה מאוד תלוי בילד, מה כן זה לא יזיק בטוח!

לדעתי זו בורות לבקש המלצה לרכב עד 80K לילד בן 17 ובאותה הנשימה לעשות חשבון למחיר של קורס, משהו בסדרי העדיפויות השתבש כאן...

לדעתי, לבי"ס וחזור, אין לילד בן 17 מה לעשות עם רכב שעולה כל כך הרבה, חשוב שנתון? חשובה הבטיחות? (למרות שאני בספק אם זה קריטריון מבחינתך), פונטו ספייס יכולה לעשות את העבודה יפה מאוד ואפילו ישאר קצת עודף מ-30K

נ.ב

לגבי כל המלעיזים והנלחצים מקניית אוטו "חזק" לילד, יש יותר מדי ילדים על הכביש עם הלנד קרוזרים והפאג'רואים של ההורים שלהם, דוקא פרייבט לילד יהיה פחות קטלני (לפחות לא ג'מוס של 2.5 טון יכנס בנו) וגם הילד ישמור יותר על הבייבי שלו.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
הילד ישמור יותר על הבייבי שלו.

ילד ישמור על הבייבי מבחינת ניקיון, אבל בכבישים אני בספק רב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שברולט אוויאו זה הרכב הכי גרוע שיש היום בשוק

קיבלתי אותו ב2004 רק שיצא הייתי נהג חדש , רוב הזמן הוא היה במוסך הלך לו ראש מנו מד דלק ברקסים הגיעו תקולים .

והוא אכל הרבההההההההה דלק

על כל זה הוא נמכר ב2006 בחצי מחיר ממה שהוא נקנה

פורסם
לפעמים נראה כי הפורום הזה אינו אלא מערכת יחסי ציבור לקורסים... (הפורום ממליץ על דברים חשובים. וקורס נהיגה. עם רמת הנהיגה היום על הכביש. זה דבר מציל חיים)

זה לא כזה חובה, זה מאוד תלוי בילד, מה כן זה לא יזיק בטוח! (אנשים נוהגים חרא!. הם מרכז היקום. הם נוהגים כאלו הם לבד על הכביש.)

לדעתי זו בורות לבקש המלצה לרכב עד 80K לילד בן 17 ובאותה הנשימה לעשות חשבון למחיר של קורס, משהו בסדרי העדיפויות השתבש כאן...

לגבי כל המלעיזים והנלחצים מקניית אוטו "חזק" לילד, יש יותר מדי ילדים על הכביש עם הלנד קרוזרים והפאג'רואים של ההורים שלהם, דוקא פרייבט לילד יהיה פחות קטלני (לפחות לא ג'מוס של 2.5 טון יכנס בנו) וגם הילד ישמור יותר על הבייבי שלו.

ילד ישמור על הבייבי מבחינת ניקיון, אבל בכבישים אני בספק רב.

ילד ישמור על הרכב חיצונית ופנימית. וכל מה שקשור לפוזה. ופחות על מכנית. ולא לדבר על נהיגה.

לא יודע נראה לי משהו מאוד מוזר.

כמה הורים יש שבגיל 17 נותנים לילד שלהם רכב ב 80,000 ש"ח?

נראה לי זה סתם ילד משועמם שרוצה להטריד את אנשי הפורום.

למה לא.? לקנות רכב ראשון נורמאלי. ובטיחותי. ולא רכב ללא כריות אוויר. ובתאונה יתפרק. והנהג יפגע.

חברים שלי שקבלו רשיון.(לפני 5 ו 7 שנים) ונהגו. היה מפחיד. הם לא ידעו כלום על הכביש.

חברה שלי ועוד חברים למדו ממני 90% ממה שהם יודעים על הכביש (לפחות את הדברים הטובים)

והם נהגים טובים. גם להם יש בעיות. אבל לפחות הם לא מסכנים את האחרים.

הן לא נוסעים בשמאלי על 85-90. הם לא מטיילים בין נתיבים. והם בעיקר יודעים לשמור מרחק !

אז המלצה שלי.

שלפני שהוא הולך על רכב. שילך לקורס. (ואני גם מתכנן ללכת לאחד. בעיקר בשביל הכיף. ואני עם 8 שנים רשיון. ועם מאות טובות של אלפי קילומטרים על הספידומטר)

ולגבי רכב. רנו קליאו. רנו מגאן. סקודה. ג'אז. סיריון. פיאט פאנדה. וכו. ולא מכוניות גדולות. ובהמתיות. שנותנות רצון להשתולל. עד שילמד טוב יותר לנהוג.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לפעמים נראה כי הפורום הזה אינו אלא מערכת יחסי ציבור לקורסים...

זה לא כזה חובה, זה מאוד תלוי בילד, מה כן זה לא יזיק בטוח!

כי פה בפורום יש "מודעות" !

זה כן חובה, לכל נהג.

כנראה שלא עשית ובגלל זה אתה לא מבין את החשיבות.

אני בטוח שלדארווין יהיה מה לומר בנידון, ביום מן הימים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מסכים עם מר תעלול ומוסיף כי אם לאנשים למעלה היה שכל הם היו מחייבים קורס כזה כתנאי לנהיגה ללא מלווה, עובדה שהיתה מוזילה את הקורס בהרבה ומפתחת את התרבות המוטורית בארץ.

עוד אוסיף בעיקר לקנאים מבינכם כי אם לי יהיה כסף אז אעדיף לרכוש לבני/בתי רכב חדש ובטיחותי יותר מאשר גורטאה מתפרקת ולא בטיחותית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חייב לציין שיש איזושהי הגזמה בנושא הקורסים לנהיגה מתקדמת

אני נהג די חדש (קצת פחות משנתיים)

והייתי בקורס נהיגה מתקדמת של מסלולים לפני כמה חודשים, זה נחמד, זה כיף, אני לא יודע כמה זה מלמד

היו באמת בלימות חירום ובלימות חירום תוך כדי התחמקות ממכשול, לפחות מבחינתי זה לא היה חדש שצריך לבלום בכל הכח ואני לא הייתי נבהל כשהרגשתי את ה ABS פועל, ההתחמקות ממכשול זה דבר נחמד, אבל שוב פעם, בתרגול לא היה לי שום קושי והייתי מבצע אותו דבר במקרה הצורך גם ללא הקורס

אני בטוח שהקורס יכול לעזור לחלק גדול מהאוכלוסייה אבל לא צריך להגזים, זה לא שמיים וארץ.

פורסם

golom דבר ראשון אני מסכים עם כמה שהגיבו לפני שכדי לך ללכת על סופר מיני והדגש שלי על הסוויפט למה אני מת על האוטו הזה :-) עכשיו לכל אלה שאומרים מה ילד צריך מכונית ב80000 אלף או שירוויח את המכונית בזיעת אפו אלו דברים מטומטים אמרתם אתם עכשיו נהייתם מחנכים זאת החלטת ההורים שאני מסכים איתם שאם אפשר לקנות לילד רכב ב80000 אז קונים ולא אומרים זה הרכב הראשון נקנה לו גרוטאה.

נ.ב מסכים עם ההצעות לגבי הקורס נהיגה מתקדמת זה דבר חשוב מאוד.

פורסם

בעיקרון כרגע הורי מעוניינים גם הם במכונית חדשה אז

הם התעניינו בסקודה סופרב.

תגידו אם קונים נגיד סופרב + פאביה/אוקטביה יש איזו שהיא הנחה?

• תוכן חדש...