Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הגיע הרגע שבו אני מוכר את הרכב הראשון שלי , ואוטו כל כך אהוב עליי אבל אין לי הרבה ברירות .

נתונים :

פיג'ו 106 XSI 1.4 שנת 93 . (קוד מנוע KFZ , כ'ס 95) .

צבע שחור מטאלי .

יד 07

156 ק'מ

תוספות :

פחחות וצבע חדש כל האוטו (כאמור שחור מטאלי) , נעשה אצל מוסך רז וסימון טירת כרמל עלות 7000 ש'ח יש קבלות .

אגזוז פתוח של ANSA לא מרעיש בסלד נמוך צליל מאוד יפה , עלות 800 ש'ח אצל איציק פול פוזישן . (הרכבה + 200) .

פילטר פתוח של SIMOTA (איציק פ.פ) , עלות 500 ש'ח .

מזרקים של 106 ראלי , חנוכיה חדשה , וסת דלק חדש , חוטי הצתה של Beru כחולים (חדשים) .

טיפולים :

האוטו עבר טיפול מקיף טיימיניג , פילטרים (שמן , דלק , אוויר) , כיוון שסתומים , תושבת מנוע , מחזירי שמן , שמנים מקוריים , ועוד ועוד , אצל מוסך שני שבקריות . (קרית אתא) .

כאמור יש קבלות על הכל טיפולים , רכישות , ועוד .

האוטו במצב חיצוני חדש (כאמור) , פנים חדש לגמרי , מצב מכני טוב מאוד גיר ללא שום נקישות , מנוע עובד פיקס .

אוטו מושקע מאוד .

חסר באוטו פסי קישוט (כפי שרואים בתמונה) יש לי אחד של דלת ימנית חדש בניילון , ואפשרות להשיג את השאר .

תמונות :

dsc00375go2.th.jpgdsc00438np8.th.jpgdsc00436fc4.th.jpg

מחיר נדרש 15 אלף .

לפרטים דודו 0526500894

טירת כרמל .

פורסם

מערכת SONY עם רמקולים Kenwood 380 כלולים .

ניתן לבוא ולהתרשם מהאוטו ולדבר משם הלאה ...

עריכה : הדברים שהוחלפו דוגמת וסת דלק , וכד'ו הוחלף למקורי חדש כולל החנוכיה (היה לפני קסטום , והורד לטובת מקורי) .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחיר גמיש ....

הפספוס הכי גדול שלכם , האוטו שמור ונראה כאילו יצא מהחברה ואני לא אומר את זה כי הוא שלי ...

• תוכן חדש...