Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות את הרדיו דיסק הזה בארצות הברית כולל הבלוטוס שלו, אבל שמעתי שיש איזה בעיה עם התדרים בארה"ב שהם שונים מאצלנו, אבל שיש מכשירים שיש להם פונקציה שאפשר לשנות ברדיו ושיש מעבדות שמקיילים תתדרים השאלה היא אם אני יכול לשנות פונקציה ברדיו ולשמוע בארץ כי אני יודע שמוכרים את המכשיר פה בארץ ואם לא אם אפשר בדרך אחרת לשנות את התדרים? ומה דעתכם על הרדיו

פורסם

זה לא בעיה עם התדרים, זה פשוט דגם אמריקאי ולכן התדרים שם לא מתאימים לארץ. הספרה האחרונה בשם הדגם (5) מרמזת על זה. אם תשיג את ה 786 מהונק קונג למשל - לא תהיה שום בעיית תאימות.

יש מעבדות שמכיילות, תעשה חיפוש בנושא בבקשה - נדון מאות פעמים, גם עבור קלריון.

לפי האתר הזה - אין לו פונקציה כזו של העברת התדרים בתוך המכשיר. קיימים מספר דגמים של אלפיין שתומכים בהחלפת התדרים בתפריטים.

דעתי על הרדיו - לא שומע. ולי יש 766 שכן עובד בארץ.

לגבי המכשיר עצמו - בסך הכל מכשיר טוב של קלריון, מפוצץ בFEATURES. תחפש ביקורות על ה 775. אחרי מעבר על התכונות של ה785 לא שמתי לב להבדל כלשהו. בטח ההבדלים בין המכשירים לא תהומיים.

הדגש שלי לגבי המכשיר זה השימוש ב Slidetrak control system שלו. ממליץ לך להתנסות אישית ב775.

אה, ואין צורך ב POST כפול.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אתה יכול לתת לי את הטלפון של חבר שלך השמח לדעת מי עשה לו את העבודה ואם הוא מרוצה מימנו.

• תוכן חדש...