Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פותח השרשור מנסה לקבל ממכם רעיונות יצירתיים לסטארפ אפ אני חושב...

לי יש רעיון בשבילו...

מפעל Dr. Pepper

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ה-"ביף ג'רקי" שמוכרים בטיב טעם הוא למעשה נקניק שקוראים לו בסטורמה שאחת לשנה שנתיים מביאים לי כמה חתיכות שלו מאוזבקיסטן

...

הייתי רוצה שיביאו לפה את המלונים שגדלים באוזבקיסטן - הם מדיפים ריח לקילומטרים, בגודל של 4 מלונים ישראליים (אובליים גדולים) ובקיצור את כל הפירות והירקות שיש שם (פשוט מדהימים).

מחזק את דעתך, למרות שכולם יודעים שאוזבקיסטן היא לא מדינה אמיתית. :-P

בימים אלה אני נמצא בביקור היכרות בברצלונה, לקראת הרילוקיישן שמתוכנן לעתיד הקרוב.

ה-Ham, או בשפה המקומית Jamon, הוא אחד המאכלים הפופולריים ביותר באיזור, ויש מאות סוגים ממנו.

טכנולוגיית הייצור מאד פשוטה - מנקים את רגל החזרזיר משיער, מחזיקים כמה ימים במלח שסופח את כל

הנוזלים ואז תולים לייבוש לכמה חודשים. בסוף מתקבל בשר שהוא גם טעים וגם בריא. זה משהו שלא הייתי

מתנגד לראות מתישהו במדינה שחרטה על דגלה את הנקניקיות הבזויות של זוגלובק. :brickwall:

לגבי הפירות והירקות, אני נאלץ להסכים ללא הסתייגויות. יש משהו נעים יותר בפירות עם ריח אמיתי. משום

מה, לא רואים הרבה כאלה בארץ.

מי שלא גר בחו"ל לא מבין באמת כמה האוכל בישראל אדיר.

אני גר כאן כבר חודשיים, והדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה - כמה אוכל טעים אני הולך לאכול בשבוע ביקור שלי בארץ ..

האוכל כאן מגעיל, מגיע בכמויות קטנות.. ממש לא תענוג :\

אבל מתרגלים ..

אורן (או שניר, או איך שקוראים לך), אל תשווה את כל אירופה למקלט המס הקטן שלך. עם כל הכבוד לגיברלטר,

האי (חצי אי?) הקטן הזה לא מייצג את "חו"ל" וגם לא את הישראלים שגרים שם. אם אתה אחד מאלה שמתגעגעים

ל"שוקולד השחר", אולי כדאי לך לשקול מחדש את עניין הרילוקיישן, כי לא נראה לי שזה יבוא לך כ"כ בקלות. יש לך

הזדמנות נדירה לגור קצת בעולם האמיתי, מחוץ לפרובינציה הישראלית (שכבודה במקומה מונח), והדבר היחידי

שאתה יכול לחשוב עליו זה האוכל? נו באמת... :?

פורסם

את זה...6a00ccff933e5ed75600ccff9472fdd756-500pi

וכמובן את זה..volkswagen-golf-gti-w12-650-20070521041035698.jpg

אפשר גם תא שינה כזה..INZ9NH8CUROILGRU.jpg

אולי זה.mutherlongl08.jpg

חבל שאי אפשר להכניס אותם לארץ

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

היום טיילתי עם חברה שלי בחיפה, ופתאום תפס אותי חשק עז ל"ביף ג'רקי".

נכנסתי לסופר "סווידאן-נעמה" שמוכר מוצרים שאין בד"כ בסופר רגיל, לצערי היה שם רק את החיקוי של "מזרע" לביף ג'רקי.

בכל מקרה, פינקתי את עצמי בחיקוי שהוא לכשעצמו לא רע בכלל וקניתי גם ד"ר פפר כדי לסגור את הפינה בבטן :-)

DSC00130s.JPG

פורסם

יוליה - במה זה שונה? (גילוי נאות: לא טעמתי ביף ג'רקי מקורי).

יוסי - זה נמצא באחת הסימטאות של רחוב העצמאות (או "הימאים" איך שתקרא לזה) לכיוון מעלה.

פורסם

ביף ג'רקי זה פשוט בשר מיובש. זה נקניק שקוראים לו בסטורמה ששונה לגמרי בטעם, בתיבול ובמרקם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הייתי שמח אם היו מייבאים לוטוס, TVR, דברים מהסוג הזה.

מוטוקרוסים, סופרקרוסים, טרקטורוני ספורט של הונדה.

והיית קונה TVR, לוטוס ודברים מהסוג הזה?

מאוד נחמד להגיד "למה לא מביאים פרארי, למבורגיני, אסטון מרטין, TVR וכו' לארץ ?"

הסיבה היא שאין שוק למכוניות האלה.

בשביל להצדיק, מבחינה כלכלית, יבוא של רכבים כאלה לארץ צריך למכור מינימום רכבים כאלה בשנה.

כשפורשה מוכרת בלחץ 20 יחידות ממכוניות הספורט שלה (לא הקאיין), מתוכם הרוב המכריע מתחת למליון שקל,

כמה פרארי/למבורגיני/אסטון מרטין יצליחו למכור בארץ כאשר מחיר הפתיחה המינימלי שלהם יהיה לפחות 1.5 מליון שקל?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש דבר מתוק אחד שהייתי רוצה להביא - ממתק גרוזיני שקוראים לו צ'ורצ'חלה. זה נראה כמו נקניק שעשוי למעשה מעיסת ענבים וקמח מסוג כלשהו וזה ממולא באגוזי מלך - טעים בטירוף!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
והיית קונה TVR, לוטוס ודברים מהסוג הזה?

מאוד נחמד להגיד "למה לא מביאים פרארי, למבורגיני, אסטון מרטין, TVR וכו' לארץ ?"

הסיבה היא שאין שוק למכוניות האלה.

בשביל להצדיק, מבחינה כלכלית, יבוא של רכבים כאלה לארץ צריך למכור מינימום רכבים כאלה בשנה.

כשפורשה מוכרת בלחץ 20 יחידות ממכוניות הספורט שלה (לא הקאיין), מתוכם הרוב המכריע מתחת למליון שקל,

כמה פרארי/למבורגיני/אסטון מרטין יצליחו למכור בארץ כאשר מחיר הפתיחה המינימלי שלהם יהיה לפחות 1.5 מליון שקל?

ללא ספק, אם היו כאלו בארץ הייתי רוכש לוטוס אליז משומשת עם מנוע של טויוטה.

לדעתי מכונית כזאת צריכה להיות זולה יותר ממה שאתה חושב.

תבדוק כמה עולה כיום אליז בסיסית בבריטניה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן, אתה באמת חושב שבגלל שה-אליז נמכרת בגרושים בבריטניה גם בארץ היא תעלה ככה?

אם וכאשר היא תיובא לארץ, צפה למחיר לא הגיוני בעליל, עוד לא הפנמת את המדיניות הדפוקה של מחירי הרכב? :wink:

• תוכן חדש...