Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ביטוח (ייעוץ)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך בקרוב להתחדש ברכב שעוד לא אספנות, מתחילת שנות ה80, בתקווה שיהפוך לאספנות קלאסית יום אחד.

אני לא מעוניין לעשות לו ביטוח מלא מאחר ואני אסע איתו רק מדי פעם (ניוד למוסכים, נסיעות כיף אחת ל... וכו').

מאחר והרכב עדיין לא אספנות מחיר הביטוח שלו גבוה (כמו רכב רגיל).

האם ישנה דרך לבטח את הרכב בצורה אחרת? נניח לאותו יום או לשבוע?

אני לא מתכוון להקפיא את הרשיונות אלא להעביר את הרכב טסט כשצריך.

יש למישהו רעיונות או הצעות.

תודה

בני

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

ביטוח לזמן קצר יקר פי כמה (בחישוב עלות יומית) מביטוח שנתי רגיל.

אפשר גם לבטח בביטוח שנתי רגיל (אם אתה מעל גיל 30 ועברך נקי, זה לא יקר כ"כ) ולהקפיאו. בכל פעם שתרצה "להפשיר" את הביטוח, תצטרך לפנות לסוכן ולבקש תעודה חדשה, עליה תצטרך לשלם כמה עשרות שקלים. כשתרצה להקפיאו תצטרך לגשת לסוכן שוב, ולמסור לו את התעודה. בסוף תקופת הביטוח, תעמוד לרשותך יתרת הכסף, שתשמש אותך לכסות חלק מעלות הפוליסה החדשה.

פורסם
אני הולך בקרוב להתחדש ברכב שעוד לא אספנות, מתחילת שנות ה80, בתקווה שיהפוך לאספנות קלאסית יום אחד.

אני לא מעוניין לעשות לו ביטוח מלא מאחר ואני אסע איתו רק מדי פעם (ניוד למוסכים, נסיעות כיף אחת ל... וכו').

מאחר והרכב עדיין לא אספנות מחיר הביטוח שלו גבוה (כמו רכב רגיל).

האם ישנה דרך לבטח את הרכב בצורה אחרת? נניח לאותו יום או לשבוע?

אני לא מתכוון להקפיא את הרשיונות אלא להעביר את הרכב טסט כשצריך.

יש למישהו רעיונות או הצעות.

תודה

בני

תמצא סוכן ביטוח שיעשה לך ביטוח חובה בלבד.

זה לא יצא לך יקר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
ביטוח לזמן קצר יקר פי כמה (בחישוב עלות יומית) מביטוח שנתי רגיל.

אפשר גם לבטח בביטוח שנתי רגיל (אם אתה מעל גיל 30 ועברך נקי, זה לא יקר כ"כ) ולהקפיאו. בכל פעם שתרצה "להפשיר" את הביטוח, תצטרך לפנות לסוכן ולבקש תעודה חדשה, עליה תצטרך לשלם כמה עשרות שקלים. כשתרצה להקפיאו תצטרך לגשת לסוכן שוב, ולמסור לו את התעודה. בסוף תקופת הביטוח, תעמוד לרשותך יתרת הכסף, שתשמש אותך לכסות חלק מעלות הפוליסה החדשה.

תודה, אני מכיר את עצמי (עצלן) אם אני אעשה ביטוח אני אתעצל להקפיא ולהפשיר.

תמצא סוכן ביטוח שיעשה לך ביטוח חובה בלבד.

זה לא יצא לך יקר.

אאל"ט הביטוח הוא 1800 ש"ח לחובה בלבד, לעומת הטריומף (500 ש"ח) זה המון.

שמעתי על ביטוח שניתן להפעיל אותו בכל פעם שיוצאים לנסיעה, באמצעות SMS או משהו בסגנון, מוכר למישהו?

חבר מועדון 13925

פורסם

אם אתה מתייחס לביטוח חובה בלבד, אתה יכול להוציא ביטוח חובה לתקופות קצרות באמצעות "הפול".

ככל שהתקופה קצרה יותר כך המחיר גבוה יותר יחסית לתקופה. חודש יקר יותר מ- 1/12 של השנה, שבוע יקר יותר מחלקו היחסי בחודש.

(באופנועים לדוגמה: שנה =3200, חודש =410, שבוע =150).

חיסרון - לא ניתן לשלם בכרטיס אשראי באמצעות הטלפון, מה שמותיר שתי אפשרויות:

1. לנסוע לשם ולקחת את התעודה למועד שאתה צריך ולשלמה בבבנק.

2. לשלוח להם בפקס פרטים ולקבל בדואר תעודה לתשלום כעבור מספר ימים.

החיסרון הזה יוצר בעיה משמעותית - אם היום החלטת שאתה רוצה לנסוע מחר - בדואר זה לא יספיק להגיע, מה שמחייב אותך לנסוע לשם אישית. סגור בשישי שבת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על התגובות אני אבדוק היכן שהטריומף מבוטחת אולי יש להם מחיר טוב בשבילי :idea::shock:

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...