Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שאני מתעמק בעניין, אשמח לשמוע על מוצרים שרכשתם במכירות פומביות בארץ.

אשמח אם תציינו ארבעה דברים:

1. שם המוצר (כמובן :-))

2. המחיר בו רכשתם את המוצר.

3. מחיר השוק הממוצע של המוצר בזמן הרכישה.

4. אתר האינטרנט, ממנו רכשתם את המוצר.

אם אחד מהסעיפים פוגע בפרטיותכם, אתם מוזמנים גם לקצר במילים.

אשמח לשמוע חוויות ! :-P

פורסם

אני רק יכול להגיד שרוב מוצרי החשמל שלי בבית הם ממכרזים

והכל הגיע בזמן ובצורה תקינה טפו טפו טפו תקין ובלי בעיות!

ד"א המוצרים נרכשו באולסייל.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

האם המוצרים שרכשת היו יותר זולים ממחירי חנויות לאחר מו"מ ?

מתי רכשת ?

האם בדקת מחירים מול אתרים אחרים?

תקופה ארוכה שאני מוצא באינטרנט אתרים שמוכרים ללא מכרז, במחירים טובים יותר מאשר נסגר או מוצע כמינימום במכרז.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חוויה טובה- המצלמה שלי. קניתי אותה בעסקה מעולה, מה שקרה זה שקניתי מוצר אחר, יותר ישן. כשהלכנו ליבואן הרשמי, הם אמרו שאין להם במלאי, והאתרים שמוכרים בעצם מוכרים בטעות. בגלל שהעסקה בוצעה והסברנו לה שאנחנו לא מגיעים לאיזור בזמן הקרוב (דקה ברגל מהעבודה של אמא), הם אמרו שבתוספת של 800 שקל אנחנו מקבלים את המצלמה הנוכחית שיש לי. העסקה ההיא היתה עסקה מהיבואן עצמו, כשהעסקה המקורית בעצמה היתה זולה יחסית, אבל העסקה ההיא היתה העסקה ההכי זולה בארץ. באמת. אני לא מציין מחיר מדוייק כי לא נעים לי. היום אני מתחרט שקניתי מצלמה כל כך יקרה. אבל כל אחד עושה טעויות כאלה ואחרות.

אבל מצד שני, אני מכיר מישהו שקנה לפני שנה וחצי בערך מצלמת קנון 350D, מצלמה שלפני 3 שנים עלתה 5500 שקל ככה, הוא קנה עם עדשת קיט פשוטה, 2000 שקל.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אבל מצד שני, אני מכיר מישהו שקנה לפני שנה וחצי בערך מצלמת קנון 350D, מצלמה שלפני 3 שנים עלתה 5500 שקל ככה, הוא קנה עם עדשת קיט פשוטה, 2000 שקל.

חדשה או מחודשת?

מכירה פומבית או אישית ?

פורסם

FIRE STORE

זאת אחת השיטות של חלק מהאתרים למכור.

מוכרים מוצר בהפסד (שאין להם אותו בכלל) ואז בתרוצים שונים מאלצים אותך להוסיף עוד סכום ולקבל מוצר עדיף.

אני לא יודע אם זה המקרה שלך,אבל זאת שיטה נפוצה.

פורסם

מילא הדברים שקניתי, אבל אלו חלק מהדברים ההזויים שמכרתי:

1. פוחלץ של תנין בן 50 שנה לאיזה פסיכופת חובב פוחלצים מבלגיה ב-150$ (ירושה מסבתא)

2. קופסא ריקה של שעון Tag ב-60$

3. ספר של צילומים פנורמיים של ישראל שקיבלתי מצה"ל (ביום העצמאות) ב-50$

4. נוקיה 6100 ב-100$

5. מעטפה ריקה שהכילה צו מילואים :-) (המחיר ההזוי חסוי)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לא מכרת במקרה שערות מזנב של חד קרן? :lol:

אני בנתיים לא קניתי בפומביות בארץ כלום, אבל באיביי הרבה.

זכור לי מקרה של זרועות טלסקופיות לחלון אחורי (GMC S10 ג'ימי ישן) שדרשו עליהם בחברה בארץ כ600 ש"ח ולמצא מפירוק במצב טוב לא ממש פשוט בהתחשב בכמות הרכבים מהדגם הנ"ל בארץ. לכן כמובן נרכשו זוג זרועות באיביי ב18$ שעם משלוחים וכו' הגיעו ל40$ והייתי מאושר. עד שיום אחד בפירוקיה מסוימת נתקלתי בזוג זרועות קצרות שבמקרה נראו לי ממש מתאימות (אחרי שהפכתי כמה פירוקיות למצא קומבינה) מכיוון שהייתי עם הרכב שם לקחתי אותם מייד לבדיקה והתברר להם מתאימות אחד לאחד! אז דבר ראשון קניתי אותם ב50 שקל. ודבר שני, התעניינתי מאיזה רכב הם ירדו, התשובה הייתה פיאט פונטו...:twisted:

פורסם

לפני שקניתי אז עשינו סקר שוק קטן בחנויות ובאתרים כמו זאפ ואחרים למיניהם.

הסתכלנו גם לפני זה על אותם מכרזים כדי לראות בכמה הם נסגרים על מנת לדעת +- את המחירים.

אני זוכר שקנינו מסך מחשב LG 17' וזה היה לפני כמה שנים טובות שעד היום המחיר שלו לא הגיע למחיר

שקניתי אותו לפני כמה שנים!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
FIRE STORE

זאת אחת השיטות של חלק מהאתרים למכור.

מוכרים מוצר בהפסד (שאין להם אותו בכלל) ואז בתרוצים שונים מאלצים אותך להוסיף עוד סכום ולקבל מוצר עדיף.

אני לא יודע אם זה המקרה שלך,אבל זאת שיטה נפוצה.

זה מוצר שהיה, אבל לא בדיוק במלאי. הלכתי על דגם מיושן בגלל יתרונות מסויימים ואחרי שהם הבינו שאני לא הלקוח האדיוט, הם אמרו לי שאני אשלם להם בנפרד מהקנייה המקורית עוד 800 שקל ואני אקבל דגם יותר חדש.

רק לצורך הבהרה- אני קניתי את המכרז בוואלה, את המצלמה באתי לאסוך מהיבואנים אלודה. המחיר שהם נתנו לי (ז"T התוספת לשלם) בזמנו נתנה לי את המחיר ההכי זול בארץ לאותה חבילה. הם אמרו לי שאם אני אחכה יום יומיים יבוא המצלמה שאני הזמנתי מלכתחילה ואני אקח אותה ואלך לדרכי.

עוד הבהרה- במכרז אני הצעתי את ההצעה המינימלית וזהו. אפחד ל הציע וכעבור שעה קיבלת מייל שזכיתי. הפואנטה היא שעשיתי על המוצר מעקב וראיתי איך שבועות אף אחד לא מגיש הצעה. אתה בטח היית מצפה שאני אציע ופתאום המכרז יהפוך לשוק הומה אדם עם עשרות מציעים והכפלה של המחיר. לא כך היה. פשוט העתי ולמחרת באתי ולקחתי.

פורסם

שיטת התשדרג ידועה, רק שהיא בדרך כלל למוצרים היותר זולים. כאן מדובר על קנייה בסכום יפה. וגם על חברה מאוד אמינה.

פורסם

בפעמים רבות שעשיתי סיבוב באלנבי ובדקתי מחירים נוכחתי לדעת שחלק מהעובדים יושבים מול המחשבים ונותנים הצעות למכרזים שרצים תוך כדי. צריך לזכור שיש הרבה מאוד חניות עם שמות דומים ושונים שהן בעצם בבעלות אחת, כך שתחרות אמיתית אין. יכול להיות שהמשווק במכרז הוא בעל החניות תחת שם מסחרי אחר, וחשוב לו להקפיד שישמר מחיר מסויים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני קניתי מס' פעמים, תמיד ברווח ממחיר השוק.

כל מקרה לגופו, יש להשוות היטב ולא להיכנע ל"שידרוגים".

בין המוצרים, מכונת כביסה BOSCH, טלויזיות SONY ומזרן של EC.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...