Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קצת אינפורמציה מי הוא לודבייג הונסבט, אני מכירו שנים הוא גר כ10 דקות נסיעה מהיכן שאני גר ואנו שיכים לאותה העמותה. היה אלוף אירופה בראלי קרוס עם פורד פוקס בזמנו. בדרך כלל במכוניות האלו יושב מנוע שמפתח כ700 כחות סוס, ומהירות הזינוק שלו היא כמו של F1, המנדס של לודביג פיתח מנוע חדש עם 600 כחות סוס שמתחרה בכל רכב. לפני כמה שנים הבן של לודביג היה מעורב בתאונת דרכים קשה שבה נהרגו שניים מהחברים שלו, ומא לודביג עוסק בלימוד והכונה של צעירים בכל נושא בטיחות בדרכים. אחרי תקופה ארוכה הוא החליט לחזור להתחרות בחסות חברת הדלק הנורבגית הגדולה באירופה סטטאוייל.יש בבעלות של לודביג כ5 מגרשים למכירת מכונית שבהן הוא מתמקד במכירת וולבו רנו,וטיוטה. ולכן אתם יכולים להבין למה הוא נוהג עכשיו וולבו. שתיהיה לו בהצלחה ונראה לי שעוד נשמע ממנו

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

לשאלתך אברהם מגע מכון וזדוני אסור, מגע מקרי יש ולא נוקטים בצעדים נגד הנהג חוץ מאשר הנהג שנפגע מתלונן ואומר שזה היה מכון, ואז עושים רייפליי לאירוע והשופטים מחליטים.

בברכה זלמן

פורסם

מרוצי ראלי-קרוס מוגדרים במסגרת ה-FIA כמרוצי מכוניות ללא מגע, כמו טורינג למשל, אבל במשך השנים כמובן שהמגע היה בלתי נמנע, כול עוד לא חרג מגבולות הטעם הטוב.

ההבחנה במגע בין המכוניות מכוון/לא מכוון צריכה להעשות גם בהתאם לסוג המשטח עליו נוסעים בכול שלב נתון וגם ובעיקר איזה יתרון השיג הנהג בעקבות המגע שנוצר .

בין הנהגים עצמם שוררת מעין הסכמה שבשתיקה לגבי המגע עצמו והם משתדלים לכבד אחד את השני. אל תשכחו שמגע גורם לנזק במכוניות ולא כולם מעוניינים לשלם כל-כך הרבה כסף לפחח .

זה מ

-

דובי

אגב- אני מקווה שלערב ספורט מוטורי הקרוב יהיה ברשותי כבר הסרט של המרוץ מאתמול .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

זה נראה כמו כיף לא נורמלי , איזה פייט

לא ייאמן כמה המגבים חשובים במקרה הזה

אבל לגבי המגע , בסרטון רואים במפורש איך דחיפה קטנה ו"לא מכוונת" בתחת של הפורד מעיפה אותו מהמקום הראשון :evil:

אחח , מתי אצלינו מתי?

:wink:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיבוב שיני בראלי-קרוס בצרפת והקאמבאק של לודבייג הנסבט ממשיך, מקום שיני אחרי הצרפתי המקומי בפיגו, כשקנט האנסן מקום שלישי.

הדרוג הכללי.

1 לודבייג הנסבט 37 נקודות

2. קנט האנסן 32 נקודות

3. מיכאל יארנברג 25 נקודות

נראה שיהיה חם ומעניין.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

• תוכן חדש...