Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי רדיו דיסק פיוניר עם 2 יציאות, מגבר 4 ערוצים 1200 וואט של דרגון פלי הסאב תופס 2 ערוצים והזוג הנוסף תופס זוג קומפונטים שלסאונד סטרים 150 וואט וזוג רמקולים אחורים של פיוניר 300 וואט ..

רציתי לתת יותר במה קדימה אבל מישום מה אני לא ממש מרגיש את הקומפנטים אלה יותר את הרמקולים האחורים... מחפס פיתרון מבלי לרכוש מגבר נוסף..

בתודה מראש דודו ....

פורסם

1. סאב על שני ערוצים במגבר.

2. הקומפוננטים על שני הערוצים הנוספים במגבר.

3. הרמקולים האחוריים של פיוניר לחבר לשני הערוצים (או הקדמיים או האחוריים) של ההגברה הפנימית של הרדיו דיסק - ובכך הם יקבלו הגברה חלשה יותר, ובמידה והם יהיו עדין חזקים תוכל לבצע באלנס או קדימה או אחורה (בהתאם לחיבור שחיברת ברדיו דיסק) ובכך להנמיכם כמה שתרצה בהתאם לדרישתך!

מיכו.

פורסם

אתה גם רוצה לאכול את העוגה ואתה גם רוצה להשאיר אותה שלמה - אין יותר ישראלי מזה.

תבין, אתה לא יכול להגביר רמקולים אחוריים ולצפות שהבמה תהיה מורגשת מקדימה.

אתה מגביר את האחוריים ביחד עם הקומפוננט, לא משנה מה תנסה לעשות האובליים יהיו חזקים יותר וגם הם תמיד יהיו מורגשים.

אתה רוצה במה קדמית אתה צריך או להגביר את האחוריים הרבה פחות מהרמקולים הקדמיים (או ע"י הבאת מגבר 2 ערוצים נוסף או ע"י חיבור האחוריים לפאנל) או לוותר על האחוריים לגמרי.

יש לך סאב, אתה יכול לוותר על רמקולים אובליים מאחורה, אין צורך, הסאב מספק מספיק באס. תביא רמקולים פשוטים ותחבר אותם לרדיו דיסק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי קטע ענק עם רוורס. הייתי עם הרנו קליאו

נתקעתי בלי דלק. בעליה ארוכה.

אז מה עושים? נוסעים רוורס.

עשיתי רוורס במקום (על ידי דרדור)

ומשם רוורס עד לתחנת דלק הקרובה (בין חצי קילומטר לקלומטר.) אני ימדוד היום ואתן בדיוק את המרחק.

שזה כולל מעגל תנועה. וצומת מרומזר.

אנשים נוסעים לידיי ולא מבינים. 2 אנשים יושבים ברכבץ ונוסעים ברוורס. בסבבה שלהם.

והכי מצחיק היה בצומת. מכוניות צופרות לי. אנשים עומדים ומסתכלים אליי עושה את הצומת ברוורס.

אני וחברה שלי. לא הפסקנו לצחוק כל השבוע אחרי זה.

מסקנה. זה אפשרי. תתחיל ברוורס וכל יהיה טוב.

או לקנות מגבר נוסף.

או לחבר את האחוריים לרדיו דיסק כמו שאמרו לך כולם!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...