Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כרגע אני חייל משוחרר טרי

לא התברכתי בידע רב במכונות

אני מחפש רכב בין 10-20 אלף ,

עכשיו הרבה אומרים לי "זה לא משנה אם תקנה רכב ב10, או ב20.. אם שתיהם תגיע למוסך, וחבל לשפוך סתם כסף".

האם זה נכון, או שבאמת אני יכול למצוא הבדלים רבים בין אוטו שאני קונה ב10 אלף ל-20 אלף ?

דבר שני .

כרגע התחלתי עבודה, אני מרוויח כ-5 אלף . אני קצת לחוץ על אוטו ,

אז האם יש דבר כזה שבעל האוטו יעשה לי "תשלומים" (4-6 ככה) על האוטו , או שזה כלל לא מקובל?

וזהו

סליחה על הבורות

פשוט אני חדש בכל העסק הזה בפרט , ובחיים האזרחים בכלל

תודה רבה

פורסם

אהלן גיא!

ברוכים הבאים לעולם שכולו טוב (מכוניות ואזרחות).

נתחיל מהסוף - אם אתה קונה מאדם פרטי זה כלל לא מקובל נושא התשלומים. דברים כאלה קיימים אצל סוחרים בלבד.

קצת פחות מהסוף - רכב עולה פלוס מינוס 1600 שקל בחודש. אחרי שקנית אותו. קח את זה בחשבון.

לגבי הרכב עצמו - יש לא מעט מכוניות קטנות בשוק שיספקו את צרכייך באמינות סבירה. ברשותי סוזוקי סוויפט, שנת 94 כבר יותר משנה. טפו טפו טפו. כמובן אני מדבר על גרסת 5 הדלתות ולא על הסדאן (עם המראה הקשה לעיכול). רכב מוסיף לך מימד חופש, זה נכון. אך קח בחשבון את העלויות!

בכל מקרה,

בהצלחה שיהיה!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

אהלן ..

וכן , קצת קשה לנחות בעולם האזרחות. משתדלים לעשות את הנחיתה רכה עד כמה שניתן (:

אוקיי . תודה .

בסה"כ מה שאני מחפש מאוטו בתקציב הזה זה שיהיה זול יחסית , חסכוני בדלק , ובעדיפוצת קצת יותר גדולה- על מראה חיצוני שייראה מעולה (עד כמה שניתן) . נו , מה לעשות, לא עברתי את העניין הזה.

אגב, איך הגעת ל-1500 בחודש?

מעבר לדלק, מה עוד יש?

פורסם
מעבר לדלק, מה עוד יש?

באוטו משומש יש גם תיקונים ובכל אוטו יש טיפולים, ביטוח וטסט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
באוטו משומש יש גם תיקונים ובכל אוטו יש טיפולים, ביטוח וטסט.

כך , אך אני מתייחס לטסט וביטוח כהוצאה "חד פעמית" .

והתיקונים זה יותר הבעיה. אני מפחד ליפול על אוטו "תפור" מה שנקרא, ואיני יודע איך לזהות .

פורסם

גם אני הרמתי גבה תחילה, כששמעתי את הסכום, אך כל ההוצאות החד פעמיות הללו, בחישוב שנתי...

יש המון דברים שאתה לא מדמיין לעצמך עוד לפני התיקונים. טיפול זה משהו מתוכנן וקבוע. ולא זול!

בנוסף -

פתאום אתה צריך מצבר חדש? מגבים חדשים? צמיגים חדשים? הדלק מתייקר מיום ליום (מישהו אמר 7 שקל לליטר?)

הביטוח שלך (ואת אתה חייל משוחרר אז כנראה גם צעיר) לא זול. תעשה את סך כל ההוצאות שלך, תחלק ב 12 חודשים ותגיע לסכום הזה.

צר לי.. אך זה המצב.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

בנוגע לעניין התשלומים אתה יכול לקנות רכב מחברת טרייד אין ושם כבר יש לך אפשרות למימון וכו.

עשיתי מעט עבודה בעיניין כי גם אני מחפש כרגע רכב אז אני יכול להמליץ לך על חברות טרייד אין הבאות :

אוטו סנטר

http://www.autocenter.co.il/v2/index.asp

אוטו דיל

http://www.auto-deal.co.il/first.html

לובינסקי טרייד

http://www.lubinskitrade.co.il/contact.asp

שלושת החברות האלה הומלצו גם באתר של ידיעות אחרונות, וכמובן לפני שאתה קונה, תיקח את הרכב לבדיקה במכון המורשה לכך.

פורסם

היי.

קודם כל תודה על הענות

דבר שני ירון.

נכנסתי לאתרים,

ובאוטו סנטר למשל המחירים מתחילים קצת יותר מ-20K.. זה קצת בעייתי וחורג המון מהתקציב שלי . יש אפשרות נוספת?

פורסם
היי.

קודם כל תודה על הענות

דבר שני ירון.

נכנסתי לאתרים,

ובאוטו סנטר למשל המחירים מתחילים קצת יותר מ-20K.. זה קצת בעייתי וחורג המון מהתקציב שלי . יש אפשרות נוספת?

אתה יכול פשוט לנסות לקחת הלוואה מהבנק או משהו דומה..

פורסם

ראשית, ברוך הבא לאזרחות !

שנית, מהר מאוד תגלה שהחיים באזרחות לא שונים כלל מהחיים בצבא, מנסיון טרי טרי...

לגבי רכב, אם תקציבך הוא מקסימום 20000 , אז מראש שים 5000 בצד לכל צרה שלא תהיה, לדעתי האישית.

לכל בעל רכב יש ויהיו הוצאות במוסכים גם לרכבים יקרים הרבה יותר.

אם אתה יכול לחכות קצת , תחסוך ותקנה רכב חדיש ומתקדם שיחסוך ממך עוגמות נפש קשות ומיותרות.

כמו שאמרו לפניי, חסכת בקנייה הוצאת במוסך...

אני ממליץ לך ללכת על רכב יפני , הכי שמור שתמצא עם הכי פחות ידיים וקילומטרז'... יש מציאות לפעמים

וגם, לך על גיר ידני, כך תוריד מראש תקלות גיר יקרות וגם תוכל להניע בדחיפה :lol:

בדיקת מוסך תתן לך התחלה שקטה יחסית כדי שתדע עם מה אתה נוסע ומה צפוי לך. נכון , הבדיקה לא זולה ולא תמיד מקיפה, אך מנסיון שווה להוציא לפני ולא אחרי.

בכל מקרה, מאחל לך רק טוב ובהצלחה

ISRAEL ISREAL

• תוכן חדש...