Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע המראות שמותקנות ברכבך אינם באותו הגודל?

המראות שבקישור יכולות להתאים אך ההתאמה לא תהיה 100% יהיו רווחים וכו כי זה אוניברסלי.

פורסם

בסיאט אני משאר שרצו להיות מקוריים אז המראה של הנהג גדולה ונוחה והמראה הימינית בחצי גודל, לא רק שזה מכוער, זה גם ממש לא בטיחותי, ונעזוב את כול זה אני באמת מת לדעת למה בכלל הם עשו דבר כזה.

הרווחים האלה , אין סכנה של נזילת מי גשם וכו לבפנים, ועוד צריך לעשות שם חיוט חשמל בשביל האיתות השאלה היא אם זה לא מסוכן ולא יגרם איזשהו קצר

פורסם

לא יגרם קצר.

השאלה היא אם לא יחדור מים לתא הנוסעים מהרווחים, למרות שיש גומי מסביב למראה.

אני מציע שתיקנה דרך חנות ולא דרך האינטרנט ותישאל אם יתאים לך בדיוק ולא תהיה בעיה..

פורסם

על הדרך, תביט קצת מסביב. מראת נוסע ימנית קטנה יותר זו גם נחלת VW (פולו גולף פאסאט) , סקודה החדשות , ובקיצור, VAG (עם הסתייגות על אאודי, אני חושב שאצלם המראות לא אותו גודל).

למה זה כך? תשאל את הגרמנים :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש מראות צד ניקל מיוחדות לסיאט איביזה 2002 אצל tgp אבל הן עולות 320 שקל משהו כזה ואין להם במלאי, נראה לי שהכי טוב שאני יחכה להזמנה ואני כבר יקנה את המותאמות לרכב שלי אבל חבל האיתות דווקא מצא חן בעיני והן גם יפות

תודה לעוזרים

פורסם

כפי שנכתב, מראות צד שאינן שוות בגודלן הן מוטיב מוכר ברכבי VAG. להתרשמותי, הן אינן פוגעות בשדה הראיה.

אם זוהי הסיבה היחידה שבגללה אתה רוצה להחליף את המראות, הייתי ממליץ לך לכוון אותן יותר טוב ולשקול בשנית את החלטתך. בכיוון נכון הן אינן שונות מכל מראה אחרת שיצא לי להתבונן דרכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נכון , לא אמרתי שאי אפשר לנהוג ככה אבל, זה מציק שהמראה הימינית קטנה

ממש צריך להתאמץ בשביל לראות, וחוץ מזה שוב יש פה את סוגיית היופי, שהקטע ששתי המראות בכלל לא באותו גודל לא ממש מוסיף יופי כלשהו לרכב.

• תוכן חדש...