Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לאחד מחברי הטובים ביותר יש סיויק חדשה, אני נוסע עימו יום יום ונהגתי גם על הרכב במספר הזדמנויות.

לטעמי האישי, הסיויק אמנם יפה, ולתחושתי מהירה מאד. אני בטוח שהיא אמינה תהיה סחירה מאד גם שירצה למכור.

מצד שני, המושבים אינם נוחים כלל (אני מעט "רחב"), הרכב מרגיש "פלסטיקי" להחריד מבחינת איכות החומרים בתא הנוסעים, ובכלל לטעמי אין שום הצדקה למקם אותו גבוהה מאד במחיר לעומת משפחתיות אחרות.

משפחתית טובה ואמינה, בטח ובטח לא משהו יוצא דופן בשום קנה מידה. פוקוס, 308, קורולה, ג'טה, אינן פחות טובות ממנה בשום היבט למעט המנוע החזק יותר, ועולות עליה במגוון תחומים של נוחות, ניהוג, תא נוסעים וכו'.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחד אין מה להשוואת את הסלון ה"פלסטיקי" של סיוויק לזה של במוו, אודי או אפילו סקודה סופרב. מאידך הוא הרבה יותר איכותי מזה של קורולה, מאזדה 3, פוקס, לנסר דור חדש וכהנה וכהנה. כנ"ל לגבי נוחות המושבים.

אגב, האגדה לגבי יוקר הביטוח לסיוויקים איננה נכונה. השנה הציעו לי מקיף ב-2400 ש"ח אבל אני הולך על אחד ב-2800 מפני שהמוסך הראשי נמצא בו בהסדר.

פורסם
רועי חמוד, כי עכשיו היה לי סיוויק ואני יכול להגיד כמה מילים לגביה.דבר שני -זה עדיין כמו שאתה שם לב נושא אקטואלי

ואני חושב שסיוויק הרבה יותר טובה ממזדה 6(צורה ישנה)גם 6 היה לי .רק מרחב יותר עדיף ב6

...

מה שמעניין זה רק בארץ מאזדה 6-רכב מנהלים בכל העולם זה רכב משפחתי גדול וביצועים של 6 לא משהו

והיה לך 6 ,, ואתה משווה ל סיוויק , אתה בטוח -

מלכתחילה הרכב שלך לא היה במצב אידיאלי , לכן לא נהנתה ממנו ומהיכולות שלו וחבל .

אני מקווה שהרכב הבא יהיה תקין ומטופל נכון , ותהנה בכייף .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מה שמעניין זה רק בארץ מאזדה 6-רכב מנהלים בכל העולם זה רכב משפחתי גדול וביצועים של 6 לא משהו

כמו שציינתי רק גודל יותר עדיף מסיוויק.הסיוויק הרבה יותר איכותית ומהנה

בכל הנוגע להנאה מנהיגה, ויכולות שילדה ה 6 הקודמת ולצורך הענין גם ה 6 הנוכחית עדיפה על הסיביק שפשוט לא תוכננה להיות רכב עם יכולות ספורטיביות ולו המינימאליות.

ולד"ר היקר, לך אולי באופן ספציפי הביטוח אינו יקר, תכניס למשוואה נהג צעיר ואו חדש, והמחיר לביטוח הונדה יכול להכפיל את עצמו ובקלות, המחיר של 2800 ש"ח הוא מחיר טוב ויוצא דופן להונדה סיביק.

לגבי איכות פנים, אני חייב לציין שאיכות הפנים של ה 308 והגולף עדיפות משמעותית על זו של הסיביק , מסכים לגבי הקורולה הפוקוס וה 3 היוצאת, שלא לדבר על הלנסאר אשר נחותות מהסיביק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX25GTI,

אני נהגת צעירה, מתחת ל-24 וסכום הביטוח המקיף שאני משלמת הוא 3200. יקר?? לא נראה לי... על הג'אז עלה לי קצת יותר. מעבר לכך על כל רכב ביטוח לנהג צעיר הרבה יותר יותר מביטוח לנהג שאינו צעיר.

ולגבי איכות החומרים וההרכבה, לדעתי הם ברמה מאוד מאוד גבוהה .

לגבי נוחות הישיבה באמת טעון שיפור. כל השאר שטויות.

פורסם
CX25GTI,

אני נהגת צעירה, מתחת ל-24 וסכום הביטוח המקיף שאני משלמת הוא 3200. יקר?? לא נראה לי... על הג'אז עלה לי קצת יותר. מעבר לכך על כל רכב ביטוח לנהג צעיר הרבה יותר יותר מביטוח לנהג שאינו צעיר.

ולגבי איכות החומרים וההרכבה, לדעתי הם ברמה מאוד מאוד גבוהה .

לגבי נוחות הישיבה באמת טעון שיפור. כל השאר שטויות.

לנהג צעיר גבר תוסיפי עוד כ 500 ש"ח.

רעיתי נוהגת בפיקאסו ומשלמת 1000 ש"ח פחות ממך, אז הביטוח שלך יקר או לא ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא, אני ממש לא חושבת שהוא יקר, ביררתי הרבה לפני רכישת הרכב והביטוח היה מרכיב עיקרי כיוון שאני מחזיקה את הרכב בעצמי ולא היה הבדל בין הונדה לטויוטה (לדוגמא מה שבדקתי).

מחיר הביטוח תלוי גם בשנת ייצור של הרכב, ככל שהרכב יקר/ שנתון חדש יותר כך הביטוח יקר יותר.

הרכב שלי שנת 2009.

רעייתך נהגת צעירה? איזה שנה הרכב?

בכל מקרה אני מכירה כמה חברות שלי שמשלמות בערך 5000 "שח ביטוח מקיף בלבד על רכבים שהם לא הונדה.

פורסם

לליין מן-כן,לפני סיוויק היתה לי 6 לקצ'ורי 5 דלתות במצב אידיאלי ולא נהנתי חוץ ממרחב(דווקה בעיר היתה בסדר ולא בכבישים בין עירוניים) וכאמור החלפתי אותה לסייויק שאפילו אחשתי שלא מבינה הרבה ברכבים מרגישה את ההבדל באיכות הנסעיה וחו'

במאזדה 6 ההחדשה לא נהגתי אז כשה לי להגיד משהו בנידון ואגב ביטוח מקיף שילמתי לסוייוק דגם ES רק 2400 שח

פורסם

את מצב ה 6 הקודמת שלך אני מכיר - וגם יעצתי לך :wink:

בעיה בתושבות מנוע , רעידות , תיאום מנוע , לא הניע , צמיגים וכו'

לא נהנתה באמת מהרכב - ולרכב הנ"ל במיוחד בשנים 2005-2007 יכולות מעולות של כייף .

אצלנו יש משפט - הכל תלוי בפתיחה - זה אומר אם ההתחלה לא טובה , הולך כבר הכייף בהמשך :idea:

הבנתי כי בעבר היה לך גם הונדה , ולדעתי זה גם שיקול דעת נכון .

לפעמים עדיף לקנות ולעבור לרכבים של אותו יצרן , אנחנו כבר מכירים את הרכב , מושב , הרגשה כללית , ובמיוחד מוסך וטיפולים

וכאשר עוברים לחברה אחרת , זה נראה שונה , לא יודעים היכן לטפל , והכל חדש ומלחיץ .

לדעתי - גם רכב טוב - אם הוא לא מתאים לך , כדאי להחליף , ונכון עשיתה שחזרתה להונדה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כמו שציינתי רק גודל יותר עדיף מסיוויק.הסיוויק הרבה יותר איכותית ומהנה

אין לך משג קלוש בהגדרות של סגמנטים בארץ,

וכן בארץ רכבי "מנהלים" נקראים בחול "משפחתיות גדולות"

בתוך ההגדרה של מנהלים/משפחתיות גדולות נכנסים-6,מונדיאו(למרות מימדיה הגדולים משמעותית),מאליבו(אותם מימדים),אקורד,B4,סונטה,פאסאט,A4 ועוד...

פורסם

רועי.תגיד לי שמת לב למה שכתבתי(תכל'ס אתה אומר אוטו דבר) לגבי מאזדה:מאזדה כבדה,מרגישים כל קוץ בכביש,מנוע מרעיש...להמשיך ?והרבה מחלות שמוסכניקים של מאזדה יגידו לך....הא....זה....זה מחלה של מאזדה. זה בסדר?ומנטליות של ארץ לגבי רכבים מוזרה-וזאת הביעה בארץ -יד ראשונה יותר חשובה ממצב מכני של האוטו ולא רק זה.מה שאני רוצה להגיד שכל האוטו עם מגנזיום זה ספורט ורכב גדול עם מנוע 2000 זה מנהלים-לא כך?לנסר עם מגנזיום והעגה ספורט....מה אומר מוכר?יש לי דגם ספורט

בקיצור אני מבין בהגדרות של רכבים ולא רק בין חברה בשכונה:lol:.

ליין מן-אולי אתה צודק ויש בזה משהו שאתה אומר שהרכב מנצח לא מחליפים אבל אני לא מתקרב יותר למאזדה לא ל6 לא ל3 ולא ל16:lol:

פורסם

לפני שנה התלבטתי בין סיוויק 5 דלתות, טויוטה אוריס וגולף TSI. ביררתי גם מחירי הביטוח.

אוריס - 2650 ש"ח

סיוויק - 3000 ש"ח

גולף - 3250 ש"ח

אם לוקחים בחשבון, שמחירון של סיוויק 5D אז היה 170K, אני לא חושב שזה יקר יחסית.

• תוכן חדש...