Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגתי על אחת כזאת .

מבחינת זמינות כוח והיתנהגות כביש היא טובה מאוד .

לא אהבתי את רעשי הכביש .

גם העיצוב לדעתי ממש לא משהו מיוחד .

יצאתי עמבה

פורסם

לאיזה רכב אתה משווה את הסיויק הזו. איזה רכב באותה קבוצת מס ומחיר נראה לך עונה יותר טוב לטעמך בעיקר בהיבט הטכני ואיבזור

פורסם

היה נחמד אם היית מפרט צרכים שלך מהרכב, זה יכול לסייע במעט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הצרכים שלי הם שהרכב ישרת משפחה, נוחות ישיבה ברמה סבירה אבל מבחינה טכנית מוטורית ובטיחות כמו עמידות ואיכות איבזורים , פלסטיקים , ידיות וכל השאר חשוב שיהיה 10. אין חשיבות לבצועיי 0-100 אבל בהחלט מנוע 1800 נראה לי חשוב.

פורסם

עדיף כבר לעשות עוד מאמץ קטן ולקח רכבים בקלאס גבוה יותר כמו מאזדה 6 או פיגו 407 ההבדל בכל התחומים משמעותי! חוץ ממנוע וגיר אין שום דבר ברמה בהונדה.

פורסם
הצרכים שלי הם שהרכב ישרת משפחה, נוחות ישיבה ברמה סבירה אבל מבחינה טכנית מוטורית ובטיחות כמו עמידות ואיכות איבזורים , פלסטיקים , ידיות וכל השאר חשוב שיהיה 10. אין חשיבות לבצועיי 0-100 אבל בהחלט מנוע 1800 נראה לי חשוב.

מבחינת בטיחות - הסיוויק איננה ממובילות הקבוצה, עם 4 כוכבים בלבד. אם בטיחות בראש מעיינך (כפי שהיא צריכה להיות), בדוק את הפוקוס, מגאן, C4 וכו' (אשר בגרסאות 2.0L לא נופלות בביצועיהן מהסיוויק).

מבחינת מרווח בספסל האחורי אני לא כ"כ זוכר (נסיעה של דקות מעטות), אולם מבחינת מושב הנהג אני יכול לומר שלי לפחות הוא לא היה הכי נוח מבחינת תנוחת הנהיגה (בדוק זאת באופן אישי בסוכנות ובנסיעת המבחן).

כאמור, הייתי בודק גם C4, מגאן ופוקוס לפני ההחלטה.

פורסם
עדיף כבר לעשות עוד מאמץ קטן ולקח רכבים בקלאס גבוה יותר כמו מאזדה 6 או פיגו 407 ההבדל בכל התחומים משמעותי! חוץ ממנוע וגיר אין שום דבר ברמה בהונדה.

מבחינת שמירת ערך ואמינות הונדה מבין המובילות בקבוצה. עוד כמה שנים כאשר סיויק יהיה משומש וגם ה-407, מחיר מחירון שלו יהיה גדול יותר.

מדובר במנוע מוצלח מאוד, בגירסא ידנית בכלל האוטו מעולה (6 הילוכים!).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נהגתי על האוטו הזה קצת. מאוד אהבתי, אבל הדשבורד שלה ארוך ולא רואים את המכסה מנוע וזה יכול להפריע קצת בחניות אבל אפשר להיתרגל לזה. בכללי מאוד אהבתי.

פורסם

חוץ מהמנוע המוצלח הרכב סביר בהחלט,יש בעיה רצינית עם בידוד רעשי הדרך והמון לקוחות היתלוננו והיתאכזבו,הייתי ממליץ לך לקחת את הרכב לנסיעת מיבחן ובנוסף ליבדוק עוד מ"ס אופציות כמו הC4,סיאט לאון,פורד פוקוס,אפילו הסקודה אוקטביה שזה רכב מעולה אפשר ליבדוק מחירה מתחיל ב-118K אני אישית הייתי לוקח את ההונדה ואת ה-C4 לנסיעת מיבחן.

פורסם

רשמים בתור נוסע:

מאחורה דווקא נוח למדי ויש מספיק מקום. המושב נעים למדי.

המתלים נוחים ומגהצים כביש עם שיבושים קטנים בצורה טובה, אבל האוטו טיפה רך מדי ולכן דווקא מהמורות יותר רציניות גורמות לעליה וירידה מוגזמת של כל הרכב.

המחוונים יפים אבל הפלסטיק העצום מקדימה לא יוקרתי בכלל.

יש מעין המהום של הכביש שכל הזמן נשמע בזמן הנסיעה.

פורסם

אני יתן לך את כל המידע על הונדה סיויק

הרכב בכללי הוא מעולה נוח, מאוד מרווח, ומאוד מעוצב אבל יש כמו תמיד יתרונות וחסרונות.

יתרונות:

היתרונות של הרכב הוא המנוע, המנוע הוא מצויין להפליא, אין מה להשוות למתחרות האחרות, הוא חסכוני, חזק משאר הרכבים בקטגוריה.

והסיויק הזאת היא גם מאוד מרווחת מבפנים יש מרחב, נוחה, נעים להיות בפנים והיא כמוון יפה העיצוב מצויין.

החסרונות: החסרונות הם חוסר אבזור (מדובר בגרסת בסיס)

כי היא דיי יקרה לאומת רכבים בקטגוריה אם לא שמת לב לדוגמה שאין לך שליטה דרך ההגה רק בתוספת מחיר שברכבים דיי פשוטים אפשר למצוא , היא לא הכי בטיחותית כמו כל הונדה היא מציעה 4 כריות אוויר שרוב הרכבים היות הם עם 6 כריות.

ההתנהגות גם לא משו ההגה מעורפל( אבל היא מאוד אוחזת זה ביתרונות).

וחוץ מי זה הכל מצויין, החומרים מצויינים, הונדה שיפרה מאוד את הסיויק, מכל הבחינות והמנוע הוגדל.

בגדול הרכב טוב, אם אתה רוצה להשיקע ברכב שווה.

פורסם

היום היתה לי הזדמנות לעשות "סיבוב" על הסיויק הזו. ניסיתי להתרשם מההספק של המנוע בקיק דאון והאמת לא הרגשתי משהו שאמור לקרות עם מנוע והספק כמו ברכב הזה. ההשערה שלי שההספק המפורסם הוא די תיאורטי משום שמגיעים אליו כנראה בסלד מאד מאד גבוה כך שבפועל להבנתי הפרסום ישאר ברמת פרסום טכני ולא כל כך ישים בשטח. התרשמתי בסך הכל מרכב משפחתי טוב, מרווחים פנמיים די נוחים וכמו שצינו מעט פינוקים באביזרים ומותרות. כפי שהצעתם אנסה להשיג נסיעה גם ברכבים אחרים לצורך השוואה. תודות לכולם על התגובות - תמיד לומדים משהו חדש.

פורסם

מה ציפית שיהיה בקיק דאון? לא לא מנוע טורבו וגם לא V6 V8.

זה עדיין רכב משפחתי עם מנוע 4 בוכנות עם נפח 1.8 בלבד. גם מנועי 2 ליטר אינם נמרצים במיוחד.

אני משאר שבעבר נהגת על רכבים עם מנועים גדולים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...