Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב: קולט 94' 1600 ידנית.

שקניתי את הרכב (לפני שנה וכמה חודשים) היה שם מצבר לא יודע איזה בן 4 שנים, חודשיים אחריי המצבר ההוא הלך ורכשתי מצבר של וולטה חדש לגמרי (מישהו שמכיר מישהו סידר לי) מהאריזה במחיר של 350 שקל עם אחריות לשנה (אפילו הביאו לי אותו עד הבית משאית של וולטה מהמפעל בצ'ק-פוסט).

אותו מצבר של וולטה עבד כמו שצריך במשך השנה הזו, לפני חודשיים קניתי מגבר וסאב - אין לי מושג אם יש קשר אחד לשני אבל מאז התחילו הבעיות.

המים מ6-7 פקקי-מילוי כל הזמן בורחים בזמן נסיעה ואני כל שבוע ממלא מחדש את הכל, האוטו מניע מצוין במשך יום-יומיים-שלוש-שבוע ופתאום הכל מת, אני פותח את הפקקים ורואה שאין מים בכלל ושוב אני ממלא וסוגר את הפקקים הכי חזק.

היום פתחתי את המכסה מנוע לראות מה המצב עם המצבר ואני רואה שהרבה מים נוזלים מתחת לפקקים ופשוט יוצאים לרצפת הרכב.

יש למישהו פתרון מה אפשר לעשות? אין טעם לקנות מצבר חדש כי ההוא עובד מצוין כל עוד יש מים.

**המצבר לא מקובע או משהו, אין גשר מעליו שמחזיק אותו, יכול להיות שבמהלך הנסיעה הוא רוקד וזז קצת אבל אני לא מאמין שכזו כמות של מים-מזוקקים פשוט נשפכת החוצה בעוד שהפקקים סגורים.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

לפני שיגיעו השופלים הגדולים לחסום לך את השרשור (כותרת, כותרת) רצוי לבדוק את הטעינה.

איבוד מים בצורה זאת יכול להעיד על טעינת יתר כתוצאה מווסת תקול.

ייתכן שהעומס הנוסף על האלטרנטור פגע בווסת, גש לחשמלאי רכב.

פורסם

או שאתה ממלא יותר מידי מים מזוקקים או מתח הטעינה גבוה מידי (יותר מ-14.5 וולט).

תניע את הרכב ותן לו להגיע לטמפ' עבודה וחבר מד-מתח להדקי המצבר ותעלה טורים ל-2000RPM.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לרשום כותרת על פי הכללים. כך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

לגבי שאלתך, התשובה היא אחת משתי האפשרויות הבאות:

1. מצבר תקול.

2. טעינת יתר הנובעת מכשל ביחידת ויסות הטעינה.

בכל מקרה יש לטפל מיידית, למותר לציין כי "המיים" שנוזלים מאת המצבר, יגרמו נזק מהותי לצבע ואף לפח הרכב בכל מקום בו הם יחלפו.

להזכיר, להבא פעל על פי הכללים המתוארים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...