Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זה לא פעם ראשונה שאני מתקין ברכב שלי מערכת (קומפוננט פולס מגבר ורדיו דיסק)

לאחורנה התחדשתי ברכב חדש והתחלטתי להרכיב עליו מערכת שעבדה ברכב קודם

למרבה הפתעתי עובד רק רמקול אחד (הבעיה לא במגבר מאה אחוז ) ושאני הופך את האר סי אי אז הרמקול השני עובד בלבד

יכול להיות היציאות אר סי אי ברדיו דיסק נדפקו איך אני יכול לבדוק מה הבעיה

בנוסף שסגרתי את הדלת והמערכת היתה עובדת (יצא עשן מהרדיו דיסק) יכול להיות בגלל לחץ על הכבלים שהולכים מהקרוס למגבר?

אשמח להצעות ותגובות בנושא

תודה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כן

הצעתי אל תתקין יותר לבד (לפחות לעת עתה)

תשאל לפני לגבי מה שאתה חושש ואז תתקדם ותתקין

כרגע אחרי העשן ברדיו דיסק והשמע ברמקול פה והשמע ברמקול שם

הייתי ממליץ לפנות לאיזה מתקין או מישהו מבין בתחום לראות מה נגרם לרדיו דיסק ולשים לב לחיבורים היטב שממוקמים היכן שהם צריכים !

:roll:

פורסם

ככל הנראה קיצרת את הצמה של הרדיו-דיסק. כל הכבוד! באמת!

תבדוק טוב טוב שלא דולקת לך אולי הנורית של החיישן של קריות האוויר - תכין כמה אלפי שקלים לתיקון.

תתחיל לעבור על קופסאות הפיוזים שלך לגלות מה נשרף ומה לא עובד, איזה נורות בדש-בורד לא דולקות פתאום (אולי הנורית של האזהרה? של המחמם אדים? של תאורת הערפל?)

רוץ מהר למתקין מקצועי לפני שאתה עושה נזק חמור לרכב שלך ואחרי זה לך למוסך מורשה שיבדוק שהכל תקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם יצא עשן מהרדיו דיסק, יש להוציאו, לנתקו מהצמה, ולשולחו לבדיקה ולתיקון.

לפי התיאור שלך, לגבי פעולת הרמקולים, נראה על פי הבנתי מתיאורך, שיש סיכוי גבוה ל RCA שנדפק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מהר ניתקתי הכול לא נדלקו שום נוריות

ולא נשרפו פיוזים

נתקתי את הרדיו דיסק

אני חשדתי ביצאיות ברדיו דיסק לא טובות אבל כנראה שאני יקח את זה למתקין... לצערי..

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

Lanosforce

בוא פשוט תגיד לבנאדם להתאבד וזהו .

בעדינות ברגש ... כמו השומרת מפרהניים אתה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תראה אחרי מה שקרה לך הייתי בודק את כל הדרך של ההתקנה ובודק אם הכבלים שלך נוגעים איפשהו בכבל מתח(כי התקנת לבד) תראה אם הכל עובר באמת כמו שצריך לא נוגע בשום כבל חשמל והכל מחוזק היטב תדאג שגם אם תזיז תשטיח/כיסא הכבל הכן ישאר במקום ובנוסף תקח אם הפנל לתיקון מה שקרה הוא שקיצרת אותו ודפקת לו את האר סי אי ... תתפלל שלא שרפת את כולו ולא תצטרך לקנות חדש.במידע ואתה בר מזל לדעתי עדיין תנסה להתקין לבד כי הרי אנחנו לומדים אך ורק מטעויות ורק אנשים חכמים לומדים מטעויות של אחרים ...

פורסם
Lanosforce

בוא פשוט תגיד לבנאדם להתאבד וזהו .

בעדינות ברגש ... כמו השומרת מפרהניים אתה =)

יעקב

אני מדבר על משהו שקרא לי בלאנוס - שרפתי לעצמי את החיישן של הכריות אוויר בגלל קצר בצמה - זה היה אמנם עד היום הפאשלה היחידה שעשיתי בנושא חשמל אבל זה לא שאני רושם לו ומגזים.

2500 שקל תיקון בגלל ששכחתי לבודד חוט אחד מסכן שלא שמתי לב אליו.

אז ככה שיעקוב - למה שלא תחשוב על איזה נזק יכול להגרם מכזאת טעות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...