Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בB4 2007, לבן פנינה, בשבוע שעבר ניכנסו בי מאחורה בטמבון, הרכב עבר בתחילת השבוע למוסך ושם טיפלו לי ברכב, תיקון הפגיעה וצביעה כללית של הטמבון.

לאחר שטיפת הרכב זה בולט שהצבע של הטמבון הוא לא אותו דבר כמו הצבע של הפגז', הצבע של הטמבון נוטה יותר לכיוון לבן רגיל בעוד הצבע של הפגז' נוטה לכיוון קרם\קאמל\פנינה מה שתירצו.. מה אפשר לעשות בכדי שהצבע של הטמבון יהיה קרוב יותר לצבע המקורי של הרכב? זה ממש מציק, שמעתי משהו שצריכים לעשות אחרי הצביעה, שלייף סבון משהו כזה.

אשמח לתשובות ועצות.

 

עוד משהו, אתמול אני מביט על רכבי ורואה קמט במכסה מנוע (לא רציני), מן עין כזאת, ועוד קמט מאחורי הדלת האחורית (לא על הדלת) הקמט הזה קצת יותר רציני, רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה? זה מן עיניים כאלו, כניראה שלאנשים כאב ליראות רכב כל כך מטופל ופשוט בעטו בו או משהו, שמעתי שאפשר אולי לשאוב את הפח קצת החוצה עם פומפה ומים וכתוצאה מהוואקום זה יסתדר, מה אתם אומרים?

כשאתם כל כך שומרים על רכבכם ופתאום קורה לו משהו שלא בכוחכם למנוע זאת אז מאוד מציק, הרבה מבינים אותי כאן אני בטוח, אשמח לתשובות בנוגע לכך.

פורסם

לגבי תיקון הפגוש - לחזור למוסך שביצע את העבודה ולבקש שיבצע עבודה כמו שצריך. לא נראה לי שיש סיבה להתפשר על איכות העבודה ברכב כזה (או בכלל).

לגבי הקמטים בפח , מחיפוש בפורום עולה שבמוסך "אוטופיקס" בהרצליה מטפלים במכות פח ללא צורך בצביעה (באם הצבע לא נפגע).

פורסם

ה B4 של אבא שלי עברה תאונה שכללה החלפת שתי דלתות, שמגיעות לא צבועות ונצבעות במקום.

התוצאה מרשימה. אין בכלל הבדלי צבע - ויש לי עין חדה מאוד וחוסר סובלנות להבדלי צבע.

 

התיקון בוצע במוסך המרכזי בהרצליה, ואין שום סיבה לעשות במקום אחר כאשר אתה הוא לא האשם בתאונה,

כי כל עלות הביטוח על הפוגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ה B4 של אבא שלי עברה תאונה שכללה החלפת שתי דלתות, שמגיעות לא צבועות ונצבעות במקום.

התוצאה מרשימה. אין בכלל הבדלי צבע - ויש לי עין חדה מאוד וחוסר סובלנות להבדלי צבע.

 

התיקון בוצע במוסך המרכזי בהרצליה, ואין שום סיבה לעשות במקום אחר כאשר אתה הוא לא האשם בתאונה,

כי כל עלות הביטוח על הפוגע.

 

הבעיה היא שלא ידוע מי האשם, לא הפעלנו את הביטוח מכיוון שלקחתי רוורס ואפילו לא זזתי והבן אדם ניכנס בי, אז יכול להיות שאני יצא האשם ככה הסוכן שלי אמר לי, כי הייתי על רוורס.

עשינו את זה בצורה עצמאית, עכשיו באמת אני לא יודע מה לעשות..

פורסם
לגבי תיקון הפגוש - לחזור למוסך שביצע את העבודה ולבקש שיבצע עבודה כמו שצריך. לא נראה לי שיש סיבה להתפשר על איכות העבודה ברכב כזה (או בכלל).

לגבי הקמטים בפח , מחיפוש בפורום עולה שבמוסך "אוטופיקס" בהרצליה מטפלים במכות פח ללא צורך בצביעה (באם הצבע לא נפגע).

 

מצתרף להמלצה, אוטופיקס עושים עבודה מצויינת, גם בפן המקצועי וגם שירותי. חבר הופנה לשם לאחר נזק ברד, הרכב יצא מהמוסך כמו חדש, חוץ מזה, מוסך שכח להרכיב איזה פלסטיק קטן, לאחר שחבר התקשר וסיפר להם את זה, הם יצאו מהרצליה לכרמיאל והביאו לו את החלק עד לביתו!

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

שיפרקו את הפגוש ויצבעו עוד פעם, כבר שילמת עבור התיקון ומגיע לך ביצוע מושלם.

 

מנסיון אישי, הפגוש של הרכב שלי מורכב משני חלקים שצמודים אחד לשני: הפגוש עצמו וספויילר שנכנס אל מתחת לפגוש.

 

במעמד מסירת הרכב התכופפתי וראיתי שני שיפשופים קטנים בספויילר, שנגרמו מהמובילית.

הבטיחו לי תיקון בטיפול הראשון ואכן תיקנו, אלא שהיה הבדל בגוונים (הגוון של הרכב - לבן פנינה).

לא וויתרתי, התקשרתי והבטיחו לי צביעה חוזרת, שבוצעה כמובטח ויצאה זהה למקור.

מסקנה - צבעי שמשקיע מצליח להשיג תוצאה טובה.

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תגיד

בבתי הגלגל ובתחתית הרכב יש לך כתמים צהובים

אני חיבב לדעת אם לכל הסובארו בי 4 לבן פנינה יש את הכתמים האלה

מאוד חשוב לי

חזור אליי , אחי בבקשה.

×
×
  • תוכן חדש...