Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש. זה רק מאוד מרגיז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

MCLM אומר לך את זה מנסיון קשה מאוד ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

היה לי דיסק לבדיקת ביצועי מערכות, יש קטע בדיסק שמשמיעים רעשים מאוד מאוד דומים לרעש הנגרם מהאלטרנטור, הוסבר על הקטע שמה שישמע זה צליל מאוד דומה לרעש אלטרנטור והוא מאוד עוזר לכאבלים רמקול/RCA ומומלץ להשאיר את הקטע בניגון חוזר כל הלילה !!!

פורסם

מחמם סלילים?

כל עוד אין לך פיקים חזקים. או רעשי בום. הכול בסדר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לבינתיים זה מה שהצלחתי להשיג על הקטע, בהמשך אם אני אמצא הרחבה אני יעלה:

Equipment and Cable Burn-In:

good Speaker design engineers know that new drivers straight from the factory sound very different than drivers that have been broken-in. Here is a track you can use to breake in your system. Just set your CD player to repat and run this track all night. It also makes a great stereo sound effect!

• תוכן חדש...