Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב מצויין חבר'ה

היה לי יום די פנוי, ודפדפתי בכמה פורומים בחו"ל

באחד מהם, מצאתי כתבה על ניקוי מזרקים.

בטור למערכת הדלק, בין מסנן הדלק למזרקים, בוחרים מקום בצנרת גומי,

ועושים בה חור קטן לצורך צינורית של ספריי קרבו.

עכשיו הוא אומר, שניתן לחבר 12 וולט מהמצבר ישירות לסולונויד של מזרק,

כדי שהו יפתח, ודרכו יעבור החומר. כך בכל אחד מהם.

לאחר הניקוי, כמובן מחליפים את הצינור הקרוע.

השאלה , 12 וולט ישירות, זה לא ישרוף את הסליל?

ומה בכלל אתם אומרים על זה?

הוא ביצעה את זה על מאזדה 323

בערך ככה זה ניראה

32.jpg

פורסם
עכשיו הוא אומר, שניתן לחבר 12 וולט מהמצבר ישירות לסולונויד של מזרק,

כדי שהו יפתח, ודרכו יעבור החומר.

אני לא מכיר את המזרקים הספציפיים שלך, אבל יש סיכוי מצוין שאתה הולך לשרוף ככה את המזרקים. יש מזרקים שעובדים במתח נמוך מ12 וולט, ויש מזרקים שמוכנים לקבל 12 וולט, אבל למשכי זמן של לא יותר מכמה אלפיות שנייה בלבד.

פורסם

הקיצר, לא מומלץ, אם ניקוי, רק אם צריך, ואם כן, אז רק מקצועי.

אנא קרא את "איך רושמים כותרת" !! (בהודעות הדביקות)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ועוד משהו: מכיר "נעילה הידרוסטטית" ?

חנן, איני מבין איך נעילה הידרוסטטית קשורה לעניין הנ"ל?

אם אפשר הסבר קצר :oops:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הבחור מתכוון לפתוח את המזרקים למשך זמן לא מבוקר, שבו תיכנס כמות לא מבוקרת של נוזל ניקוי לתוך הצילינדרים.

תחשוב על מצב שבו נכנסה לתוך הצילינדר כמות שגדולה מתא השריפה, אתה נותן סטרטר, הדלק לא דחיס ולכן לא יתן לבוכנה להגיע למעלה - בום.

פורסם

המזרקים המקוריים הם של דנסו.

קודם כל אם תעשה חור בצינור יצא שפיץ חזק של דלק מהחור, המשאבת דלק יוצרת לחץ של כ3 באר.

כדי להשאיר את המזרק פתוח, צריך לנתק את הקונקטור של אותו המזרק ,ולתת לו מתח ישירות למזרק 12V (לא בטוח), ואם אתה רוצה שיצא לך דלק אז תשאיר סוויץ פתוח שהמשאבה תעבוד.

אבל צריך לעשות את זה שהמזרקים מפורקים מהמנוע, כדי שלא יגרם נעילה הידרוסטטית, ואפשר להשאיר את המזרק פתוח אני חושב לא יותר מ 3 שניות, אני צריך לבדוק את זה. (אתה עלול לשרוף את המזרקים וזה לא משהו זול.)

בקיצור מה שתעשה לא יעזור חבל על הזמן, קח את המזרקים למכון מקצועי ואל תיקח סיכונים, רצוי לבצע ניקוי במכונת אולטרא סוניק (אם אתה רוצה המלצה למקום שלח לי ה"פ)

פורסם

הרבה יותר עדיף לעשות אינפוזיה.

על תחפש הרפתקאות. במיוחד עם מערכת הדלק.

זו הצעתי אליך.

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
הבחור מתכוון לפתוח את המזרקים למשך זמן לא מבוקר, שבו תיכנס כמות לא מבוקרת של נוזל ניקוי לתוך הצילינדרים.

תחשוב על מצב שבו נכנסה לתוך הצילינדר כמות שגדולה מתא השריפה, אתה נותן סטרטר, הדלק לא דחיס ולכן לא יתן לבוכנה להגיע למעלה - בום.

רוב תודות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

חנן, אם למשל המזרקים יציפו את הצילינד אז המנוע לא יתניע ולא ניראה לי שיגרם נזק למשהו רק המנוע יתפס עד שינקזו את ההצפת דלק.

השאלה היא מה יקרה אם כל הדלק הזה יוצת בצילינדר יהיה בטח פיצוץ או משהו כזה..

• ספונסר פורום
פורסם
חנן, אם למשל המזרקים יציפו את הצילינד אז המנוע לא יתניע ולא ניראה לי שיגרם נזק למשהו רק המנוע יתפס עד שינקזו את ההצפת דלק.

השאלה היא מה יקרה אם כל הדלק הזה יוצת בצילינדר יהיה בטח פיצוץ או משהו כזה..[/quote

במידה והצילנדר יתמלא אכן תגרם נעילה הידרו סטטית,ואם המצבר והסטרטר תקינים סביר להניח שגם טלטל יתעקם.

והדלק לא יוצת,כי לא נשאר מקום לחמצן,וחוץ מזה...הצילינדר לא ממש "מתרגש" מפיצוץ..זה קורה שם על בסיס קבוע.

אורן

פורסם

חברים, למה להגזים? אין מספיק ספריי בבקבוק, בשביל להציף את הצלינדרים בצורה כזאת!

הכוונה לפתוח את הסולונויד לשנייה, ולאחר כמה שניות שוב.

אם בכל זאת קיימת סכנה, אפשר לפרק פלאגים ולמנוע את הנזק.

חשבתי אולי להניע את המנוע, ולעשות את הניקוי בסרק, או שזה כן יכול לגרום נזקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...