Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי היתי במכס לשם בירור יבוא רכב זאז.

והספקתי לצלם כמה תמונות עד שתפסו אותי ואסרו אלי לצלם:cry::oops:...

שבת שלום.:wink:

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

Picture 003.jpg

Picture 004.jpg

Picture 005.jpg

Picture 006.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אלו מכוניות מוחרמות?

כנראה שכן. יש לי עוד תמונות אני אעלה אותם יום ראשון.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

איזה לינקולן!!!:cry:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
והספקתי לצלם כמה תמונות עד שתפסו אותי ואסרו אלי לצלם:cry::oops:...

בפעם הבאה נלמד אותך לצלם בצורה שקטה וללא תשומת לב מרובה. :wink:

למה לדעתכם אלו רכבים מוחרמים? ולא רכבים שממתינים שישחררו אותם מהמכס?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי כמות הלכלכוך והאבק לא נראה שבוער למישהו לשחרר את הרכב הזה משם.

גם במסוף מטענים 207 באשדוד בתוך המחסן שלהם יש מראה דומה מאד. יש שם כמה רכבים אספנות מדהימים שמעלים אבק תקופות ארוכות מאד וחבל. הלוואי והייתי מבין למה

בפעם הבאה נלמד אותך לצלם בצורה שקטה וללא תשומת לב מרובה. :wink:

למה לדעתכם אלו רכבים מוחרמים? ולא רכבים שממתינים שישחררו אותם מהמכס?

ל'

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לפי כמות הלכלכוך והאבק לא נראה שבוער למישהו לשחרר את הרכב הזה משם.

גם במסוף מטענים 207 באשדוד בתוך המחסן שלהם יש מראה דומה מאד. יש שם כמה רכבים אספנות מדהימים שמעלים אבק תקופות ארוכות מאד וחבל. הלוואי והייתי מבין למה

צודק, לפי התמונות זה מחסן 207 באשדוד.

בנובמבר כששחררתי את הפיאט משם הלינקולן עמדה באותו מקום מכוסה אבק, הספקתי להבחין בחלודה סביב החלונות. לא ביררתי מה הסיפור שלה אז, עניינה אותי יותר הערכת המכס שהתבצעה לרכב שלי.

אפשר לראות אותה בימין.

IMG_0116.JPG

פורסם

צודק! זהו מסוף 207 אשדוד.

פורסם

באותו מסוף (מסוף מטענים 207) ליד ההאנגר(כנשנכסים בשער המסוף לוקחים שמאלה ואחרי כמה מטרים בצד שמאל ) בצד עומדת לה ליד המשרדים 3-4 שנים אם לא יותר , סיטרואן זד-איקס וולקן אומללה מטונפת ובשלבי ריקבון כנראה , יש לה לוחית רישוי של צרפת ולפי דעתי מי שרצה להביא אותה לארץ כבר לא ישחרר אותה משם והיא נידונה ככל הנראה להישאר שם עד שתתפורר.

כמה מטרים (כשנכנסים למסוף ופונים ימינה אחרי השער) מהסיטרואן עומד לו קראוון נגרר עם לוחית רישוי אירופאית כלשהי וגם הוא עומד כבר כמה שנים אך הוא הרוס לגמרי וחלונות מנופצים.

חבל

צודק! זהו מסוף 207 אשדוד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מותר לעמך להסתובב שם באופן חופשי (בהנחה שנכנסים ללא מצלמה) ?

יכול להיות מעניין לראות מה עומד שם. המכוניות האלה יעמדו שם לנצח? הם לא יוצאות למכירה לעולם (אפילו לפירוק\יצוא)?

• תוכן חדש...