Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטייל מהיר ועצבני 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם זה נכון או לא נכון, התגובות של הילדים (ובכוונה אני רושם ילדים) ממש לא ראויות.

גועל נפש (על התגובות כמובן).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
גם אם זה נכון או לא נכון, התגובות של הילדים (ובכוונה אני רושם ילדים) ממש לא ראויות.

גועל נפש (על התגובות כמובן).

שמוליק

גם אני בדעתך, אף אחד לא יודע אם זה נכון או לא נכון, אז לבנתיים אני לא חושב שצריך סתם לדבר...

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם

נ.ב אנשים תתחילו לתרום כסף.

"CF-חפארים הפקות" הולכים לעשות מזה סרט.

כל שקל יעזור.

תסריט כבר יש על גבי 9 עמודים שיגדל ויגל

אלי :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
האם גם בנינו מסתובב משת"פ?

שמא אחת הפיקציות הנקביות הן לא אלא מרגלת סובייטית בעלת גוף מסוקס וגרון עמוק?

יש מצב ולכן צריך להראות למשת"פים למינהם מה נעשה אם נמצא אותו אז צריך מתנדב לניסויים ועינויים אני מנדב את ישי כי אסור שיהיה בפורום יותר מבן אדם אחד אם תלתלי זהב!!!! :evil:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
האם גם בנינו מסתובב משת"פ?

שמא אחת הפיקציות הנקביות הן לא אלא מרגלת סובייטית בעלת גוף מסוקס וגרון עמוק?

יש מצב ולכן צריך להראות למשת"פים למינהם מה נעשה אם נמצא אותו אז צריך מתנדב לניסויים ועינויים אני מנדב את ישי כי אסור שיהיה בפורום יותר מבן אדם אחד אם תלתלי זהב!!!! :evil:

ישי IT IS. יש לי בבית מכונה מימי הבניים, אני לא יודע מה היא עושה, אבל זה לא נראה טוב, אני אביא אותה, אתה תקשור את ישי, וביחד, נשתלט על העולם!! (אהה אופס)

ביחד, נלמד את המשת"פים (לא שישי משת"פ הוא פשוט מועמד להצלת עולם תרבות המוטוריקה בארץ) מה יכול להיות עליהם.

פורסם

בלק ציץ, אמרתי לך כבר שאני לא בקטע של גברים ולא בקטע של בונדאג'. חלאס. NO MEANS NO :!::?

DAVIX, אתה מפחיד אותי. אבל זה לא חדש. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
בלק ציץ, אמרתי לך כבר שאני לא בקטע של גברים ולא בקטע של בונדאג'. חלאס. NO MEANS NO :!::?

בהחלט שמתי לב לסלידה עמוסת-דאגה מצדך במפגש האחרון. (או: אני לא נושך, חזק) :twisted:

פורסם

בהחלט שמתי לב לסלידה עמוסת-דאגה מצדך במפגש האחרון. (או: אני לא נושך, חזק) :twisted:

סלידה - לא.

דאגה - כן. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

סלידה - לא.

דאגה - כן. :roll:

זה בסדר, אל תדאג, יש לי חברה, ואני הבנ-אדם האחרון שיבגוד (אפילו שאיתך הפיתוי גדול - הו תלתלי הזהב.)

פורסם

אתה לא מרגיע אותי אתה יודע... :lol:

• תוכן חדש...