Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונת כביסה של קונסטרוקטה (המותג ה"עממי" של בוש-סימנס), פתח קדמי.

התוף משמיע כבר לא מעט זמן רעש מכני בזמן הסיבוב, זהה לזה שמשמיע מיסב גלגל בסוף חייו.

ניסיתי להקל עליו על ידי שימוש במהירות סחיטה איטית, אבל כעת נראה שהסוף קרוב מאוד.

מכיוון שבעבר, לאחר שכל המומחים כבר הספידו את המכונה והציעו להחליפה, החלפתי בעצמי פחמים במנוע בעלות של 100 ש"ח והשבתי אותה לחיים, יש לי מוטיווציה לנסות לסייע לה גם הפעם.

הבעיה - יש לי מעט מאוד זמן פנוי.

האם מדובר בפרוייקט שריאלי לסיימו בתוך מספר שעות, או שצפויה לי סאגה בלתי נגמרת שבסופה אמצא עצמי עם גב תפוס, מכונה הרוסה, כביסה של שבועיים, ומכונה חדשה מהחנות?

פורסם

זה יחסית קל. אתה פותח מאחורה את החיפוי, או את החיפוי העליון, תלוי איך זה בנוי אצלך, ואתה צריך לפרק (אם זה חיפוי עליון) את החיפוי האחורי, ואז יש לך גישה נחמדה (לא מי יודע מה) למיסב, ואז אתה צריך מפתח אלן/כוכב, ואז משם הדרך לפירוק המיסב קצרה. ואם אתה מחליף מיסב, תחליף גם רצועה. מומלץ ביותר.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כבר שמעתי על מקרים שהטכנאי לא הצליח לחלוץ ולקח את התושבת לפרס הידראולי. כעיקרון אין מדובר בעבודה מסובכת.

פורסם

אני החלפתי לאינדסיט תוך פחות משעה.

רק תבדוק איך המיסב יושב אצלך במכונה וכמה הוא עולה כי יש מכונות שהמיסב הולך עם הזרועות והציר ומחירו לא זול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במכונת הכביסה שלי (AEG) לפני כשנה נהרס המיסב של התוף .

הטכנאי ביקש 1300 ש"ח על תיקון .

פירקתי את המכונה והצאתי את כל התוף החוצה , התוף נמצא מתחת לחיפוי פלסטיק . יש לפרק את החיפוי .

בצד האחורי שלו נמצא המיסב או שניים (במקרה שלי) , יש לחלץ אותו בעזרת פרס הדראולי . כיוון שאתה אומר שהרעש נשמע כבר הרבה זמן קיים סיכוי שהטבעות מתכת מסביב לציר נשחקו מהחיכוך ולכן תצטרך בעזרת כרוסמת לייצר טבעות חדשות .

אטם מים ושני מיסבים עלו לי סה"כ 70 ש"ח .

המכונה עבדה יותר משנה ללא שום בעיה , לפני שבוע נשרף ה"מוח" של המכונה .

אמינות גרמנית :roll: .

פורסם
במכונה עם פתח קדמי, יש מיסבים\גלגלות גם בחלק הקדמי של התוף ?

או שכל העסק תלוי רק על ציר שמחובר לתוף מצידו האחורי?

רק בחלק האחורי.

למרבה הטימטום עוד לא נתקלתי במכונה עם פתח עילי שתלוייה על מיסבים משני הצדדים למרות שהמבנה הזה מתבקש.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

99.9 אחוז מהמכונות עם פתח עילי הן בעלות מיסבים מ 2 הצדדים , זה לא מחייב בהכרח שזה טוב יותר

מיסבים לא נהרסים סתם הם נהרסים ממים

בד"כ מחזיר המים נקרע\ נשחק ומכניס מים אל הלגרים או שיש מצב שיש תקלה במכונה והיא ממלאת יותר מדי מים

אסור למים בחיים להגיע לקו של חצי מכונה

מחזיר המים לא אוטם ממים להכנס או שומר שמים מושפרצים לא יכנסו .

1300 שקל למיסבים זה יקר מאוד , צריך לקחת בחשבון שזו עבודה לא פשוטה וצריך לדעת מה לעשות

אם המכונה הרבה זמן במצב הזה של הרעש אז מומלץ מאוד להחליף גם את הציר באם קיים חדש.

פורסם

זהו שאתה טועה. 99% מהמכונות עם פתח עליון נשענות על מיסב מצד אחד בלבד כי זה הרבה יותר פשוט לייצור.

מיסב נגמר מבלאי טבעי וכשהוא מקבל חופש חודרים אליו מים שגומרים אותו סופית.

פורסם

לפי מה שאתם אומרים , מכונת כביסה עם פתח קדמי תהיה יותר אמינה? או שאין קשר בין הדברים.

אני כיום מחפש לקנות מכונה חדשה,ומסוחרר לגמרי מהדגמים. חשבתי לקחת באוקנכט/ AEG/אינדסיט פתח עליון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תומר, צא מהקטע של מכונה גרמנית.

בבלומברג תוצרת גרמניה שלנו (מכונה מהפס הגרמני, לפני שהועבר לטורקיה), החלפתי לאחרונה זוג בולמי זעזועים שהפסיקו לגמרי לתפקד וזזו חופשי לגמרי (140 ש"ח לזוג) + גוף חימום שנשרף (90 ש"ח).

אכן אמינות מופלאה...

פורסם

טוב אם אתה אומר אני רק 5 שנים טכנאי של מכונות כביסה ועשיתי לעשרות

מכונות כביסה פתח עליון מיסבים אבל אתה אומר שאני טועה אז מי אני שאתווכח ?

אתה הרי עשית תוך פחות משעה מיסבים לא ?

למה נראה לך הגיונ י שמכונה בעלת פתח עליון תהיה קלה לייצור על מיסב וציר אחד ?

מכונות חדשות כבר לא כמו פעם היום עושים הכל שיתקלקל ומהר

במכונות חדשות יש סחיטה מהירה שגורמת לנזקים כבדים ויש למכונות האלו כרטיס פיקוד יקר

כשהוא מתקלקל צפה להוצאה של כ 800 שקל והוא יתקלקל לך בדיוק בתום האחריות

חברות הביטח למינהן לא מכירות בזה !!! וגם לא בלאגרים אגב .

יש מכונות של 30 שנה שעדיין עובדות על לגרים מקוריים לידיעתך

כל עוד אין בעיה בגובה המים או שמחזיר המים לא התייבש\נקרע

המיסב לא יתקלקל !!!

בקיצור עדיף לתקן מלקנות חדש !!!

פורסם

אני לא טכנאי מכונות כביסה אלא איש טכני עם הרבה מאוד ידע במכניקה.

מכונה ע מיסבים משני הצדדים לא תגמור מיסב בשימוש ביתי גם אחרי 20 שנים. ההבדל בעומסים הוא אדיר (כמה סדרי גודל) בין מיסב בצד אחד לשני מיסבים.

לגבי למה היא היה יותר קלה לייצור, נסה לקחת תוף כבוש ומרותך ולייצר אותו עם שני צירים עם מקבילות אבסולוטית ומרכוז אבסולוטי. אלה תנאים בסיסיים לחיי מיסב תקינים.

לפני שקניתי את המכונה הנוכחית שלי חיפשתי מכונה עם מיסבים משני צידי התוף ולא מצאתי גם אצל היקרות.

• תוכן חדש...