Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית צהובה במזדה MPV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבקש את עזרתכם

נדלקה נורית צהובה ברכב שקניתי זה עתה (מאזדה MPV שנת 2003)

הכנסתי את האוטו למוסך מורשה לטיפול ותקון תקלה זו, לאחר חיבור למחשב ואיתחול של הרכב, נאמר לי שהתקלה כנראה הסתדרה בעקבות הטיפול(הוחלפו פלגים בטיפול),הנורית חזרה לדלוק והחליפו לי ממסר מאווררים וצינור וואקום (כך הם טוענים) וסליל הצתה, הנורה חזרה לדלוק ולטענתם מדובר בשני חיישני חמצן שצריך להחליף (עלות יקרה לאחר מה שעברתי)

שאלתי היא בהנחה שבאמת החליפו לי חלקים אלה (לטענתם ממסר מאווררים וצינור וואקום הם החליפו על חשבונם)האם זה הגיוני שנורה זו מעידה על כל כך הרבה חלקים תקולים או שמא הם ניסו בשיטת ניסוי וטעייה ואני פה איזה שפן נסיונות או שזה מעיד על חוסר מקצועיות (בכל פעם הם מחברים את האוטו למחשב והמחשב נותן אינדיקציה, האם האינדיקציה כל כך לא ברורה???)

שאלתי השניה , בהנחה שהם פעלו לפי הספר ובאמת פתרון הבעיה כרגע הינו החלפת שני חיישני חמצן, מה זה אומר, כלומר בהנחה שאני לא מתקן זאת כרגע (קצת חנוק) , מה ההשלכות של זה על הרכב (בטיחות, צריכת דלק, טסט וכו')?

תודה מראש

רוני

פורסם

לי אישית זכור שמאזדה הוציאה הוראה טכנית לגבי צינור נשם מנוע ב-MPV. אני זוכר שהיינו לרוב מחליפים אותו כשאר נורת CHECK ENGINE הייתה נדלקת. הבעיות השכיחות ביותר ב-MPV הם הצינור נשם, סלילי הצתה, וחיישני חמצן (נוטים פחות להתקלקל).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...