Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלי שבדיה סימן מספר שיאים כמו שהניצחון של לאטבלה שהפך אותו לנהג הצעיר ביותר בהיסטוריית הראלי שמנצח בגיל 22 מרוץ ראלי באליפות העולם.

מי ששבר בעצמו שיא הינו אנדראס מיקלסון הנורבגי בן 18 שנהג בפורד פוקוס WRC פרטית וסיים במקום החמישי בראלי , התוצאה האישית שלו הטובה ביותר וגם התוצאה הטובה ביותר וקבלת ניקוד ב-WRC שהשיג נהג בגיל כזה, הקודם אגב היה מתיו ווילסון שסיים שמיני בראלי ארגנטינה בגיל 19 . מיקלסון תפס את המקום החמישי בראלי על חשבונו של ווילסון שפרש בשבדיה בקטע הלפני אחרון...

כבר בראלי אירלנד בשנה שעברה סיימו מיקלסון והנווט שלו אולה פנה במקום התשיעי והיו קרובים לניקוד.

בזמן ה-SHAKE DOWN של ראלי שבדיה סבל מיקלסון בבעיה במגדש הטורבו ואמר בראיון שנערך עימו כי למעשה את כל ה-LEG הראשון, ביום שישי , הוא עשה ללא מגדש טורבו אפקטיבי.

מיקלסון, למי שלא יודע נתמך באבא שכסף לא חסר לו ולתחילת הדרך הוא קנה לבן 3 מכוניות ראלי .

אנדראס החל להתחרות באנגליה במרוצי ראלי מקומיים בשנה שעברה והתוצאות החלו להגיע , כולם הבינו שיש בו משהו.

השנה במקביל מרוצי ראלי באליפות העולם מתחרה מיקלסון במרוצי ראלי שונים באליפות נורבגיה ובאליפות בריטניה .

בכדי להתקדם ביכולת הנהיגה שלו שכר השנה מיקלסון שרות של מדריך צמוד . המדריך הצמוד לנהיגת ראלי שנבחר הוא לא אחר מאשר מרקוס גרונהולם ואין ספק שהתוצאות מגיעות.

נמשיך לעקוב.

Mikkelsen1.jpg

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ואו, פשוט מדהים לראות את המכוניות האלו טסות במהירות אדירה מתוך הערפל. אני חושב שאם הייתי עומד שם הייתי צורח בהתפעלות בדיוק כמו הבריטים האלו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מסקר רק ראלי עולמי, כך שאני טס רק למרוצים ברחבי העולם (נראה לך? הלוואי...).

בכל מקרה, מחסור בזמן כרגע לא רק מקשה עלי להגיע למגוון אירועים אלא גם בקושי מספיק לי בשביל להספיק את ההתחייבויות שלי למגזין. ברגע שאתפנה קצת (סביב אוגוסט, לצערי), אוכל לבוא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם

קצת הסטוריה על אנדראס מיקלסון שאני מכירו מאז שהוא נולד. האבא אחד האנשים האמידים בסקנדנביה, חולש על עסקי אלכהול וקרקעות. גידל 3 בנים שאנדראס הצעיר. האח הגדול נדבק גם לספורט מהיר והיה טייס במטוס קרב בחייל האויר הנורבגי. וכיום אחרי תקופה קצרה כטייס ביונטייטד ארליינד בארהב נהפך לאחד המנכלים של החברה שם. שמו של האבא הוא סטיינר מיקלסון, נהג בראליי בנורבגיה וסקנדנביה שנים רבות. יש לו אוסף של פורשות בבית כ 8 במספר, מי 1958 ועד 2007 הוא זה שלקח 4 קבצות למקסיקו לתחרות שקבוצתינו היתה כלולה בה בהוצאת ענק, לפני כמה שנים התגלה סרטן בדמו של האב, והוא מכר 33 אחוז מהעסקים שלו לחברה שוודית במחיר של 500.000 דולר. ואז הקים לבן אנדראס קבוצת ראלי, ומכיוון שאנדראס היה מתחת לגיל שמורשה לנהוג בנורבגיה העבירו את הקבוצה לאנגליה. הנווט שלו אולה הוא הנווט המקצועי הראשון בנורבגיה, ואחריו הגיע כמובן הנווט של הניג סולברג.בשנה שעברה כשהיתה אליפות העולם בנורבגיה קיבל אנדראס רשיון מיוחד מהתאחדות הספורט המוטורית לנהוג בה, לפני שהיה לו רשיון נהיגה רגיל לנהיגה בכביש. נראה לי שעוד נשמע מהילד הזה בקרוב כי יש לו את כל מה שנהג צריך בשביל להגיע רחוק.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן דגן

פורסם

בזמן שאני רצתי 21 ק"מ שחצי מרתון עין-גדי היה עסוק אנדראס מיקלסון בראלי פינסקוג בנורבגיה .

הוא לא סתם היה עסוק בנהיגה בעוד ראלי מושלג אלא ניצח את הראלי הזה והיה לנהג הצעיר ביותר שניצח אי פעם בראלי באליפות נורבגיה, כזכור לאטבלה הוא הצעיר ביותר ב-WRC שניצח ועשה זאת בגיל 22 , מיקלסון רק בן-18 , יש לו עוד 4 שנים לשפר את השיא של לאטבלה.

מיקלסון יחד עם הנווט שלו, ניתח 4 מתוך ששת הקטעים המיוחדים של הראלי, כולם נערכו בשלג וקרח ולא בבוץ השבדי.

וזה מה שהוא אמר -

"I'm delighted! It's always fun to win and I doubt I will ever forget my first Norwegian championship win. It's been a fantastic rally with beautiful conditions, loads of spectators and a glorious day,”

כרגע מיקלסון מדורג ראשון באליפות, במשותף עם מדס אוסברג שנוהג באימפרזה WRC וכיכב ביום הראשון של ראלי שבדיה.

?size=medium&id=219097

דובי

פורסם

והבן-%$#&! גם נראה כמו מליון דולר :evil:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
....

מיקלסון, למי שלא יודע נתמך באבא שכסף לא חסר לו ולתחילת הדרך הוא קנה לבן 3 מכוניות ראלי .

...

דובי

טעות שלי...בבירור מעמיק יש לו 4 מכוניות ראלי...2 פורד פוקוס , אבו ואימפרזה...מסכן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...