Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טריומף ספיטפייר WIRE WHEELS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הגיעו הג'נטים שפיצים של הטריומף ספיטפייר שלי.

אלו ג'נטים משומשים שקניתי בEBAY.

את הנאבות (HUBS) גם קניתי בEBAY ממשהו אחר, אבל מתברר שה-HUBS לא מספיק ארוכים כדי להבריג את ה-SPINNERS בסוף.

אני אנסה לצלם במה מדובר.

בקיצור, אני אצטרך לקנות HUBS אחרים.

השאלה, אולי למישהו יש מושג אם יש בעל מלאכה פה בארץ שיוכל ליצר לי אותם,

או במקביל אם מישהו יודע על SET כאלה פה בארץ.

בתודה מראש על כל כיוון.

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

אם אין לאמנון, תביא מחו"ל.

אין שום סיכוי לייצר דבר כזה בארץ בעלות סבירה - זה חלק מסובך למדי, ולמיטב ידיעתי הקידמיים שונים מהאחוריים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יש מישהו שיכול לחרוט כזה ספינדל אבל לדעתי כמו שאמר קובי עדיף לייבא מחו"ל (בגלל המחיר)ויש עוד עניין שאתה לא יודע מה סוג המתכת בדיוק ופה מדובר בחלק בטחותי שמחזיק את כל הגלגל.

טל

פורסם

חריטה זה החלק הקל... החריצים האורכיים הם הסיפור היותר מסובך. להערכתי, מדובר במאות דולרים לחלק, וצריך לפני הייצור גם להוריד מידות מדוייקות מהחלקים הקיימים.

אני חוזר על המלצתי - אם אין לאמנון - לייבא.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אפשרי לייצר חלק כזה עם החריצים : חריטה, כרסום (4 קדחים) ואת החריצים בציר רביעי במרכז עיבוד CNC, בעלות של כ 1,300 ש"ח ליחידה. כולל הורדת מידות וייצור כרסום אצבע מיוחד לכרסום החריצים.

לפי דעתי עדיף לייבא.

תפנה אלי בפרטי אם בכל זאת תהיה מעוניין לייצר.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
תודה לך אהרון, עזרת לי בהגשמת חלום ישן.

ועל זה נאמר:"לפעמים חלומות מתגשמים"!

ומכיוון שאני מכיר את הנפשות הפועלות, ו/ או את הנשמות הטהורות (אלון וארון), אני בטוח שכאן מדובר על...

החלום והתגשמותו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תודה לך אהרון, עזרת לי בהגשמת חלום ישן.

עכשיו אני מעוניין לקנות את הגנטים שלך הישנים, שלח לי בפרטי מחיר במידה ואתה מעוניין למכור.

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...