Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU האלוהי הגיע MX406 + MPM4000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלחתי איימל למקנטוש בשאלה מה הסיבה באמת שמונעת מהם לתכנת את האופציה של ניווט שיר קדימה או אחורה, וזה התשובה, שאותי ממש לא סיפקה:

"In order to have simple operation and concentrate all costs of the unit on sound quality, we left those features off."

Chuck Hinton of McIntosh Sales and Tech Support

(607)-723-3512 X311

לוקש אחד גדול, זה שטות להוסיף מנגנון של הרצת שיר.

תשובה מתחסדת, אם זה בשביל לשמור על פשטות אז מה יותר פשוט מהרצת שיר קדימה? או אחורה? זה קיים גם בCD הביתיים של מקינטוש שעולים פי 10 מהמכשירים שלהם לרכב.

כנ"ל גם בנגני CD הביתיים ברמות הגבוהות ביותר משאר החברות.

שלא יבלבלו עם איכות ללא פשרות של צליל, זה לא יגרע מכלום.

under construction..

פורסם

ניר , איזה מכשיר קנית בסוף ?

נאדר , אני לא יודע לגבי חברות אחרות , אבל לגבי קלריון חלק מההבדל הוא הספק כוח שלהם שבא עם המכשיר , והוא מספק מתח יציב לא משנה מה האלטרנטור עושה , וזה כדי לספק מתח ישיר למעגל של שעון כפול שמתזמן את הDAC . הם עשו שם עבודה אדירה בלוודא מעל לכול ספק שלא יהיה שום אפשרות לאיחור או לשינוי בתזמון . יש המון יצרני DAC שטוענים שזה יוצר ג'יטר , וזה מה שיוצר את רוב העייותים שהאוזן שומעת , ולכן שומעים פחות טוב . מהתיאור שלך של במה ואימאג'ינג , נראה שזה גם חלק מהמקינטוש שלך .

וכמובן החלק שאחרי הDAC כלומר החלק האנאלוגי

בברכה יהודה

פורסם

זה לא כל הקטע.

הקטע של הבמה מושפע בעיקר מהרמקולים ודרך הפעלתם.

למרות זאת , כאשר מכוונים לרמות גבוהות באמת , צריך להקפיד על כל פרט ופרט גם על הדברים היותר משמעותיים וגם על הדברים הזניחים לכאורה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בחירת רכיבים מתאימים , התאמה בין הרכיבים , מיקום הרכיבים , התאמת הגברה מתאימה , כיווני סאונד שונים כמו אקוולייזר וטיים קורקשן , פאזות , נקודות חיתוך וכו

מכל אלו הגורם שהכי דומיננטי בקביעת הבמה הוא מיקום הרמקולים. אבל כמו שאמרתי , על מנת להגיע לתוצאה ברמה גבוהה צריך לעשות כל אחד מהדברים בצורה טובה ואחר כך לתת את הדין על ההשפעות של כל גורם על גורם אחר ..

הכוונה איזה חלק בהד יונט הכי משפיע על איכות הסאונד (במידה ואין לנו שום פיצ'ר) ?

פיצרים לא משפרים איכות . פיצרים נועדו לבוא אחרי "האיכות" , אחרי שהסאונד כבר מיוצר על ידי המכשיר והם אמורים לטפל בהשפעות האקוסטיות המסוימות של המערכת . בכל מערכת יש השפעות של הסביבה ושל ההתקנה וככל שיהיו לנו יותר פיצרים כך נוכל יותר לתקן את ההשפעות הבלתי רצויות שיש לאקוסטיקה ברכב.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
++++1!.

זה בדיוק מה שגם אני חושב ומחזק את הדעה של עופר.

גם בנושא של הHX-D2.

בזמנו שרציתי לרכוש מכשיר חדש, הלכתי ובחנתי מס' רב של מכשירים, היה תקציב מגובש והכל היה על פי התוכנית.

הייתה לי אופציה לרכוש מכשיר של דנון A1 במחיר בדיחה(הכל יחסית כמובן), בסגנון של חצי עלות של HX-D2 שאני חושב שהוא אחד המכשירים היותר טובים שיוצרו אי-פעם, כי פשוט יש בו הכל.

אבל מכיוון שתקציב היה בעיה החלטתי ללכת על הדנון.

בסופו של דבר לא דנון לא מקינטוש ולא HX-D2, מבחינתי הפאנל הנשלף הוא היה בגדר חובה.

לפחות אצלי ברכב ליסינג.

פעם, שלא הייתה הטכנולוגיה של שימוש בכבלי פלאט על מנת ליצור פאנל שמתפרק היו מכשירים שפשוט כל המכשיר נשלף כולו.

תארו לכם להגיע לפאב עם HU ביד קומפלט:shock:.

בטכנולוגיה של היום אין שום בעיה לעשות כל מכשיר עם פאנל נשלף, החברות שבוחרות לייצר בלי זה סתם מתוך מחשבה פלצנית על חיית ההיי-אנד.

אין בעיה עם היי-אנד הוא גם לא אמור להיות פרקטי יותר מידי, אבל ייצור של מכשיר בעל פאנל נשלף+קרוסאובר מינימלי+העברת שירים וקריאת צרובים זה המינימום שיכול להיות במכשיר.

לא ביקשתי DVD,MP3,WMA,USB,BT,SD או כל חרטה אחרת שבכל מקרה לא יכולה להכלל בתור ההגדרה של איכות.

אבל להגיד שאין פאנל נשלף בגלל מקום זה שטות גמורה, כנ"ל גם לגבי העברת שירים והרצה קדימה וכנ"ל גם לגברי קרוס שאילו פשוט מעגלים קטנטנים שלא יגרעו מכלום.

אני יכול להסכים על הגברה פנימית שהיא כלל אינה נחוצה בשימוש ברכיבים כאלו כי תמיד יחוברו מגברים חיצוניים, אבל רבע'ק יש גם גבול לפלצנות:).

אגב, אם לHX-D2 היה פאנל נשלף הייתי לוקח אותו בעיניים עצומות.

בקיצור, יש פשרות.

בחרתי ללכת על מכשיר שהוא איכותי ללא פשרות אבל עם המינימום שבן-אדם מבקש:).

אפילו יש שלט הגה:).

S40004316.jpg

Pls note , that Denon, MX406 and DRX9255 have ANALOG volume and bass/treble switches.

There is no way for detachable panel. I dont want to enter now for the benefits.

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

מי בדיוק אמר שיש יתרונות ?

עכשיו בלי הציניות -

זה קשור לעניין של העיצוב , כאשר הולכים על עיצוב רטרו אז גם בקרי הווליום צריכים להיות מתאימים לרוח הדברים .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

*** אין לצטט שלא לצורך ***

? Are you sure that you are Manager of Audio Forum

Your answer is very funny.

Nader ,I will have some time later for explanation.

Mean time pls check in International Forums regarding High End Stereo Equipment and Analog

Switch Controls.

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

AKAPP , קודם כל שמור על כללי הפורום בתגובות שלך. גם מבחינת ציטוט ללא לצורך וגם בנוגע לטון בתגובה שלך בהקשר לתגובה מצחיקה. תגובות מסוג זה היו נמחקות , היות וזה היה מכוון אלי בחרתי לא למחוק.

לעניין , עצם היותי מנהל פורום לא אומר שאני יודע הכל . אני לעולם לא טענתי זאת ולעולם גם לא אטען זאת.

אם יש דברים שאתה יודע ואני לא אני אשמח לשמוע הסבר עליהם. אפשר להיכנס לקטנות ולהגיד יתרונות וחסרונות עבור סוג כזה או אחר של פוטנציומטר , אני לא חושב שזה או זה ישפיעו על הסאונד.

מעבר לזה , אמרתי קודם (משום מה בחרת להתעלם מכך ולטעון זאת שוב) , אין שום בעיה טכנית ליצור פאנל נשלף ולשמור על בקר אנלוגי ללא שום הפסדי דיוק.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
AKAPP , קודם כל שמור על כללי הפורום בתגובות שלך. גם מבחינת ציטוט ללא לצורך וגם בנוגע לטון בתגובה שלך בהקשר לתגובה מצחיקה. תגובות מסוג זה היו נמחקות , היות וזה היה מכוון אלי בחרתי לא למחוק.

לעניין , עצם היותי מנהל פורום לא אומר שאני יודע הכל . אני לעולם לא טענתי זאת ולעולם גם לא אטען זאת.

אם יש דברים שאתה יודע ואני לא אני אשמח לשמוע הסבר עליהם. אפשר להיכנס לקטנות ולהגיד יתרונות וחסרונות עבור סוג כזה או אחר של פוטנציומטר , אני לא חושב שזה או זה ישפיעו על הסאונד.

מעבר לזה , אמרתי קודם (משום מה בחרת להתעלם מכך ולטעון זאת שוב) , אין שום בעיה טכנית ליצור פאנל נשלף ולשמור על בקר אנלוגי ללא שום הפסדי דיוק.

http://www.cirrus.com/en/pubs/proBulletin/4222pi_2.pdf

• תוכן חדש...