Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU האלוהי הגיע MX406 + MPM4000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך!

לא ידוע למה ומדוע , אבל יש המון דברים שזקוקים להרצה , אפילו אוזניות , יש כאלו שזקוקות להמון זמן ויש כאלו שכמעט לא . בתור כלל אצבע , משום מה כול המכשירים ברמות איכות סונית יוצאת מהכלל זקוקים לכך . יש המון דיעות למה ומדוע , ואין לי היכולת להחליט מה נכון ומה לא . אבל יש המון עדויות לגבי זה

בברכה יהודה

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יהודה , על מה בדיוק אתה מדבר בכרטיסי קול מקצועיים ?

ולשאלתך למה חברות עדיין עושת את זה כך ?

כי זה מה שהשוק רוצה . אין שום בעיה טכנולוגית לבנות מכשיר עם פאנל נשלף ואופציה להרצת שירים קדימה ואחורה לדוגמא. אבל עדיין הנושא של המיצוב של המכשיר בהתאם לרוח השוק היא גורם מכריע בתכנון.

זה מגיע בדיוק מאותה הסיבה של העיצוב. הרי גם אם היה לזה שיקול טכנולוגי , אין בעיה הרי לעצב מכשיר עם קווים נקיים ומודרנים, ועדיין העיצוב של רוב המכשירים האלו הוא עיצוב רטרו. לא כי זה יותר טוב , כי זה ממתג את המכשיר ועבור מכשירי הייאנד המיתוג הוא עניין משמעותי.

++++1!.

זה בדיוק מה שגם אני חושב ומחזק את הדעה של עופר.

גם בנושא של הHX-D2.

בזמנו שרציתי לרכוש מכשיר חדש, הלכתי ובחנתי מס' רב של מכשירים, היה תקציב מגובש והכל היה על פי התוכנית.

הייתה לי אופציה לרכוש מכשיר של דנון A1 במחיר בדיחה(הכל יחסית כמובן), בסגנון של חצי עלות של HX-D2 שאני חושב שהוא אחד המכשירים היותר טובים שיוצרו אי-פעם, כי פשוט יש בו הכל.

אבל מכיוון שתקציב היה בעיה החלטתי ללכת על הדנון.

בסופו של דבר לא דנון לא מקינטוש ולא HX-D2, מבחינתי הפאנל הנשלף הוא היה בגדר חובה.

לפחות אצלי ברכב ליסינג.

פעם, שלא הייתה הטכנולוגיה של שימוש בכבלי פלאט על מנת ליצור פאנל שמתפרק היו מכשירים שפשוט כל המכשיר נשלף כולו.

תארו לכם להגיע לפאב עם HU ביד קומפלט:shock:.

בטכנולוגיה של היום אין שום בעיה לעשות כל מכשיר עם פאנל נשלף, החברות שבוחרות לייצר בלי זה סתם מתוך מחשבה פלצנית על חיית ההיי-אנד.

אין בעיה עם היי-אנד הוא גם לא אמור להיות פרקטי יותר מידי, אבל ייצור של מכשיר בעל פאנל נשלף+קרוסאובר מינימלי+העברת שירים וקריאת צרובים זה המינימום שיכול להיות במכשיר.

לא ביקשתי DVD,MP3,WMA,USB,BT,SD או כל חרטה אחרת שבכל מקרה לא יכולה להכלל בתור ההגדרה של איכות.

אבל להגיד שאין פאנל נשלף בגלל מקום זה שטות גמורה, כנ"ל גם לגבי העברת שירים והרצה קדימה וכנ"ל גם לגברי קרוס שאילו פשוט מעגלים קטנטנים שלא יגרעו מכלום.

אני יכול להסכים על הגברה פנימית שהיא כלל אינה נחוצה בשימוש ברכיבים כאלו כי תמיד יחוברו מגברים חיצוניים, אבל רבע'ק יש גם גבול לפלצנות:).

אגב, אם לHX-D2 היה פאנל נשלף הייתי לוקח אותו בעיניים עצומות.

בקיצור, יש פשרות.

בחרתי ללכת על מכשיר שהוא איכותי ללא פשרות אבל עם המינימום שבן-אדם מבקש:).

אפילו יש שלט הגה:).

S40004316.jpg

under construction..

פורסם
הנה ראית איך שמכשיר היי אנד עם מגבר היי אנד ללא שום כיוונים נשמע יותר טוב ממכשיר טוב עם המון כיוונים .

יהודה , לא זה מה שאמרתי. זה שהדק של מקינטוש טוב יותר מהדק של האלפיין זה ברור. אין שום משמעות להשוות בין המכשירים שיש בהם הבדל מחיר של מאות דולרים.

הכוונה היא האם מכשיר בלי אופציה להריץ שירים קדימה ואחורה , ובלי פאנל נשלף ישמע בזכות זה טוב יותר ממכשיר כמו הקלריון HX-D2 ?

לגבי עניין הכיוונים - כאשר רוצים לבנות מערכת לפי עקרונות SQ צריך להגיע להענות תדרים שטוחה. בסביבה האקוסטית של הרכב יש המון החזרים והשפעות שגורמות לפיקים כאלו או אחרים בסאונד. בניות , זויות , איטומים כאלו ואחרים הם פתרונות טובים לבעיה , אבל אם רוצים fine tuning האקווליזר היא הדרך. מעבר לכך , שעבור במה ותמונה מדויקים טיים אליימנטים ושאר הדברים גם נחוצים. אין מה לעשות , רכב זה לא בית ששם הסביבה הרבה יותר סלחנית.

וכל מה שאמרתי לא בא בסתירה לכך שהמקינטוש מעניק סאונד ברמה גבוהה מאוד. אני רק לא מסכים עם חלק מהשיקולים בתכנון שלו (עניין ההרצה והפאנל לדוגמא).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני בטוח שהמתכננים מאמינים באקולייזר ברכב ,

אבל לדעתם המקצועית , מקומו לא בתוך ה-HU.

כמו שאר הפיצ'רים : טיים-אליימנט וקרוס-אובר .

נ.ב.

אני בטוח שעוד תוספת מעגל חשמלי לא תשפיע לרעה על הביצועים מבחינת השראות והפרעות הדדיות,

אבל כולכם מתעלמים מכך שכל הפיצ'רים הם דיגיטליים ,

וכנראה מעוותים את הצליל במידה זו או אחרת.

גם אם קרוס אנלוגי יעוות את הצליל - אני מעדיף את ההשפעה שלו מאשר HU כמו ה9855

שמשתמש במעגל דיגיטלי לייצר "תמונה" של קרוס.

לגבי הפנל הנשלף- כנראה שהפלצנות דורשת ייחודיות , וזה הביטוי.

מידן.

ZZR

פורסם

מה יש לכם עם פנל נשלף?:roll:

בחיים אבל בחיים לא הוצאתי את הפאנל גם כשיכולתי, זו הסיבה שכנראה זה לא היה שיקול מבחינתי.

פורסם

שיש לך רכב ליסינג שהולך למוסך גם לשבוע לפעמים אתה מאוד רוצה שהפאנל יהיה נשלף לאו דווקא מבחינת גניבה.

אלא בגלל שאני לא רוצה שאף אחד אפילו בטעות ידליק את המערכת שלי.

וישים לי 91FM בפול ווליום בתכנית עם אליקו בדיוק בשיר של מושיק עפיה ושלומי סרנגה בטוטאל קליפינג עד כלות הסט שלי.

בנוסף, מספיק שאתה משאיר רכב בחניון ליום שלם או משהוא כזה שיבוא איזה נרקומן שיגנוב לך את המכשיר בשביל המנה שלו.

אחרי פעם אחת שגונבים לך HU אתה מתחיל להבין את החשיבות של הנושא.

אגב, לכל החכמולוגים שאומרים שאת המכשירים האלו אף אחד לא יגנוב אז תתפלאו, בזמנו כבר יצא לי לראות לא מעט מכשירים מעולים של רוקפורד-דנון,נאקאמיצ'י ועוד רבים אחרים שנגנבו והוצאו למכירה ב200-300 ש"ח.

את הגנב לא מעניין שזה DAC של 24 ביט אלפא פרוססור או דלתא סיגמא או אם זה בר-בראון או 20 ביט דואלי.

אותו מעניין 200-300 ש"ח גם אם זה מקינטוש וגם אם זה פיוניר דולפינים.

ומה שיש לי להגיד על הHX-D2 ודומיו, רבע'ק! 7000-12000 ש"ח למכשיר ואין לו פאנל נשלף??!:shock:.

under construction..

פורסם

תתחדש...

כיום לא מבין איך בכלל אפשר לקנות.. לחשוב בכלל

על מכשיר שלא קורא צרובים

איאפשר להריץ שירים קדימה/אחורה

ואיאפשר להוציא את הפאנל (כשצריך!)

אני גם אוהב את העיצוב הקלאסי הזה פשוט.. בלי אנימציות מטורפות

קווים ישרים וחלקים

אלה שלושת הדברים הכי בסיסים שצריך להיות בכל מכשיר יעודי

העובדה שאין את הפונקציות האלה במכשיר גרמה לי להגיב להודעה

אבל בכל אופן תתחדש !

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

שלחתי איימל למקנטוש בשאלה מה הסיבה באמת שמונעת מהם לתכנת את האופציה של ניווט שיר קדימה או אחורה, וזה התשובה, שאותי ממש לא סיפקה:

"In order to have simple operation and concentrate all costs of the unit on sound quality, we left those features off."

Chuck Hinton of McIntosh Sales and Tech Support

(607)-723-3512 X311

פורסם

נאדר , שלא יאכילו אותך לוקשים . העלות של הוספת הפיצר הזה היא שולית לגמרי עבור מי שרוכש הד יוניט ברמה הזו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כן בגלל זה אמרתי התשובה לא סיפקה אותי.

אבל מצד שני אולי הוא מתכוון לרכז את ההוצאות של כל הפיצרים השונים.

בקיציר זה נראה לי עניין של מיתוג או שהם באמת מעוניינים לשמור על מחיר נמוך ביחס לקלריון למשל

פורסם

אני חשוב שעניין המחיר פה הוא שולי . אם הם היו רוצים להוריד את המחיר הם היו יכולים גם כך . מאיך שאני מבין את הדברים , הרעיון הוא לשמור על יחוד מסוים בתפיסה בכך שהם מיצרים מכשיר שהוא עם מינימום שבמינימום פשרות לגבי הסאונד. ולכן הם עושים את מה שהם עושים (או לא עושים במקרה שלנו 8)). אפשר לבקר כמה שרוצים , ואני מהמבקרים לדוגמא , מצד שני אין ספק שמדובר באיכות סאונד מרשימה . כל אחד והשיקולים שלו.. (ובמילים אחרות - כוס אמק , שימו פאנל נשלף לפחות , מה קשה לכם ??)

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אפילו מהנדס מכונות חסר ניסיון שכמוני יכול להגיד לך שמאוד קל לפתור את הבעיה הזו 8)

עוד תירוצים למישהו ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חס ושלום לא תירוץ. אבל זכור לי באיזה פורום דיון על זה וזו הסיבה שהועלתה שם.

חוץ מזה, לא חסר מכשירים עם פאנל נשלף / קרוס / TA / וכו... אז זה קצת שונה (לא בהכרח זה רע)

הרי מישהו צריך למלא את הנישה הזו

• תוכן חדש...