Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כשקניתי את הרכב (אונו 93) ביולי 2001 קיבלתי איתו 2 צרורי מפתחות. בשני הצרורות יש אימובולייזר משונה כזה שצריכים להצמיד אותו לשקע עגול וכסוף שנמצא מעל הצ'וק ואז הנורה האדומה נכבית ואפשר להניע.

ללא הצמדת השקע לתקע אי אפשר להגיע למצב סטרטר בכלל.

הבעיה היא כזו:

מאז שקניתי את הרכב שקע אחד מנטרל את כל העסק והשני לא! כעת אני משתמש בצרור אחד וזה לא נוח. מה ניתן לעשות בנדון?

תודה מראש.

פורסם

סטיו תסיר את האימבולייזר הזה גם אני קיבלתי ככה את האונו שלי

זה מין פלסטיק שבסופו יש ברזל עגול ..

לי זה רק גרם בעיות.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

לי אין שום בעיות עם זה, חבל להסיר אמצעי מיגון יעיל ותקין.

פשוט יש לי 2 תקעים- אחד עובד והשני לא, אני זקוק שגם השני יעבוד, אנחנו כמה נהגים על האוטו.

פורסם

אלי בעיה של מגע.

נסה לנקות בעזרת צמר גפן ספוג באציטון את ה"תקע" הלא תקין הזה אולי זה יעזור.

אם לא עובד עדיין אז כניראה המפתח אמבולייזר הזה שלא עובד אינו מתאין או שהוא לא תקין.

אפשר לפתוח את המפת אמבולייזר הלא תרין וליראת אם משהו יתנתק שם (יש שם טרנזיסטור.)

אני מציע שתפנה למשכפלי שלטים לאזעקות לרכב אולי יהיה אפשר לשכפל את השבב שברשותך(התקין)

יקיר.

פורסם

יש כאלה שניתנים לקידוד מחדש ויש כאלה שלא. אם יש שניים, אחד אדום ואחד שחור, זה מיועד לתכנות מחדש, בתנאי שהאדום פועל. אם שניהם שחורים, לפעמים ניתן לתכנת ולפעמים לא.

הצמד אחד מהם לכמה שניות, הבט אל ה"לד" של האימובילייזר, המתן שיהבהב ארבע פעמים. אם זה קורה, והוא מהבהב, עזוב מייד את הקודן מהמהקום, והצמד את השני למס' שניות.

אם לא מצליח, נסה שוב, אם לא מצליח, נסה לעשות זאת עם סוויץ' פתוח, אבל לא צריך להניע.

אם לא הולך בשום מצב, אז נראה שחבל"ז.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה, אני אנסה בהקדם את מה שהצעת. אגב, שניהם שחורים.

אם לא יילך, כמה עולה לפרק את כל העסק ולהתקין קודנית ניתוק אחד והאם ברכב מיושן זה העסק אפשרי (משאבת דלק מכנית)?

פורסם

לא ייאומן!! הצלחתי, עובד!

אחרי 7 שנים שהצרור השני מושבת עצה אחת של דני פתרה לי את הבעיה!

אז דני תודה רבה, אתה מקצוען!

ולהסבר עצמו:

נכנסתי לרכב, ניסיתי לנטרל את האימובולייזר והוא עקשן- אין תגובה. אז עם מפתח בחוץ הצמדתי את הקודן שעובד, הנורה התחילה להבהב באופן ממש מהיר אז הצמדתי מהר את השני והנורה התחילה להבהב ברציפות יותר לאט.

יצאתי מהרכב, חזרתי אחרי 10 דקות והקודן שלא עבד ניטרל את האימובולייזר. :-)

פורסם
לא ייאומן!! הצלחתי, עובד!

אחרי 7 שנים שהצרור השני מושבת עצה אחת של דני פתרה לי את הבעיה!

אז דני תודה רבה, אתה מקצוען!

................................... :-)

מחמאות זה תמיד כיף, אז ראשית, תודה רבה!

ברשותך, עוד עיצה אחת קטנה:

אל תשתמש בו כמה ימים לפחות או שבוע ויותר, ואז בדוק שנית שהוא עדיין מגיב. ברוב המקרים, הזכרון נשמר.

בכל אופן, את זה שפעל שמור כ"ראשי" , השתמש דווקא בו ביום יום, מידי פעם השתמש בשני.

אתה יכול לנסות הפוך, את זה שקידדת להפוך לראשי, רק שלא תהיה רחוק ופתאום דווקא שם הוא לא יגיב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...