Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות להביא רכיבים מארה"ב ומה שחסר לי זה רמקולים ופה אני מבקש את עזרתכם

אני מעוניים בהגברה אקטיבית בי-אמפינג עם מגבר אחד

המערכת מורכבת מ

קלריון 775

מונו היפוניקס (כי לא היה בררה) BXI 1206D 1200RMS ב 1OHM

שתי אלמנטים של JBL בתיבות אטומות P1024 יוגברו ע"י ההיפוניקס

מגבר אלפיין דיגיטלי PDX4.100 זה 4ערוצים למי שלא הבין

אני מעוניין לקנות נכון לעכשיו שני אלמנטים לבמה הקידמית שישבו על האלפיין יש את האופציה בקלריון להגברה אקטיבית

האוטו יהיה מבודד ע"י אחד מחומרי האיטום מה שיהיה יותר זול

http://www.madisound.com/index.html

המחירים והמוצרים באתר מצאו חן בעיני כי רק מהשמות הבנתי שהם מעולים אבל יותר מזה אני לא יודע ולכן אני מבקש את עזרתכם

תקציב 300-350$ לא כולל מיסים משלוח וכו'

כרגע יש לי את האופציה לטוויטרים מורל סופרימו ומידים של אילייט מחיר הנ"ל השאלה אם כדאי לי משהו אחר יותר טוב בתקציב?

תודה לעונים

sound connecting people

פורסם

רוב המוצרים במדיסאונד הם דרייברים לבית, יש פה ושם אוטוסאונד, אבל שים לב ל"עומק התקנה" כי רוב המידבאסים שם הם מעל 7 ס"מ עומק ולדוגמה לפולו שלי זה לא מתאים.

הפתרון הוא בניות הגבהות וכו'.

פורסם

אין חיה כזאת שנקראת סט קדמי היי-אנד ב350$.

התקציב שלך כולל משלוח ומיסים יעמוד על איזור ה2100-2200 ש"ח.

במחיר הזה אני הייתי ממליץ לך לרכוש איזה מורל הייבריד אוביישן או הרץ' היי-אנרג'י 2או 3 חלקים.

אם אתה יכול לרכוש סופרימו+וופרים של אילייט בתקציב הנ"ל אני לא חושבת שקיימת אופציה אחרת טובה יותר ביקום כולו.

לשם ההשוואה רק הסופרימו עולים בחו"ל באיזור ה450 דולר לזוג.

קח את זה ב2 ידיים בלי לחשוב פעמיים.

under construction..

פורסם

אין משלוח כי דוד יביא בניות זאת לא בעיה בכל מקרה יהיה בניות

אני לא מחפש היי אנד אמרתי לכיוון כי אני לא באמת מבין מכל החברות האלה האבל ראיתי מחירים ושמות ופה כל הזמן מצינים אותם בתור הטובים קראתי כמה חוות דעת באתרי הקניות אבל אני לא הכי מאמין להם

התקציב יכול לגדול עד400$ ואני לא מחפש קומפוננט אני רוצה הגברה אקטיבית

sound connecting people

פורסם

היות ואתה לא רוצה קומפוננט , למרות שאני לא ממש מבין מדוע , כי לקנות דרייברים נפרדים עדיף תקציב יותר גדול , כדי להתחרות בסט של סופרימו .(אלא אם כן שמעת אותו והוא לא לטעמך) . מכול מקום אני אתן לך מספר אפשרויות לבחירה

טוויטרים

הסקאן ספיק הזה הוא נחשב אחד הטובים שלהם מתחת לסדרת הרינג שעולה יותר (בסביבות ה400 דולר )

ויש את זה מאותה סדרה אבל זול יותר

וכמובן רק לשם הבהרה יש את הרינג שהוא דרייבר מעולה מאוד הבעיה שלו היא שהאוף אקסיס שלו הכי גרוע , ולכן ברכב זה מצריך מיקום מעולה אחרת אתה מפספס את כול היכולות האדירות שלו

שני הקודמים , הם פחות טובים און אקסיס , אבל יש להם יתרון של אוף אאקסיס

החברה החדשה SB

הטוויטר הזה נראה כמו הטוויטרים של הסקאןספיק , הגרף שלו נראה כמו הכלאה של הטוויטרים הרגילים ושל הרינג ,והיות והוא בא מהחברה של מהנדסי הרינג אני מרשה לעצמי לשער שהוא צריך להיות מציאת השנה

סיז

לסיז יש את הטוויטר הזה שנחשב אחד הטובים שיש ועוד במחיר כזה מצחיק . מאידך על פניו הוא פחות טוב מהSB

הייתי מדרג את זה כך :

SB מציאה הכי גדולה

סיז מעולה למחיר

שני הסקאן ספיק מעולים מאוד אבל יקרים

והרינג טוויטר אולטימטיבי אם אתה יכול לחיות עם און אקסיס לבד (בעיה קשה ברכב) , כאן כן הייתי הולך על הסופרימו

מידוופר

סקאן ספיק

סיז נקסטל

סיז

כול אחד מאלו הוא בחירה מצויינת

בברכה יהודה

פורסם

תודה על האופציות

המחירים הם לזוג או ליחיד? האופציות יותר טובות מסופרימו פיקולו והאליט?

sound connecting people

פורסם

עוד אופציה זה הסט שאיציק רכש לאחרונה - סט של סיז , לא זוכר את הדגם , המידבאס שלו מאוד מרשים.

לגבי הטוויטרים - הסופרימו טוויטר מעולה והוא ברמה מאוד גבוהה.

לגבי וופרים - שים לב שהוופר של הסקן ספיק הוא וופר גדול ודורש התקנה רצינית. מעבר לזה , הוא לא מיועד לרכב. זה לא אומר שהוא נשמע לא טוב בדלת של אוטו ,אבל בדלת הוא רחוק מלהיות טוב כמו שהוא טוב ברקמול ביתי או טוב כמו הדרייבר של גנסיס שהתאימו אותו לרכב לדוגמא.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הוופר לא ינגנו לנפח אלה לבניות

אבל שאלה שעולה זה אם המגבר הוא 4OHM והרמקול הוא 8OHM מה עושים? מחברים את שתי האלמנטים במקביל כדי להוריד את האוהם?

והסאב וופרים שלי הוא 10' אז אם אני לוקח וופר של 7או8 הם לא ינגנו קצת במקביל?

sound connecting people

פורסם
עוד אופציה זה הסט שאיציק רכש לאחרונה - סט של סיז , לא זוכר את הדגם , המידבאס שלו מאוד מרשים.

.

רק שהם יגמרו לו את התקציב:).

טוויטרים משובחים להפליא.

under construction..

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שרשיר מלפני 3 וחצי שנים מר בינארי

תחזור לאנאלוג... אומרים שזה יותר "חי" :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...