Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני פותח את התיבת דואר ואני רואה הודעת דואר רשום שנישלחה אלי ממני, הדואר טעו ושלחו את המכתב לשולח במקום לנמען.

אתה חייב לסלוח לי אבל

:lol::lol::lol::lol::lol::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פשוט קרעת אותי מצחוק עכשיו

זה מזכיר לי את הסיפורים של קפקא

טוב שלא שמת שם חבילת נפץ

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזה כאילו דואר רשום שמיועד לאלו שמחפשים אמינות ושהדואר יגיע ליעדו

אגב, הנסיעה להביא את המכתב הזה כמעת עלתה לי בדוח חניה בגלל אי הבנה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

-=-=- עדכון -=-=-

מאז המכתב הקודם שלחתי שוב מכתב אל המרכז לגביית קנסות של בתי המשפט ובו גוללתי שוב את כל הסיפור הזה.

בשורה התחתונה רשמתי שאיני הולך בשום פנים לשלם את הדוח הזה ללא משפט.

לפני מספר ימים קיבלתי מכתב שפנייתי הועברה לתובע והוא החליט לבטל את הדו'ח ואת כל התהליכים בתיק.

אז כניראה שהמכתב הקודם נפל בידיים הלא נכונות ועכשיו הוא הגיע לאוזן קשבת.

סוף סיפור :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
פייבוריט,

אתה מוזמן לראות כיצד בת"א מכוניות "סרבניות" תשלום חניה, מסיימות את היום עם מס' דוחו"ת על החלון.

היום כשלפקחים לוקח יותר זמן להפיק דו"ח, בהרבה מקרים הם רואים שיש כבר מספיק דוחו"ת ומחליטים לוותר על עוד דו"ח.

השאלה היא לא אם מותר לתת עוד דו"ח, השאלה היא מה צריכים להיות מרווחי הזמן הסבירים בין דו"ח לדו"ח.

.

לפקח לוקח זמן להוציא דו"ח?

אתה יכול לבוא ולראות בפ"ת. יש להם פלאפון, הם מצלמים את המספר לוחצים על כפתור ויש להם מדפסת שמוציאה להם באותה שניה דו""ח.

פורסם

כיום כאשר יש את הסלופארק ודומיו, פקח בת"א לא יכול לדעת אם הרכב משלם חניה או לא (בהנחה שעל הרכב אין כרטיס או איזי-פארק תקפים), ולכן לפני תחילת רישום הוא מבצע בדיקה האם מס' הרישוי הזה משלם עבור החניה. רק כאשר הוא מקבל תשובה שלילית הוא יכול להמשיך ברישום הדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...