Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיד לך למה אני לא מתנדב:

המיסים שהמדינה הזאת לוקחת מהמשכורת שלי, שאותה אני מרויח בזיעת אפי, אמורים להספיק לקיום כוח משטרה יעיל ואיכותי. זה שמשרדי הממשלה השונים ואף המשטרה עצמה אינם משכילים לעשות שימוש יעיל במשאבים הרבים העומדים לרשותם - זוהי בעיה שלהם, ושלהם בלבד. אינני מרגיש צורך להוסיף במעשים על הכספים הרבים שממילא אני משלם.

מעבר לכך, לא מתאים לי להיות מבחירה תחת פיקודם של דגנרטים אפסים, שבמקרה ואמלא את תפקידי, יעיפו אותי לקיבינימאט (ע"ע מקרה השוטר שרשם דו"ח לנהג של שר האוצר).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטער שאני מקפיץ, אבל העניין הזה לא נגמר. קיבלתי זימון למשפט ואני לא אהיה בארץ בתאריך הזה. הפכתי את הדף וקראתי כל אות, עשיתי חיפוש באינטרנט, לא מצאתי עם מי מדברים כדי להקדים או לדחות את המשפט. אם אני לא מגיע זה אומר שאני מודה באשמה ולא עשיתי בזה כלום, רק הגדלתי את הקנס. מישהו יודע לאן צריך להתקשר/לשלוח מכתב? תודה.

מקפיץ.

Omnia mea mecum porto

פורסם
אני אגיד לך למה אני לא מתנדב:

המיסים שהמדינה הזאת לוקחת מהמשכורת שלי, שאותה אני מרויח בזיעת אפי, אמורים להספיק לקיום כוח משטרה יעיל ואיכותי. זה שמשרדי הממשלה השונים ואף המשטרה עצמה אינם משכילים לעשות שימוש יעיל במשאבים הרבים העומדים לרשותם - זוהי בעיה שלהם, ושלהם בלבד. אינני מרגיש צורך להוסיף במעשים על הכספים הרבים שממילא אני משלם.

מעבר לכך, לא מתאים לי להיות מבחירה תחת פיקודם של דגנרטים אפסים, שבמקרה ואמלא את תפקידי, יעיפו אותי לקיבינימאט (ע"ע מקרה השוטר שרשם דו"ח לנהג של שר האוצר).

"זוהי (?) בעיה שלהם "? משתוללים בכביש , מכים זקנות ומורים, סכינים בביה"ס ומועדוני לילה, כל הדרום הפרוע -בפרוטקשן הבידואי , זב"שם ? טוב שיש כאלה שרואים את זה כבעיה שלנו לפני שזה פוגע בבן משפחה. רוב המתנדבים באים גם מהסיבה של לבקר ולשפר את המשטרה מבפנים. לא כל שוטרי הקבע אוהבים את הזקנים בין הרגליים . בייחוד כשהן על השולחן בהמתנה לפנסיה במקום לרוץ ברחוב ואנחנו רואים.

המתנדב שהועף - בצדק הועף-. אין מה לרוץ לעיתונאים. דו"ח לשר במדינה מתוקנת זה לא סקופ.

פורסם

דוח כזה הוא לישקול דעתו של השוטר בלבד.

לא תוכל לבטל אותו בבית המשפט כי מדובר בעניין מקצועי.

אם השוטרת חשבה שסיכנת את הולך הרגל, אז סיכנת את הולך הרגל.

אם הוא היה חוזר אחורה לפני שהוא היה עולה למדרכה, איך היית מגיב אז?

צריך לחכות מרחק הליכה סביר של הולך הרגל ואז להמשיך בנסיעה.

כשמדובר בעניין מקצועי, אין מה להישפט על דוח כזה, חבל על הכסף, על הזמן והמאמצים.

Xbox12341

פורסם
"זוהי (?) בעיה שלהם "? משתוללים בכביש , מכים זקנות ומורים, סכינים בביה"ס ומועדוני לילה, כל הדרום הפרוע -בפרוטקשן הבידואי , זב"שם ? טוב שיש כאלה שרואים את זה כבעיה שלנו לפני שזה פוגע בבן משפחה. רוב המתנדבים באים גם מהסיבה של לבקר ולשפר את המשטרה מבפנים. לא כל שוטרי הקבע אוהבים את הזקנים בין הרגליים . בייחוד כשהן על השולחן בהמתנה לפנסיה במקום לרוץ ברחוב ואנחנו רואים.

המתנדב שהועף - בצדק הועף-. אין מה לרוץ לעיתונאים. דו"ח לשר במדינה מתוקנת זה לא סקופ.

בוודאי שזבש"ם. תקציבים - יש. משאבים - יש ויש. אכיפה? גורנישט! ראה את מקרה ההשתוללות בחניון שפורסם פה לאחרונה. הרי כל שהשוטרים היו צריכים לעשות זה לתת דו'ח לנהגים המשתוללים ואם המצב היה מסתבך, היה עליהם לקרוא לתגבורת. תחת זאת, הם העדיפו להמשיך לשבת בניידת ולתת לכל הנוכחים לעשות מהם צחוק.

זאת ועוד, רק שלשום פורסם תחקיר של אילנה דיין אודות האישה ההיא מאשקלון (אאל"ט) שבעלה רצח אותה, אע"פ שהשכנים התקשרו מבעוד מועד להתריע שקורה בבית שלה משהו לא טוב ושהם מפחדים שיתרחש שם רצח. אז מה? אולי נתלה את האשם בכך שהמשטרה לא הגיעה בזמן בכך שאין מספיק מתנדבים באשקלון. מה דעתך?

אינספור פעמים ראיתי באיזור שכונת מגוריי נהגים רבים הנוסעים שלא כחוק בצורה הזועקת לשמיים: החל בדיבור בנייד ללא דיבורית וכלה בהסעת שני (!!) ילדים במושב הקדמי, וזה מבלי שהזכרתי את כנופיות הנוער המסתובבות פה בלילות שישי וגורמות רעש ולעתים קרובות גם נזק. זוג שוטרים שהיה מפטרל דרך קבע באיזור היה יכול לחולל פה פלאים. אבל מה, כנראה שיש דברים חשובים יותר לעשות: להציב עוד מכמונת לייזר ארורה או אלוהים יודע מה.

לפני שהמשטרה פונה לאזרחים בבקשת עזרה, הייתי מצפה ממנה להתייעל ולהתחיל לפעול במקום לשבת ולגרד לעצמה את הביצים. הבעיה שאין כאן אף גורם, בין אם מפכ"ל ובין אם שר לבטחון פנים, שיבוא ויעשה ניקוי אורוות, כי במדינה הזאת כל אחד מהמקורבים לצלחת אינו רואה מעבר לקצה אפו ולאינטרס האישי שלו, ומטרת העל היא לסיים את הקדנציה ללא פרשיות מיוחדות. מה שבטוח זה שרפורמה במערכת אכיפת החוק בוודאי שאינה בראש מעייניהם של הקברניטים.

אח"כ מתפלאים למה המשטרה שלנו נראית כמו שהיא נראית, למרות שזוהי ממש לא הפתעה: הדג הרי מסריח מהראש.

ואם אתה באמת, אבל באמת מוכרח לדעת, אז בעברי גם אני התנדבתי לסיורים של המשמר האזרחי. כשהתבגרתי והחכמתי קצת, הבנתי את גודל האבסורד שהולך שם, אמרתי שלום ולא להתראות ופיניתי לי קצת זמן לדברים חשובים באמת.

בנוגע לשוטר שכביכול רץ לתקשורת: מעניין שמחד בכירי משטרת התנועה הם אלה שפונים עם הסקופ האדיר שנפל בחלקם לכתבים, אבל את המתנדב שנתן את הדו'ח, שעל מידת תרומתו לדליפת הפרשה לתקשורת לא ממש הצלחתי לעמוד, מעיפים בבעיטה בתחת החוצה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
דוח כזה הוא לישקול דעתו של השוטר בלבד.

לא תוכל לבטל אותו בבית המשפט כי מדובר בעניין מקצועי.

אם השוטרת חשבה שסיכנת את הולך הרגל, אז סיכנת את הולך הרגל. אמרתי בהודעה הראשונה שהיא לא חשבה, היא אמרה שחיכיתי עד שהוא יעבור והכל אבל "יש חוק שאומר שאסור להמשיך בנסיעה עד שהוא מגיע למדרכה השניה".

אם הוא היה חוזר אחורה לפני שהוא היה עולה למדרכה, איך היית מגיב אז? כבר לא הייתי שם עד שהוא היה מסתובב, זה לא שעברתי צמוד אליו או משהו

צריך לחכות מרחק הליכה סביר של הולך הרגל ואז להמשיך בנסיעה. זה בדיוק מה שאני ושאר העולם חושבים ועל פי זה פעלתי.

כשמדובר בעניין מקצועי, אין מה להישפט על דוח כזה, חבל על הכסף, על הזמן והמאמצים.

בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי כי כבר יש משפט, אשמח אם מישהו יתייחס לשאלה ששאלתי איך אפשר לתאם תאריך אחר (תודה Godflash)

פורסם

לפנות לבית המשפט ולבקש להזיז את התאריך (להקדים או לדחות). הם ישלחו עותק מבקשתך לתביעה ויבקשו התיחסותה. לרוב בקשות עניניות מאושרות, בפרט כאשר מדובר על הזזות לפרקי זמן סבירים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שני דברים שאני חייב להוסיף.

הראשון אתה רשמת שהיו שני שוטרות נכון?

האם השוטרת השניה רשומה בתור עדה בדוח?

אם לא אתה יכול לבקש לבטל את הדוח מהסיבה הזאת,אם כן אז היא הייתה צריכה לצרף מזכר המתאר את מה שהיא ראתה.

בנוסף תבקש להישפט ותגיע לבית המשפט ותטען את הטיעון שלך לדעתי אין להם קייס לפחות לפי התאור שלך,אם עצרת והמשכת לנסוע רק אחרי שההולך רגל הלך לא יכולים להאשים אותך בכך שלא נתת לו לעבור בביטחה כי זה בעצם נוגד את העובדות.

תיגש ללישכת תנועה ותבקש את כל החומר שישנו לגבי הדוח המדובר ז"א אם ישנו מזכר של השוטרת הנוספת אפילו אם היא לא ראתה את העבירה היא חייבת לצרף מזכר כזה שאומר שלא ראתה את העבירה.

קח בחשבון שאם אתה הולך להישפט רוב הסיכויים זה יקח לפחות שנה עד שהדוח יגיע להוכחות,ז"א השוטרת לא תזכור בדיוק מה היה שם ולא תזכור אותך,ותוכל להסתמך רק על מה שכתוב בדוח עצמו.

כמו כן האם מדובר בכביש עם 2 נתיבים או נתיב אחד לפניה ימינה והאם אתה יכול להעריך מה היה המרחק של הולך הרגל מהרכב שלך כשהתחלת את הנסיעה.

פורסם

תשמע,פעם מישהוא (מדרים בקורסים של הנהיגיה שעושים שאתה בתיכון) אמר לי שהחוק הזה קיים כי הולך רגל יכול להתחרט באמצע להסתובב לחזור על עקבותיו ואז תווצר בעייה.

מה אני אומר לך לפני 5 שנים פניתי לרחוב של התחנה המרכזית החדשה ונכנסתי לנתיב של תחבורה ציבורית,עוצר אותי שוטר ונותן לי 100 ש"ח דו"ח אני מבקש כמעט מתחנן אליו שיבטל את הדו"ח (סטודנט) בזמן ש (וזה פשוט דבילי) עוברות אותנו עשרות של מכוניות בנתיב לתחבורה ציבורית אני מפנה את צומת ליבו וכלום.

אשמתי? כן.

סוף העולם? לא

יכל לוותר? אם היה רוצה.

אתה נוסע בז'בוטינסקי יש נתיב לתחבורה ציהורית שמשעות מסויימות לך אסור לנסוע שם אבל למוניות מותר לעשות זיגזגים,למסוע בנתיב שלך ומה לא. זה פייר?

הדו"ח היחיד הרציני שראיתי שמישהוא קיבל היה אמא שלי נסענו עם הרכב 93 קמ"ש בכביש של תשעים מתקרבים לרמזור היא מאטה והרמזור עדיין ירוק (כביש מהיר, כן!) אנחנו עוד רגע עוברים אותו, ובמכה אחת וללא הבהוב הוא מתחלף לכתום אמא שלי בלמה כמה שיכלה אבל כבר עברנו אותו,פלאש,1000 ש"ח 10 נק' לך דבר עם הלמפה.

פורסם

cobraf תודה רבה על המידע.

כמו כן האם מדובר בכביש עם 2 נתיבים או נתיב אחד לפניה ימינה והאם אתה יכול להעריך מה היה המרחק של הולך הרגל מהרכב שלך כשהתחלת את הנסיעה.

היה נתיב אחד לפניה ימינה, וההולך רגל היה בערך מטר מהרכב שלי כשהתחלתי לגלוש למעבר החציה

תשמע,פעם מישהוא (מדרים בקורסים של הנהיגיה שעושים שאתה בתיכון) אמר לי שהחוק הזה קיים כי הולך רגל יכול להתחרט באמצע להסתובב לחזור על עקבותיו ואז תווצר בעייה.

באמת תיווצר בעיה ואם קורה דבר כזה זו אשמת הנהג, אבל עדיין אין חוק שאוסר לנסוע עד שההולך רגל מסיים לחצות. פשוט צריך לשמור מרחק סביר כדי שאם הוא יחזור לא תחסום לו את הדרך או תסכן אותו.

פורסם

לא יכול להיות מצב של רמזור בכביש בין עירוני שמתחלף ללא הבהוב.

חוץ מזה לאחר שהרמזור מתחלף לאדום ישנה השהיה של 2 שניות לפני הפעלת המצלמה.

זאת אומרת שסיפור שלך פשוט מצוץ מהאצבע ולמה זה,כי אחרי שהאור אדום נדלק ורק אחרי 2 שניות אתה חוצה את הקו רק אז אתה תצטלם,חוץ מזה היא לא בלמה מספיק כנראה כי אם היא הייתה בולמת חזק היא הייתה עוצרת על הקו או קצת אחריו,והיא החליטה שהיא ממשיכה באור אדום וקיבלה על כך את העונש.

אגב זאת אחת הסיבות העיקריות לתאונות בין עירוניות בצמתים,אי ציות לרמזור.

תגיד לאמא שלך שתוריד את הרגל מהגז

פורסם

הרבה אנשים באמת אמרו לי לאחר המקרה שרמזורים בין עירוניים לא בנויים ככה, אתה טועה מהסיבה הפשוטה שאתה לא היית שם כשזה קרה. תרמוזורים האלו תכנן בנאדם והם לקו. (אני מתאר לעצמי שאתה יודע שרמזורים תוך עירוניים הם כאלו המון פעמים וזה סבבה כשאתה נוסע חמישים,).

ההשהיה וכול השאר יפה על הדף אך לא קרתה במציאות.

וגם אם אתה צודק יש דרך להגיד דעות או עצות כמו "תגיד לאמא שלך שתוריד תרגל מהגז" "או הסיפור שלך מצוץ מהאצבע".

אני לא מחנך אותך אני רק אומר לך שאם אתה לא יכול להביע דעה כמו בנאדם אל תביע דעה לדברים שאני כותב,לשאר הדברים תעשה מה שבא לך.

אני רק אומר שאם לפי דעתך הסיפור שלי לא הגיוני או סוטה מהאמונות או הידיעות שלך אתה מוזמן להציע ש... או לחלוק על דברי,אין צורך לשלוף את התותחים.

תודה.

פורסם

אני מצטער אם פגעתי.

לצערי ראיתי יותר מידי תאונות מחרידות בשנים שהתנדבתי במשטרה.

אני לא אומר שהסיפור הזה משבילך הוא לא נכון אבל בגלל המרווח זמן הקצר יש לנהגים הרבה פעמים מצב שהם לא שמים לב לדברים בצורה שהם קורים באמת.

אגב במצב שבו אתה חושב שהרמזור לא עובד בצורה תקינה אתה יכול לצלם את זה ולפנות למשטרה,באם קיבלת דוח אתה יכול לערער עליו בטענה לכך שהזמזור לא עבד תקין

במידה וישנו רישום במשטרה שהוזמנה חברת רמזורים לגביו באתו יום יבטלו לך את הדוח וזה בטוח.

פורסם

זהו ובגלל זה רשמתי את זה כלומר בכוונה של "לך דבר איתם".

הם לא יקשיבו יש לי קצת נסיון איתם.

חוץ מהדו"ח של הנסיעה בנתיב תחבורה ציבורית שהיה כמובן אשמתי ובעייה שלי מעולם (7 שנות נהיגה) לא קיבלתי דוח.

עוד מקרה שהיה לי וזה ממש מוזר:

עבדתי ברמת החייל במשך כמעט שנה החניתי את הרכב במרדכה אפורה ביחד עם עוד 20 מכוניות אין שילוט אין כלום.

יום אחד חזרתי מהעבודה וחיכה לי דו"ח על השמשה.

מאחורי ה 20 מכוניות שחניתי לפניהם (שכולם אגב קיבלו דו"ח) ,ומאחורי עץ וכאשר המדרכה עדיין אפורה חיכה לו תמרור "אסורה חנייה" חדש ומבריק שהוסיפו בזמן שחניתי שם.

כתבתי מכתב,אתה יודע מה יצא לי.

• תוכן חדש...