Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין קרבורטורים כפולים על הפיגו שלי (205).

השאלה שלי, אם אני חייב להחליף גם ראש או שאני יכול להחליף רק סעפת??

ואם אני שם תקרבורטורים, אני צריך גם לשנות מיתלים ובולמים וכל השאר ??

יש חלקים רבים למיצבושי סופר לנסר הכל מהכל לפרטים

052-6980130

פורסם

אני מציע לך להעיף מבט בפורום שיפורים. יש בחור בשם MUSH שמתכנן פרויקט דומה ופתח שרשור בנושא. כמו כן, חיפוש זריז ידוג לך לא מעט מידע.

בכל אופן, טכנית זה אפשרי. מעשית - אני לא בטוח שזה כדאי.

בולמים, בלמים ושות' לא קשורים ישירות לנושא.

אהה, ואם הרכב שלך ממודל 95 ומעלה - יהיה לך קשה מאוד לעבור טסט עם הקרבורטורים האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כפי שאמר ידידי המלומד מעליי - אופצית החיפוש ממש תפורה עליך!

לא תוכל פשוט להרכיב את הקרבורטורים על הראש נוכחי שלך ולא תכל להתאים אותם ואת סעפת היניקה לראש המנוע הנוכחי.

2 אופציות בפניך:

1. לבנות סעפת יניקה מיוחדת שמתאימה לקרבורטורים מצד אחד ולראש המנוע הנוכחי מצד שני (לא ממש נכון כלכלית...)

2. להרכיב ראש מנוע ייעודי לקרבורטורים + סעפת יניקה + קרבורטורים.

כמובן שישנו עניין החוקיות (במידה והרכב מוזרק במקור - אין שום מצב שבעולם שתעבור טסט ללא קומבינה כבדה).

פורסם
.........................ואם אני שם תקרבורטורים, ......................

בבקשה בלי קיצורי שפה וסלנגים, אנו כאן בפורום מנסים לשמר את השפה. ממילא המילה קרבורטור איננה בעברית, אבל ומכיוון שנחשבת מקצועית, אז "נעבור" על זה, אבל לרשום: "תקרבורטורים" זה קצת לא יפה.

ראוי היה לרשום "את הקרבורטורים" ואם לדקדק, אז היה ראוי לרשום "את המאיידים".

בתודה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...