Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשיד מה?

שהמחיר זול?

מה יקרה? לא יתקינו כנף במטוס?

הקברניט שלך יהיה ג'יגולו מסומם?

לאן הגענו? מה שלא גובה הון תועפות הוא חאפר?

איך הגענו להתרסקות מטוס?

מה זה חאפר בתחנה מרכזית שלא מרכיב חלפים מקוריים בטראנספורטר שלו?

מטוס זה משהו שאפשר לחסוך ממנו?

זה שהחברות התאילנדיות משתמשות במטוסים שהיו צריכים לרדת ממסלול ההמראה לפני המון זמן זה כי אין עליהם פיקוח, מסתבר.

בישראל לא יהיה פיקוח? באנגליה לא יהיה פיקוח?

GS300.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אגיד לכם למה החששות שלי.

יש לי פחד טיסות, ברמה נמוכה יחסית, כי כבר טסתי גם לאירופה פעמיים ולארה"ב ולתאילנד בקיץ האחרון.

אני בא מתחום ה - NDT/NDI - בעברית בדיקות לא הורסות/לא הרסניות (אל הרס), שרוב העבודה היא על פריטי תעופה, מטוסים ומסוקים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9C_%D7%94%D7%A8%D7%A1

אני מכיר מאוד מקרוב מה זה כשל של חלק קטן במטוס ולמה הוא יכול לגרום.

פורסם

מסכים עם הנאמר מעליי. חברות בעלות תקנות מחמירות בענייני בטיחות ותקינות ,לדוגמא באירופה יכולות לחסוך בהוצאות הטיסה ע"י דרכים כאלה או אחרות ,בין אם זה על חשבון ארוחת הטיסה.

אני מעוניין לדעת אם יש חברות נוספות שמפעילות טיסות זולות ליעדים אחרים באירופה :?:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

עד היום טסתי כבר עם תומסון, טואי, איזיג'ט ואייר-לינגוס במחירים פשוט מצחיקים בתוך אירופה.

הרעיון של הטיסות האלה שזה כמו לקנות כרטיס לאוטובוס. את הכרטיסים מוכרים רק באינטרנט (אז אין עמלת סוכן), בד"כ ההמראות והנחיתות הן בשדות תעופה קטנים יותר (מה שמקטין את מיסי הנמל), אין ארוחה במטוס (אבל אפשר להזמין, זה עוד 20$ פחות או יותר), מטען מעבר למטען יד עולה הרבה כסף, ובחלק מהטיסות המקומות בכלל לא מסומנים.

גם לא מקבלים שתיה בזמן הטיסה, וכמובן שאין סרט, שמיכות וכריות.

לכל טיסה מתחילה מכירה עם כרטיסים סופר זולים (למשל מאנדליה לסיציליה ב-15 פאונד), וככל שמועד הטיסה מתקרב המחירים עולים.

המטוסים מצד שני חדשים חדשים.

והערת אגב, איזיג'ט זאת החברה בעלת קצב הגידול הכי גבוה באירופה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה לא איזשהו כלל,שאם הטיסה זולה אז האחזקה של המטוס נחותה,אבל מומלץ כן לבדוק את רמת הבטיחות של החברות המוזלות, ואם אין איתן כל בעייה אז אין סיבה לא לטוס עם חברות כאלה.

אגב,לטוס טיסה פנימית בלי ארוחה\סרט זה שטויות,זה באמת כמו נסיעה באוטובוס,לטוס טיסה של 4-5 שעות בלי הדברים האלה זה כבר די מבאס,ואני חושב שהדבר הכי בעייתי זה הנושא שאפשר לקחת איתך רק איזה 5 קילו מטען,זה מספיק בערך לג'ינס חולצה וזוג נעליים,ואני לא רוצה לחשוב כמה משלמים בחברות האלה על משקל עודף.

אני טסתי באל על לפני שבוע ועליתי יחד עם חברה שלי למטוס עם 80 קילו מתוכם שילמתי על 10 קילו משקל עודף,נפרדתי לשלום מ-380$.

אם באל על משלמים 38$ לקילו,בחברות המוזלות בטח מפרקים אותך יופי.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בעקרון למי שלא ממש מפחד, יש אפשרות מאוד זולה לטוס ללונדון (באיזור ה 100-150 דולר), לא זוכר כבר איך זה נקרא אבל לפני שנה נתקלתי בזה שטסתי , מדובר על אוטובוס שלוקח אותך לירדן, ומשם אתה טס בזול.

אני פחדתי להגיע לירדן :)

אז שילמתי ל BA 500 דולר הלוך חזור פתוח לשנה.

פורסם

אז שילמתי ל BA 500 דולר הלוך חזור פתוח לשנה.

מה?? פרט נמק והסבר(בבקשה). מה זאת אומרת פתוח לשנה וכמה התשלום.

to finish first first you have to finish

פורסם

הסבר למה ששניר כתב:

1.הוא שילם 500$.

2.כרטיס פתוח לשנה,כלומר אתה יכול להמריא היום ללונדון ולהשאר שם עד שנה ואז לנצל את כרטיס החזור.

3.BA=BRITISH AIRWAYS

פורסם

אתה בטוח שזה היה ב $ ? בדר"כ המחירים של BA הם בליש"ט.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה מדבר על הפרש ברמת האיבזור/נוחות/מזון/משקאות או ההבדלים במחיר ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני משער שהכוונה להפרש במחיר בין מחלקת תיירים למחלקת עסקים, תלוי בסוג המחלקה בה אתה טס במחלקת התיירים (יש רמות של מחירים,כל רמת מחירים נחשבת למחלקה,למרות שכולם בתוך מחלקת התיירים).

בגדול הממוצע עומד על בערך פי 2 עלות כרטיס למחלקת עסקים.

בטיסה שעלתה לי במקור 190$ ביקשו ממני להוסיף 170$ כדי לשדרג למחלקת עסקים,על טיסה שעולה 1400$ ביקשו ממני עוד 1400$ לשדרג לעסקים.

אם תשאל אותי, בטיסות קצרות (3-5 שעות) לא שווה לשדרג לעסקים, בטיסות ארוכות,במידה ויש לך את האפשרות מבחינה כלכלית- שווה כל דולר.

פורסם

תגידו, אני היחיד שנכנס לאתר של תומסון ושם לב שזה 200$ ONE WAY ?!!?

זה 400 דולר ל-2 כיוונים, מה שלא בדיוק נופל בקטגוריית ה"זול" שלי בכל אופן....

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...