Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום.

אתמול החלפתי צמיגים ברכב ולאחר שהורידו לי את הרכב מהליפט,רציתי להעביר הילוך מPARKING ולהתחיל לנסוע

ואז שמתי לב שקשה להוציא מ PARKING (הרגשה שהרכב כאילו חנה בירידה תלולה) ,לאחר שהעברתי בסוף הילוך הכל יסתדר והכל בסדר.

שאלתי,מה יכול היה לגרום לדבר הזה,והאם יכול להיות שנגרם נזק??

תודה.

פורסם

מדובר בפאסאט,לאחר שהנעתי את הרכב היה קשה להוציא מPARKING אבל לאחר מכן הצלחתי לשלב את ההילוך והכל יסתדר.

פורסם

שלחצתי על דושת הבלם חזק,הידית אתה תקועה קצת ולאחר מכן השתחררה,ואז נשמע נקישה והכל ישתחרר.

פורסם

אתה כנראה לא הבנת אותי,זה לא קרה אף פעם ולא קורה גם עכשיו.

פשוט מאד שהוא הרים את הרכב ולאחר מכן הוריד אותו קודם על החלק הקידמי וכנראה שהופעל לחץ על הגלגלים הקידמיים דבר שגרם לעסק להיתקע.

פורסם

אם העניין לא ממשיך, אז נזק לא נגרם.

פעם ראשונה שאני שומע שרכב ירד מליפט וגרם " לעסק להתקע ".

אני בכל זאת ממליץ לך לעקוב אחרי העניין שכן אף פעם אי אפשר לדעת איפה תתקע עם ה-p .

פורסם

להבא - על הליפט אין צורך לשלב את התיבה לP. במילא הרכב באוויר ואין משמעות לנעילת הגלגלים.

לדעתי סיכוי סביר שהופעל לחץ על הגלגלים בעת העבודה על הרכב או הורדתו לריצפה, שגם לשן הParking לקפוץ קצת יותר קשה. לא נורא אבל גם לא כדאי לבדוק את חוזקה באופן יומיומי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין כרגע בעיה,גם אותי זה מפליא ,אבל שהרכב ירד מהליפט הוא היה בשיפוע כמו שהוא עומד בעלייה חזקה,דבר שיכול לגרום לתופעה כזאת עם לא מושכים בלם יד חזק.

יציין שהליפט המדובר מרים את הרכב,אבל הגלגלים הקידמיים והאחורים נמצאים באויר.

פורסם

אני חושב שאין קשר לליפט. כנראה מדובר בצירוף מקרים שבו מתג אור בלם זייף קצת .

970 , בעצמך אמרת שבזמן שלחצת על דוושת הבלם לא נשמע קליק אלא אחרי כמה לחיצות.

פורסם
יפה. מספיק ליטוף קל של דוושת הבלם ע"מ שה-p ישתחרר.

אם לחצת חזק ורק אחרי כמה שניות שמעת קליק ואז השתחרר מ-p אז יש בעייה במתג אור בלם.

אין קשר בין הבעיה שהוא תאר למתג של אור הבלם, כשהוא העביר הוא שמע "טק" שנובע כאשר הגלגלים הקדמיים היו תחת לחץ על השן של הפארקינג וזאת למעשה הייתה הבעיה, במהלך העבודה או ההורדה הופעל עומס על הגלגלים הקדמיים ולכן היה יותר קשה לשחרר הילוך.

פורסם

אתה צודק ב 100% ,זה מה שאמר לי גם בעל מוסך.

האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו.

תודה לך

אין קשר בין הבעיה שהוא תאר למתג של אור הבלם, כשהוא העביר הוא שמע "טק" שנובע כאשר הגלגלים הקדמיים היו תחת לחץ על השן של הפארקינג וזאת למעשה הייתה הבעיה, במהלך העבודה או ההורדה הופעל עומס על הגלגלים הקדמיים ולכן היה יותר קשה לשחרר הילוך.
  • תוכן חדש...