Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אחלה סרטים דוד אלי,אני רק חייב לשאול מה יש לך מTVR?

אתה רוצה לתקוע אותה באגזוז או משהו? :lol:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

יש לי במחשב את כל פרקים של טופ גיר וגם פרקים מיוחדים שהם עשו . אם רק הייתה לי דרך להעלות את זה .... :oops:

דרך אגב יש לי שאלה בקשר למהיר ועצבני . שמתי לב שהמכוניות פולטות אש מהאגזוז. השאלה שלי היא כיצד זה עובד? איזה מכוניות עושות את זה ? ולמה זה קורה? אני לא חושב שזה אפקט זול בסרט (למרות שהיו הרבה כאלה) כי אני יודע שגם למכוניות נאסקר יש את אותה תופעה.

בתודה טל

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם
יש לי במחשב את כל פרקים של טופ גיר וגם פרקים מיוחדים שהם עשו . אם רק הייתה לי דרך להעלות את זה .... :oops:

דרך אגב יש לי שאלה בקשר למהיר ועצבני . שמתי לב שהמכוניות פולטות אש מהאגזוז. השאלה שלי היא כיצד זה עובד? איזה מכוניות עושות את זה ? ולמה זה קורה? אני לא חושב שזה אפקט זול בסרט (למרות שהיו הרבה כאלה) כי אני יודע שגם למכוניות נאסקר יש את אותה תופעה.

בתודה טל

ניראה לי זה היה סתם בלון גז ומצית ויצא אש :lol:

מתי שבאמת יוצא אש זה לא ניראה ככה

פורסם

בתודה טל

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=5596&highlight=%E1%F7%F4%E9%E9%F8

:wink:

בקשר לכמות טופ גייר , יש המון, אני מעלה קישורים מדי פעם לכל מיני מבחנים.

אלי :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...