Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרה לשירותך שלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אתמול במחסום הרכבת בחדרה והייתה תקלה במחסום (בסביבות ה40 דקות).

כמובן שלאט לאט הגיעו עוד ועוד מכוניות במחסום ,אז הוזמנה ניידת וכששמעו השוטרים שיש תקלה והשומר הציע שיכוונו את התנועה השוטר אמר: "אין לנו סמכות לעשות שומדבר ונסע מהאיזור".

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לא חסרים סיפורים כאלו.

המשטרה שלנו לא מתאמצת בשביל שלנו יהיה יותר טוב (מיותר לציין שזאת העבודה שלהם...).

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

צודק. ומה שמרגיז זה שבמחסום הזה תמיד יש בעיות והוא ניתקע מלא וניסגר מלא פעמים לפני הזמן. ככה שהמחסום יורד ובמשך 10 דק' לא עוברת שום רכבת. והפקקים שם עוד יהיו ארוכים כי מתחילים בקרוב את הבניה של הגשר מעל הפסים.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אתם ישר קופצים לשפוט.

אולי לשוטרים באמת אין סמכות לכוון תנועה במפגש מסילת ברזל, מכיוון שאין זאת צומת רגילה.

השוטרים לא יכולים לקבוע אם מגיעה רכבת ולא רוצים לקחת את גורל חיי הנהגים ונוסעי הרכבת לידיהם.

פורסם
אתם ישר קופצים לשפוט.

אולי לשוטרים באמת אין סמכות לכוון תנועה במפגש מסילת ברזל, מכיוון שאין זאת צומת רגילה.

השוטרים לא יכולים לקבוע אם מגיעה רכבת ולא רוצים לקחת את גורל חיי הנהגים ונוסעי הרכבת לידיהם.

אם אתה רוצה סיפורים על מתנ"א יש לי מיליון כאלה אז אני לא יודע אם יש להם סמכות או אין להם אבל הם לא עושים את העבודה שלהם ולא איכפת להם מהאזרחים.

אם אני יגיד לך שבמהלך עבודתי הקודמת הייתי עובד איתם בשת"פ הרבה ויום אחד היתה תקלה במערכת הרמזורים בצומת יחסית עמוסה באיזור מחלף קסם על 444, הגיע שוטר ואמר טוב אין מה לעשות עד שיסדרו את זה. אמרתי לו למה שלא תכוון את התנועה? הוא כיוון את התנועה בערך דקה ואז הפסיק ונסע משם בלי להגיד לאף אחד כלום! מיותר לציין שהיו שם כמעט תאונות למשך כל הזמן הזה. ולא תגיד הרמזורים לא עבדו לגמרה, הם היו עובדים לכולם היה ירוק!!!

פורסם
אתם ישר קופצים לשפוט.

אם לא שוטרים אז מי???

המאבטח הודיע לנהגים שיש תקלה ושיחליטו מה שבא להם, לו באמת אין שום סמכות .

בפעם הקודמת שהדבר קרה , בשעות העומס, שוטרים הציבו מחסום והורו לאנשים לנסוע מסביב.

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם

מי אם לא המשטרה יעשה את זה????

השוטרים היו יכולים בקלות לתקשר עם רכבת ישראל, לברר את השעה המדויקת שהרכבת מגיעה ולכוון את התנועה ע"פ המידע הנ"ל. מעבר לזה, לפי הבנתי היה בצומת שומר מטעם רכבת ישראל, שהוא בכלל פותר את כל הבעיה בכך שהוא מחובר עם מכשיר קשר לנתב הרכבות, ויש לו את כל זמני הגעת הרכבת.

עם טיפה מאמץ, השוטרים היו מכוונים את התנועה ללא בעיה מיוחדת.

ועצם זה שהם לא עשו את זה, הם לקחו לידיהם חיים של אחרים (ונתנו לנהגים שלא יודעים את המצב לקחת על עצמם את המעבר). בניגוד למחשבה שלך...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אתם ישר קופצים לשפוט.

אם לשוטר אין סמכות לבצע זאת אז למי יש? :roll:

כל כך קשה להרים קשר למשל"ט של תחנת המשטרה ולבקש שהם יצרו קשר עם רכב ישראל על מנת לברר על זמני הגעה של הרכבות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מר אדלרון היקר,

כשוטר (בדימוס) במשטרת חדרה במערך הסיור

בעיית המחסום מוכרת לתחנת חדרה, לידיעתך ולשאר חכמי הפורום לא ניתן להכווין תנועה בין 2 מחסומים ולא ניתן להרים אותם. הדבר היחיד שעל השוטר\מתנדב לעשות הוא להשאר ליד המחסום עד שיתוקן ולדאוג שאין סכנה לאנשים חכמים שחושבים שהם יכולים לעבור.

כשאתה מתקשר למוקד 100 ומדווח על כך.. תפקיד המוקד הוא העיקרי והוא להתקשר לבקרת המחסומים של רכבת ישראל ומשם מוזמן טכנאי לטיפול במחסום.

להבא תדע שיש שעות עומס ובהם כדאי לך לקצר דרך שכ' נווה חיים, זה מה שרכבי חירום באיזור עושים בשעות העומס.

פורסם
לידיעתך ולשאר חכמי הפורום לא ניתן להכווין תנועה בין 2 מחסומים ולא ניתן להרים אותם. הדבר היחיד שעל השוטר\מתנדב לעשות הוא להשאר ליד המחסום עד שיתוקן ולדאוג שאין סכנה לאנשים חכמים שחושבים שהם יכולים לעבור.

זה בדיוק העיניין!

נכון שזה לא זוהר כמו לתפוס אנשים על מהירות על הגשר

נכון שזה לא זוהר כמו לסייר באוטו עם החימום

גם זה חלק מהתפקיד!

בעבר התחנה טיפלה בזה, שמה מחסום או השאירה שוטר שיכוון את האנשים (אין מה לעשות יש אנשים צריכים שיגידו להם מה לעשות) ולמאבטח אין סמכות לעשות כן.

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם

אני חושב שכולכם סתם משמיצים אנשים שעושים עבודת קודש.

לא צריך להיות סבא בשביל לזכור את הניסים והנפלאות שעשתה משטרת ישראל לכבוד פנינה בשביל לתפוס את גנבי החתול הגדול שלה :wink:

אנשים תתעוררו - תצבעו לבלונד, שימו סמל נכון על האוטו והכל יהיה בסדר

HFturbo

פורסם
אני חושב שכולכם סתם משמיצים אנשים שעושים עבודת קודש.

לא צריך להיות סבא בשביל לזכור את הניסים והנפלאות שעשתה משטרת ישראל לכבוד פנינה בשביל לתפוס את גנבי החתול הגדול שלה :wink:

אנשים תתעוררו - תצבעו לבלונד, רק בלונד ?!!! שטיני או שחור אי אפשר ? שימו סמל נכון על האוטו והכל יהיה בסדר

אפליה גזענית כאן :lol:

בברכה יהודה

פורסם

אדון שוטר נכבד,

דבר ראושן אין טעם להגביר את הקול.

דבר שני, הכוונה זה לא אומר רק קדימה, אם לא ניתן או אסור או אי אפשר - או איך שרק תרצה, להעביר דרך מחסום רכבת מורד, שיקימו עמדה 100 מטר מהמחסום בכניסה לתחנה ובצד השני בכיכר, ויכווינו אנשים לא להתקע במחסום וליצור סתם פקק תנועה.

לא צריך שיעבירו דרך המחסום כדי שיוכלו לנסוע, יכולים לדאוג להכווין תנועה לא מהמקום הבעייתי עצמו (המחסום) אל 100 מטר ממנו במקום בו ניתן לפנות בקלות לנתיב אחר.

זה נכון שלא ניתן להעביר את הרכבים את המחסום, אבל תפקידה של המשטרה לשמור על הסדר, כולל בכביש, ואני עבדתי 3 שנים עם שוטרים במרחב צפון, אני יכול להגיד לך אישית שתחושת השליחות לסדר של השוטרים נתגלתה אצל אפס שוטרים, לאף שוטר אין כוח ורצון לפעול למען האחרים - הניידת שהגיעה למחסום יכלה לדאוג - ולו בצד אחד, להתניידות הרכבים - אך פטרו את זה ב "אין לנו סמכות"

אתה חייב להודות שזה לא פתרון

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...