Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם :)

הגעתי מהפורום השכן בתפוז לאחר שכבר ניצלתי את מירב המידע שהם מוכנים לתת...

לפני כמה זמן התחלתי לחפש רכב קטן וחסכוני עד 23,000 ש"ח (לסטודנטית, נסיעות ארוכות בפקקים של ת"א)

אחרי שהצגתי רשימה של רכבים שנראים לי מתאימים, קיבלתי המלצות חמות על הפונטו ספייס 2001 (מנוע 1242, מהשכרה בגלל התקציב, דגם מאובזר SX)

אתמול הלכתי לבדוק 2 רכבים מתאימים ואני חייבת לציין שהרכב פשוט נראה כמו צעצוע.

הקודמת שלי היא אונו 94 שאני מאד אוהבת, והפונטו 2001 פתאום נראית לי כל כך מצועצעת ופלסטיקית, שאני מפחדת להוציא עליה את כל החסכונות שלי.

ראיתי שני רכבים בדיוק מהדגם הזה ואני חייבת לציין שאני כבר לא כל כך נלהבת לקנות את הרכב.

מצד שני, כולכם כל כך ממליצים עליה (קראתי את כל העמודים אחורה בפורום) שכנראה אני הבעיה.

האם להתעלם מהרעיעות היחסית של הרכב ולהתייחס רק לעובדה שהוא חסכוני וזול?

זה לא שאכפת לי מהקוסמטיקה - הרכב מאד יפה בעיני גם ככה, פשוט שהפנים שלו כל כך מצועצע ומלא פלסטיק זול שהרגשתי כאילו הרכב עומד להתפרק.

ואחרי כל הלבטים של הספייס, האם כדאי לי גם לבדוק אחד מהרכבים הנ"ל? (אני יודעת שהפונטו הכי הכי חסכונית בדלק והחלפים זולים והאמינות גבוהה בדגם הזה... האם אחד מאלה מתחרה בנתונים האלה?)

(שנתון 98 ומעלה, עד 23K, עדיפות לידני בשביל החסכון בדלק)

הרכבים:

אופל קורסה - שנים 98-00

דייהטסו סיריון - שנת 99' בעיקר

רנו קליאו B - שנים 99-01 - ידנית בלבד

פורד פיאסטה - שנים 98-01

הרבה תודה לכל המייעצים!

פורסם

הסיריון מצועצעת גם כן אבל מאוד אמינה וחסכונית. מה שכן מנוע ה1000 הוא חלש לנסיעות בינעירוניות, אבל לפקקים של ת"א זה בדיוק מה שצריך. אני גר בת"א ועם כל הפקקים הצריכה הממוצעת באוטומטי הייתה בערך 1:15.

פיאסטה גם כן מגלה אמינות טובה, החלפים לא יקרים ובסה"כ רכב מאוד חביב.

כדאי לך לבדוק גם את שתי אלה.

פורסם
קיבלתי המלצות חמות על הפונטו ספייס 2001 (מנוע 1242, מהשכרה בגלל התקציב, דגם מאובזר SX)

אתמול הלכתי לבדוק 2 רכבים מתאימים ואני חייבת לציין שהרכב פשוט נראה כמו צעצוע.

הקודמת שלי היא אונו 94 שאני מאד אוהבת, והפונטו 2001 פתאום נראית לי כל כך מצועצעת ופלסטיקית, שאני מפחדת להוציא עליה את כל החסכונות שלי.)

יש לנו פונטו 1995 . אנו מרוצים מהרכב למרות שאינו אמין כמו רכב יפני, אבל התקלות זולות לתיקון. מכיון שיש לך אונו, את מכירה את האמינות של פיאט.

דווקא הפנים של הרכב מחזיק מעמד יפה מאוד ואין סיבה לחשוש מהתפרקותו.

דיהטסו אמור להיותרכב אמין ושווה קניה.

על הקורסה שמעתי הרבה תלונות, ואחזקת אופלים היא די יקרה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אין שום סיבה לפחד מהספייס נכון שיש הרבה פלסטיקה אבל היא מחזיקה מעמד יפה מאוד. בסה"כ רכב מאוד נחמד וניתן להשיגו במחירים זולים ביחס לשנים המתקדמות. רק לבדוק שברכב טופל כמו שצריך במיוחד אחד שהיה בהשכרה .

• תוכן חדש...