Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שאלה למי שיכול לעזור..

בימים האחרונים נכנסים לי אדיי אוויר לחים ומצחינים דרך האיוורור של הסובארו גרנד לאונה 94 שלי,

ונראה לי שזה ממערכת איוורור חימום..

אני חושב שיש פילטר שנמצא איפה שהוא מאחורי תא הכפפות שאולי וצריך להחליף אותו...

מישהו יכול לומר לי אם מכיר את התופעה הזו ומה צריך לעשות ?

תודה מראש (:

תומר

פורסם

אני לא בטוח שיש לך פילטר למערכת הקירור/חימום ברכב שלך. ייתכן שיש לך נזילה של נוזל קירור במערכת החימום או/גם בדוק את פתחי כניסת האוויר ליד קיר האש של מערכת האיורור ייתכן נכנס גוף זר למערכת.

האם חסר לך נוזל קירור בזמן האחרון ברדיאטור או במיכל העיבוי ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יש מצב שהמיזוג מכוון לכניסת אוויר מבחוץ ואחרי שעוברים בכל מיני שלוליות מסריחות והלכלוך מתייבש על המנוע אז יש

סירחון, תנסה להעביר למצב צירקולציה של האוויר בתוך הרכב , אם עדיין יש סירחון תבדוק את השטיחים.

ועוד דבר אם תעביר למצב שאמרתי ויהיו לך עדים באוטו אז תפעיל כפתור AC לחצי דקה בערך ואז תכבה.

דרך אגב חצי מהמדינה לפחות לא יודע איך להפטר מהאדים ברכב, איך אנשים נוהגים?מה כולם מקצוענים ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

החלפתי לפני שבוע 'פעמון' בציריה השמאלית אך עדין מופיע לי רעש בעיקר בתחילת נסיעה קדימה,

כלומר לא בפנייה ימינה אלא דוקא בנסיעה ישרה ולפעמים גם תוך כדי שינוי במהירות הנסיעה.

לא נראה שהרעש מכיוון המנוע )

האם יתכן ומדובר בציריה הימנית ? ? ?

אל תשכחו שמדובר בסובארו גראנד לאונה שזה אחד מהמחלות שלה...

ושוב תודה בשמי

ובשם גב' גרנד לאונה

פורסם

שדים מסריחים נכנסים דרך האיוורור לפנים האוטו ...???

אחי אתה בצרה צרורה גם נכנסים לך שדים וגם מסריחים ועוד דרך האוורור!!! :roflmao:

אני מצטער מראש אבל לא יכולתי לא להיתייחס אז תרגעו!!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...