Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי קומפוננט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי לחנות מסוימת, אני לא מכיר את המוכר, אף פעם לא קניתי/התקנתי אצלו.

התעניינתי לגבי קומפוננט, הוא שאל - בתור התחלה תגיד לאיזה רכב ואיזה גודל רמקול - עניתי - BMW 316 שנת 87 גודל רמקול 5.25.

התגובה הייתה: יש לי בדיוק את הסט שאתה צריך.

הבחור מוציא לי סט של PIONEER עם הלוגו הישן, על הקופסא מודפס גם BMW, צורת הרמקול זהה לזה שמותקן לי ברכב (5.25 30W 2WAY) פרט לעובדה שהוא FULL RANGE (חלק של קומפוננט).

רגישות הרמקולים - 88db, עוצמה - 80W MAX ו 30W נומינלי, תחום תדרים אני לא זוכר במדויק.

אצלי ברכב מותקן ר.ד של פיוניר 50*4 W, ללא מגבר.

לשאלתי אם הסט יעבוד בלי מגבר טוב, הוא אמר שהסט אינו מתוכנן לעבוד עם מגבר.

ביקשתי לראות סטים אחרים הוא אמר שאין על מה לדבר, זה הסט שאני צריך והתעקש שאין לי מה לקנות סטים אחרים.

לשאלת המחיר הוא ענה 580 אם זה מזומן.

ההתלבטות - הדגם ישן (איכות בטוח לא משתווה לזו של היום) והמחיר נראה לי גבוה לדגם ישן. לעומת זאת, אני יודע שהרמקול ישב בדיוק במקום ולא יהיו לי בעיות של התקנה, אני מכיר את הסאונד של פיוניר ואני אוהב אותו.

לעומת הסט הזה אני יכול לרכוש את VB 5.1 של LANZAR ב 550,

האם ללכת על הפיוניר (אם אוכל להוריד במחיר) או ללכת על הלנזאר ?

המוסיקה - בערך הכל - ממזרחית MTV שנות החמישים ועוד כך שהכל חשוב - גם הבאס גם המיד וגם הטרבל...

פורסם

הלאנזר עדיף מפני שאיתם יש לך אופציה להוספת מגבר (אם תרצה בעתיד להתקדם...) , ובכך לעלות את איכות השמיעה ברכב...

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

לא, כשאני אומר FULL RANGE הכוונה שיחידה אחת מוציאה את כל התדרים (למרות שעכשיו אני כבר לא בטוח שזה כך, יתכן שזה מיד ריינג' או מיד באס) ובנוסף יש טוויטר וקרוס..

הדבר היחיד שמרתיע אותי בלנזאר זה טווח תדרים - 80HZ עד 8000HZ למיד-באס ו 1400HZ עד 24000HZ לטוויטר, אני לא בטוח לגבי נק, החיתוך של הקרוס, ה 80HZ בבאס - אולי זה לא מספיק נמוך ?

פורסם

עד עכשיו לא הבנתי אם הראו לך קומפוננט או לא. בכל מיקרה אם לא תחבר בעתיד מגבר לך על קומפוננט לא חזק ונציל במיוחד,במידה ויש לך תכניות למגבר בעתיד לך על קומפוננט נציל וחזק בעת ובעונה אחת לדוגמא סרווין-ווגה 5 אינץ ושלא יבלבלו לך את השכל כל 5.25 אינץ מתאים לbmw שהזכרת

פורסם

לגבי ההתאמה סבבה, פרט לעומק אבל עם זה אפשר לחיות...

נצילות: הסבר אחד שקיבלתי - ככול שהרמקול נציל יותר (DB יותר גבוה) אני אוכל לדחוף אותו לעוצמות יותר גבוהות ללא מגבר,

הסבר שני - ככל שה DB נמוך יותר הרמקול צריך אות יותר חלש על מנת להפיק סאונד ללא עיוותים...

מה נכון מבין השניים ???

הפיוניר המדובר הוא קומפוננט! בעל נצילות/sensitivity/efficiency של 88DB

הלנזאר המדובר הוא גם קומפוננט בעל נצילות/sensitivity/efficiency של 90 או 91DB נדמה לי.

על מה ללכת ?

• תוכן חדש...