Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cardinal V15 שאלה לגבי RMS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם מישהוא יודע כמה RMS מוציא המגבר ?

הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי תשובה.

אחיו התאום PLATINUM AUDIO MRV-F705 מוציא הספק של 85w rms.

אודה לתשובה.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

לדעתי לא מוציא יותר מ 40 לערוץ ו 100 בגישור וגם זה בלחץ. ה Platinum audio v12 הרבה יותר טוב ממנו והוא עולה 360 פחות או יותר וה v15 עולה איזה 500.

פורסם

איזה שטויות אתה אומר. הוא מוציא בסביבות ה60 RMS לערוץ ובגישור מגיע ל150 בקלות. היה מורכב אצלי ופתח מורל פולס, וסאב שיש לי עכשיו שהוא 200 RMS בקלות. בקיצור למחיר שלו הוא נותן את התמורה.

:-) just smile
פורסם

ואני מדבר שטויות ? לא שווה לבזבז קיט התקנה על מגבר כזה. ואיזה תמורה הוא נותן ? זה כמו להגיד שסובארו ג'אסטי מנוע 1000 אוטומט עולה את העליות של אילת בלי להתאמץ.

פורסם
לפותח התרד.. קנית כבר את המגבר או שאתה מתעניין לפני קניה ?

אני עדיין מתענין לפני קניה.

היום הלכתי לקנות בבוקר את ה v12 ברגע האחרון הבחנתי שהמגבר נפתח, חסר בורג, והמדבקה קרועה.

אחר לא היה במלאי.

למה אתה שואל?

פורסם
ואני מדבר שטויות ? לא שווה לבזבז קיט התקנה על מגבר כזה. ואיזה תמורה הוא נותן ? זה כמו להגיד שסובארו ג'אסטי מנוע 1000 אוטומט עולה את העליות של אילת בלי להתאמץ.

אתה מדבר מנסיון? לא

ואני לעומת זאת מדבר מנסיון של חצי שנה כמעט. ול400 הוא נותן תמורה מעולה. והוא גם יותר חזק מהפלטינום אודיו. שגם איתו היה לי ניסיון.

פורסם

לא באתי להתווכח איתך.. אני יודע שהמגבר הזה לא שווה שקל אתה יכול להמליץ לאחרים לקנות אותו אבל חבל על הכסף שלהם.

פורסם

על סמך מה קבעת שהוא לא שווה שקל? אני מדבר מנסיון עם המגבר והייתי באותו מצב כמו של פותח השרשור.

היה לי 500 גג. ורציתי נורא לקנות מגבר. לא היה לי מאיפה לחסוך ולהביא עוד כסף אז קניתי את ה15V והוא שירת אותי מעולה למחיר שלו.

זה הכל תמורה ביחס למחיר ובמחיר שלו לא תמצא כלום יותר טוב ממנו.

פורסם

1. חבל על הכסף! עוד 200 מביאים מגבר משומש טוב! עדיף כבר להשקיע בפאנל טוב ולא על המגבר הזה.

שמעתי פעם אחת, שמעתי יותר מידי.

2.

היום הלכתי לקנות בבוקר את ה v12 ברגע האחרון הבחנתי שהמגבר נפתח, חסר בורג, והמדבקה קרועה.

אחר לא היה במלאי.

-אתה בכלל חשבת עוד לקנות משהו אחר במקום שמוכרים לך משהו משומש כחדש?!

3. המלצה שלי: שקיבלתי את הרכב הראשון שלי, חשבתי גם אני על המגבר הזה. שמעתי כל כך הרבה נגד הקנייה, שהגעתי למצב שאני מוכן לשמוע רק אדם אחד שימליץ לי לקנות אותו והייתי קונה, רק אחד! הוא לא הגיע...

אז "השקעתי" (יחסית) בנתיים ב HU וחיכיתי עם המגבר. בסוף הוא הגיע ביד שניה, ורק חושב מה היה קורה אם ... (הייתי קונה אז את הפלאטינוזבלסיני או כל מדבקה אחרת שהדביקו על מכלול המעגלים הזה).

הסבלנות משתלמת!

בהצלחה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

בקיצור לפותח התרד, אמרו את זה כבר ואני אגיד שוב קנה את הפולס אודיו 4400 הוא עולה בערך 550 שקל והוא עדיף על כל מגבר אחר במחיר הזה.

שבת שלום!

פורסם
בקיצור לפותח התרד, אמרו את זה כבר ואני אגיד שוב קנה את הפולס אודיו 4400 הוא עולה בערך 550 שקל והוא עדיף על כל מגבר אחר במחיר הזה.

שבת שלום!

תודה על התגובות.

שאלה אחרונה.

v12 או פולס אודיו 4400?

אני שואל מפני שב v12 ישנה חלונית על המגבר בה קימיים 6 פוטנציומטרים לכיון של הערוצים/תדרים.

מה שלא קיים בפולס אודיו.

האם לותר על ה v12 וללכת על הפולס 4400?

לאחר חפירה באינטרנט נוכחתי לגלות שה v12 מופיע עם מדבקות שונות בכול מיני שמות של חברות, אפילו באתר p1000 הוא נמכר יחד עם sub של חברת r@y.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...