Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש ב 3WAY או F/R/SUB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אלפיין 9887 ובו יש אפשרות לבחור בין מצב (3WAY (HIGH-MID-LOWאו F/R/SUB .לי יש קומפוננט 2WAY +סאב ,באיזו אפשרות אני צריך לבחור?האם אלי לחבר טויטרים ל-F,מידים ל-R וסאב ל SUB או טויטרים לHIGH,מידים לMID וסאב ל LOW? אוף מבלבל,תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
כמובן דרך קרוס של HU

מה ?

אם אתה רוצה דרך הקרוס של המכשיר ולהגביר את הרמקולים בבי אמפ. (אם אתה יודע מה זה)

אז תכוון את הרדיו ל LOW/MID/HI

אם אתה רוצה לעבוד דרך הקרוס המקורי של הרמקולים. ולא בבי אמפינג. תעבוד ב F/R וסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה אתה מתפלא? כן אני יודע מה זה בי-אמפ וזו שיטה שרציתי לעבוד בה,פשוט בחוברת כאשר HU במצבF/R/ד לא ניתן לעשות בנד פאס למידים,זה הכל ,תודה על תשובה בכל אופן.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אתה צריך לעבוד 3WAY שזאת תצורת עבודה שנועדה לבי-אמפינג עם סט שני חלקים כלשהוא

או סט שלושה חלקים כאשר המיד יכול לנגן לפחות מגבול תחתון של 200 הרץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או קיי אחרי שבחרתי ב3WAY יש לי כיוונים לLOW. MID H,MID L,HIGH,LOW-סאב,HIGH-טויטרים,MID L-גבול תחתון למיד,MID H-גבול עליון למיד?זה נכון?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...