Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע מה הבעיה שלי ? ש"נאלצת" או הרגשת צורך לומר כול הכבוד למשטרה על כך שפעם אחת בצעה עבודה כמו שצריך . במדינה מתוקנת , זה היה צריך לעבור באדישות

בברכה יהודה

פורסם

כמה שילמו למשטרה תמורת המעצרים?

ואיך-פר חשוד או גלובאלי?:roll::shock::|:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

והבעיה שלי שאנשים צריכים להעיר לאנשים אחרים על נתינת כבוד לרשות מבצעת.

אנשים כל כך אוהבים לשנוא, שכל שביב קטן של מחמאה לכל גוף ממשלתי מעורר בהם גועל.

אז גם למשטרה מגיע.למה לא לפרגן?

למה ישר לעקוץ?

בשום מדינה מתוקנת זה לא עובר באדישות.

בכל מדינה מתוקנת כל מעצר גדול ומבצע גדול עם רעש תקשורתי.

כי אם לא ייספרו לך על דברים טובים, אתה תמשיך לשמוע רק דברים רעים.

פורסם

פשוט מעצבן חוסר הפרגון הטוטאלי של האנשים.

המשטרה פתרה בעיה שהטרידה יותר מבן אדם אחד בפורום. מה הבעיה להגיד דברים טובים?

אתם חושבים שבארה"ב פשוט עוברים לסדר היום? לא, להיפך, צועקים את זה בחדשות בשביל שאנשים ירגישו יותר טוב וימשיכו לסמוך על המשטרה.

פורסם
וימשיכו לסמוך על המשטרה.

טוב-ארה"ב, אחרי הכל.

ופה יש לנו על מי לסמוך? האמת שכן, אבל רק אם אתה עשיר.

ראו מקרה של אנגלי שרצה להשתכן בארץ, וחטפו לו מזוודה עם מחשב ושאר פריטים יקרים. השוטר בתחנה עשה מזה מקרה אישי, החולרע נתפס אחרי שעתיים.

אז אל תגידו שהמשטרה לא יכולה, היא לא רוצה.

כך שמישהוא עשיר היה כנראה מעורב בהחלטה לתפוס את הכנופייה הזו. זה הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם תקחו בחשבון שכל משאית עולה כחצי מליון שקל, ועל הרבה משאיות מותקנים כל מיני "מתקנים" שונים למטרות שונות כמו מנופים, עגלות, ערבלי בטון וכו'

תגיעו למסקנה שמדובר על עלויות שמתקרבות למליון שקל למשאית חדשה.

עכשיו תחשבו שכל משאית חדשה שכזאת - מן הסתם מבוטחת, וחברת הביטוח מפסידה מאות אלפי שקלים על כל משאית שנגנבת.

תגיעו למסקנה שמדובר על עשרות מליוני שקלים של הפסדים לחברות הביטוח - שמאוד מאוד רוצות שהדבר הזה ייפסק.

צריך להזכיר למישהו שיחידת "אתגר" ממומנת בחלקה ע"י חברות הביטוח ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ליוסי ולאיגור כאשר אדם שנגנב לו רכב מקבל טלפון מהגנב שלם 10K ותקבל את מכוניתך , וזה קורה לח"כ לשעבר , ומתפרסם במדיה ואף אחד לא עושה משהו בנדון , אזי כאשר הם פעם ב100 שנה תופסים מישהו אני לא נותן להם פירגון . כי אם הם היו עושים עבודתם כמו שצריך , והממשלה המזורגגת הייתה מורידה את הנושא של להלכה , לנו האזרחים הקטנים היו נגנבות פחות מכוניות . אבל כאשר חברות הביטוח רוצות ולוחצות פתאום "מוצאים " מה קרה ? כואב בכיס לעשירים מחברות הביטוח ?

זו משטרה שאינה משרתת את האזרח זו משטרה שמשרתת את בעלי ההון , ואני לא רוצה לומר מה דעתי עליה כי זה עלול להיות גם תביעת דיבה , והמבין יבין .

ולא למשטרה כזו לא צריך לפרגן

בברכה יהודה

• תוכן חדש...